59

м дааа

преди 3 години

и там вярват , че е едно вирусче , което се минава много леко, ако отричаш съществуването му.

58

Анонимен

преди 3 години

Чайниците запалиха Сибир отдавна.

57

Спокойно!

преди 3 години

"Тръмп ще спре да приема хидроксихлорохин до ден-два"

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен:) зелени и необразовани - фактите са от американски сайт, доста добра карта на заразата :) :)gisanddata.maps.arcgis/apps/opsdashboard

55

Анонимен

преди 3 години

До фактите....С "фактите" от рушия /ако са на хартия/ си изтрии ануса.

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Нищо не става" от нашите зелени, който плаща-неговата ръка лижат и нямат свое мнение!

53

Анонимен

преди 3 години

Късия още ли е в бункера?

52

Фактите

преди 3 години

Заразени / починалиСАЩ 1,562,714 / 93,863Русия 317,554 / 3,099И за кво ги пишете ти фекални новини с болд, италик и персонализиран сърцераздирателен сюжет?Личат си белите конци на поръков материал!

51

,,

преди 3 години

До Хан КрумВ Русия са направили 7 840 880 теста, а в Нигерия 38 231. Изглежда разковничето е в снеговалежа. Жалко, че в България не вали повече сняг, да направим и ние повече тестове.

50

Анонимен

преди 3 години

На много места по света нещата са зле с коронавируса. Дагестан не е от най-тежките случаи, какъвто е например щатът Ню Йорк в САЩ.

49

Анонимен

преди 3 години

Нищо не става от руснаците. За нищо не ги бива освен за пиенето.

48

Анонимен

преди 3 години

А Северен поток, каква стана?Хахаха...Кранчето ще въртели.Завъртяха им го, но от другата страна.

47

Анонимен

преди 3 години

Русия се разпада.

46

Хан Крум

преди 3 години

Русия е Нигерия но със снеговалежи през зимата. В момента прилича на камион който се спуска по надолнището а шофьора го няма в кабината. "Шофьора" се е укрил във подземният си бункер във Валдай и е оставил рашките на произвола на съдбата. Дори и нашият Мишок който прекарва повечето време скрит под полата на жена си, от време на време намира малко смелост да излезе и да избълва 20-30 литра плюнки по всеки който е малко по кадърен от него, въпреки че на последък ни пробутва оная каца Йотовица

45

Hg

преди 3 години

Само, *** може да подценява и да не вярва колко гаден е този вирус. Хора умират, икономиките на светът се сриват, но голямата част от българите още не вярват. Само конспирации в главата им. *** знае рикията, салатата и мръвки да плющи, да плюе наред и да се почесва по космати шкембе. А за квачките да не говоря.

44

Посмали малко де

преди 3 години

Доста лъжи в такъв шеф и кройка материал...

43

izh

преди 3 години

Не се кахърете. Първо Аллах ще им осигури вечен рай, а дето не са толкова вярвящи и не им се живее в рая богатите петролни султанчета ще уредят и болници и хекими

42

Анонимен

преди 3 години

Те са виновни само толковадоколкото подкрепиха Горбачови Елцин да унищожат социализма,гласували са за капитализъм, сегамогат да му се наслаждават и неса длъжни да дават някаквадостоверна информация за смъртнислучаи защото са си суверенна държава. Даже Горбачов не са говкарали в затвора, бил лековерени западът го излъгал. Ха-ха-ха!

41

Seen

преди 3 години

Така е. Извън Москва и Петербург са в 18-ти век. Просто както казваш, шепа олигарси не си знаят парите, източват ресурсите, купуват отбори във висша лига, а народа мизерства и пие лосиони.

40

Анонимен

преди 3 години

До SeenПреди 2 години ходих в Дагестан. Искам да ти кажа, че нямаше такава мизерия. Наистина се чудех как хората живеят !!! Като кажех, че съм от Европа и ме гледаха като бог. Наистина мъчно ми стана за хората, а те си работеха здраво. Наистина е много жалко положението в Русия. Единици там са брутални милиардери, докато 99% буквално умират от глад.