203

Да бе да

преди 3 години

До АнонименИ гроздето е кислело нали.Я земи се дигни от масата с ракията и се разтъпчи малко да свалиш некое килце.Дано заприличаш на човек .

202

Оффф

преди 3 години

Някои си ги контролират от 1944 година та до днес и без вируси само от простотия.

201

Питър

преди 3 години

А някой изследвал ли го е преди ковида, за да види дали е здрав, или просто така е изглеждал? Щото на снимката от болницата, публикувана в Инста преди тая горната, е с голяма бутилка Кока-Кола в ръка, а първото нещо, което е направил, като са го изписали, е било да отиде до... Макдоналдс... Отделно зобането, пиянството, а вероятно и стари гейски инфекции.... Иначе като кажат "зарази се здрав и млад мъж", може и да се уплашим. А то какво било

200

Ниманд

преди 3 години

Ами като зоба само химия и става като надут бройлер и като спре с химията и тренировчиците и протеинчетата и другите добавки ей така става !! Н е виновен някакъв грип , и диария да беше хванал пак щеше да се спатъхне защото е само вода и консерванти тоя !!! Бицепса му е пълен фалш да бега !!!!

199

Едно

преди 3 години

грипче,таквозънка,абе нищо работа!!Ко питаш троловете,направо КОВИда може да се разгледа като средство за отслабване или като тест за адреналин!!Да не вземете да се уплашите сега от само един случай,щото в крайна сметка може единствено да се поумре,а това за някои е като почерпка в сладкарницата,особено ако не им се случва на тях?!Къде ти е по мъчително да си карантиниран за 2 месеца и да не можеш да си покажеш мускулите,новите дрехи,силикон или маркова кола!!

198

Като е направил

преди 3 години

мускули набързо и основно със зоб......така става.

197

Анонимен

преди 3 години

Поотслабнал от короната , браво.

196

Пич

преди 3 години

Не бе, това не е вярно, питайте Мънгъров и професорите от Фейсбук. Короновирусът е измислен, за да ни контролират.

195

Анонимен

преди 3 години

209 направо е от Карлуково

194

батман

преди 3 години

бойко е виновен

193

...

преди 3 години

Наблъскал се със стрероиди, и е нормално за толкова време в обездвижено състояние да заприлича на ***. Значи - той си е на вид такъв, ама стероидите го направили това което е бил преди да влезне в болница. Т.е. изкуствено се прави на важен. След като лежал кат търтей и не приема стероиди, нормално е да си върне първоначалния вид. Не е корона вирус, а м***алоумщина. Ама нормално, хАмериканска работа. Аре стига вече с тоя вирус. Вирус няма.

192

Анонимен

преди 3 години

Не се паникьосвайте, българи! При нас има ваксина за туберколоза и вече и от Щаба ни осведомиха, че щамовете на този вирус, които върлуват в САЩ и Западна Европа водят то по-тежки последствия.А също така като жена, която посещава фитнес и е говорила с подобни "атлети", мога да потвърдя, че този е вземал анаболни стероиди и нормално като спре, мускулите му да издишат

191

Анонимен

преди 3 години

Най-неприятните мъже - мускули с татуировки,първобитно,животинско!

190

до 205

преди 3 години

Още един, който може да направи тест за химия по снимка... Много мъка има по тоя свят, много...

189

Анонимен

преди 3 години

Колко елементарна пропаганда с цел сплашване.Този сам си е прецакал тялото с химиите, също така известен факт е, че анаболите отслабват имунитета. А познайте защо този иначе симпатичен младеж се е заразил и е отслабнал толкова.

188

Миро

преди 3 години

Голяма сензация. Покажете какво се случва с телата на онконолните. Покажете телата на нападнати от кучета, изгорени от пожар. Покажете какво причиняват всеки ден дрогираните *** с автомобилите по пътищата.

187

АнонимеН

преди 3 години

КОРОНА ВИРУСА ГО Е ПОДМЛАДИЛ С 10 ГОДИНИ ТОВА СА НАБЛЮДЕНИЯТА МИ!!!И ДА ТЕЯ ТЕЛЕФОНИ ТЕЖАТ ПОЧТИ КИЛО! ТЕЖКИ СА

186

Анонимен

преди 3 години

Щом питека *** от Банкя ,Пеевски и Ментарджийски короната не ги лови ,то тази истерия с вируси си е най обикновена ционистка измама която цели само едно поробване,чипиране и тровене хората с ваксини

185

мишо бирочето

преди 3 години

спрял е анаболките за месец и от бамсе е станал мършаляк. питайте тука нашите бодибилдъри като им свършат паричките за прахчета как спихват. короната няма нищо общо. а тоя и без друго на 45 50 е пътник, черното дробче е леш.

184

Време разделно е.

преди 3 години

До Анонимен В апокалипсиса е казано че който не се предаде и не позволи да го чипосат ще бъде брагословен, а чипосаните анатемосани. Време разделно е.