182

Значи

преди 4 години

Значи комунистите виновни за всичко а? Ама сте прави без да го знаете. ГЕРБ са си чисто БКП - все хора дето не са си върнали партийните книжки и потомствени комунисти.

181

Анонимен

преди 4 години

Президента да си подаде оставката защото е допуснал негов подчинен да организира криминални убийства. Гешев да разследва има ли пръст президента в тази завера? Вземал ли е процент "спокойствие" от подполковника на НСО?

180

Анонимен

преди 4 години

НСО е на подчинение на Президента. Значи ако той бил управлявал държавата няма да ни крадът - направо ще ни убиват.

179

Анонимен

преди 4 години

Партизанска работа - червената Мафия винаги е убивала българите

178

Опеп

преди 4 години

Още по-наистина комунистите построиха държавата, държаха poмите по трудовите поделения за контрол на раждаемостта и поведението, а народната милиция пазеше реда чрез методи, които прекършваха гръбнака на всяка престъпна дейност още в зародиш. Няма да забравим! Искаме пак!

177

Пепо

преди 4 години

Наистина комунистите създадоха престъпността, развъдиха "ромите" и съсипаха държавата. Никога вече! Няма да забравим. Няма да простим!

176

Анонимен

преди 4 години

Прах в очите на плебса.

175

Анонимен

преди 4 години

Някъв по долу пише ,че президента бил виновен щото не упражнявал?? контрол и пр простотии....ами по същата логика Боко трябваше да лежи в затвора с Нено Димов щото като негов началник в мин.съвет не е знаел какви ги върши подчинения му министър.

174

Анонимен

преди 4 години

До 205Това кой на кого е подчинен е пълна каша!Лично за мен НСО е подчинена на този който дава парите Парламента и Правителството които определят кой има нужда от охрана!40млн.лева годишен бюджет не е никак малко и е хубаво да се види къде потъват тези пари.Кой се охранява и защо се охранява?

173

До този с фактите

преди 4 години

Абе Матросов,прочети сайта на НСО на кого е подчинена и престани да лъжиш хората.НСО е военизирана служба към президентството.Според твоите лъжи тя е подчинена на Борисов,е, той ли управлява президентството?

172

Жaлкa държавица сме!

преди 4 години

Както и да го въртиш, както и да го cyчеш,в дъното на всяка мpъcoтия стои кoмyниcт или нереализирал се някога кандидат кoмyниcт!

171

Факт

преди 4 години

Президентът не е началник на НСО, както лъжат тpoловете на ГЕРБ. По закон президента след съгласуване с Министерския съвет назначава шефа на НСО и заместниците, утвърждава струкурата на НСО и дава висши офицерски звания. Толкова. Останалото е в ръцете на Борисов.

170

Анонимен

преди 4 години

"Ние тази власт с кръв сме я взели и с кръв ще я защитаваме.."И парите също...

169

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 198 А и президента е такъв проформа.

168

Хан Крум

преди 4 години

До панчоПанчо - ...обвързаните с него...По обвързан със него от началника му т.е. президента, мисля, че няма. Сега радев трябва да отговори като началник на НСО, знаел ли е кък какво се занимава подчиненият му? Ако е знаел - да си подава оставката. Ако не е знаел, какъв началник е като не знае със какво се занимават подчинените нему служители? В такъв случай да си подава оставката. Нали така казваше за Бойко борисов по повод подслушания разговор където искаше да осуети проверката срещу себе си

167

искам да знам

преди 4 години

какво е мнението по въпроса на тройната коалиция Борисов+Нинова+Каракачанов???НСО - отряд за мокри поръчки.Браво !!! Нема такава държава просто !!!

166

Анонимен

преди 4 години

Много добре им дойде на ГЕРбавите,да могат да плюят президента. Той е шеф на НСО само проформа. Реалния шеф и назначавщ хората е тоя дето сам си кара джипа и вози хората от НСО.

165

Анонимен

преди 4 години

Подполковникът е човек на тракториста, който отговаря за тази клетка от убийци.Тракториста има любимо занимание - взривовете.Навремето взриви своя човек - Пилето, който се занимаваше с контрабанден внос на пилешко, после си самовзриви вестник Галерия, колата на Диков, нотариус Тютюнджиев и куп други.

164

панчо

преди 4 години

човека за мръсни поръчки на властта изгоряинтересното е тук дали някой ще задълбае обвързаните с него магистратисъмнявам се да се стигне до край което за пореден път ще докаже липсата на правосъдие и влияние у нас

163

Хан Крум

преди 4 години

До Анонимен....Този от НСО има ли нещо общо с Маджо и компания?....По скоро има нещо общо със началника си Румен Радев. Ама "Безделника" може да ви осветли по въпроса. Ако ви отговори въобще щото по принцип на отговаря на въпроси ако не са му предварително написани и ако ченгетата около него не му дадат написани отговорите.