18

1234

преди 3 години

Излиза Урсула и казва мониторинга остава, сиреч МЕХАНИЗМА ПРОДЪЛЖАВА. Значи атаката е директа, излиза в 5 сайта и 3 телевизии вече е хибридна. Пише се доклад под формата на обобшение на печата и Разузнаването е изпълнило задачата

17

Анонимен

преди 3 години

Всички от медиите са хибридчиции.

16

Активист на БКП

преди 3 години

България не е заплашена от тероризъм !!! ,,Нас дюнера ни пази,, /Бойко Методиев Борисов/ !!!

15

Анонимен

преди 3 години

Вече ще трябва да пишем така:Обичам Бойко! Потичам целия като си помисля за неговата стабилност и умения! А майка ми е щастлива с огромната си пенсия от 150 евро и ги дарява за Герб!

14

Анонимен

преди 3 години

Е сега вече я втасахме. От чужбина всичко може да се характеризира като хибридна атака, особено ако идва от Русия, според кефа на управляващите, а ДАНС ще предупреждава с протокол дори за мнения във Фейсбук, които се характеризират като тепрористични, заплашващи сигурността и т.н. Те до друга информация трудно достигат.

13

Спокойников

преди 3 години

Престъпност,тежка корупция по всички етажи на днешната власт,това констатират днешните управници в ЕС.Те не желаят нито целувки,нито прегръдки,подмазвания, лигавене и т.н.Ако тези не си тръгнат през пролетта на идущата година,държавата ще удари най-долното дъно на мизерията.Иванчева за измислени "престъпления" й е..ха майката.Горанов пет години бил свидетел на големите крупни далавери,за него Гешев каза:Нямам сведения за престъпления,значи него не го пипам.Африканска провинция е днешна BG!

12

до 12

преди 3 години

Преди година попаднах на предложение във Фейсбук,американското посолство в Бг.Написах моето мнебие,за мУйстафа,юеса,американаките летци,постоянните им войни и конфликти по света,дирижирането на цялата световна политика в тяхна облага и.т.н.Топно след 5минути профила ми бе забанен форевер от фейсбук.Не че ми е жал,просто за кво иде реч!

11

руски хакер

преди 3 години

Умряф от страх..усещам движение от ляво на дясно в крачолите!

10

Анонимен

преди 3 години

Аз се усещам накъде ще се насочи фокуса на силовите структури, след дефиниране на отговорности и ангажименти на различни ведомства, по проблема.А Вие.?

9

Мразя ФАЩ

преди 3 години

Мразя ФАЩ,нато и предателите работещи за тях ето ви една "хибридна " атака американски слуги !Режима на герб се упрвавлява и ръководи от ЦРУ.Българските служби са инфилтрирани и подчинени на световния терорист ФАЩ!ПОлудявайте колониални пудели!

8

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ..........Какво е хибридна атака ?................Е това с 5G, ваксината на Б. Гейтс и другите руски глупости..........................

7

превод в ефир

преди 3 години

Ако споменете във фейсбук ,че Горанов е КОРУМПИРАН rъзот Държавна Агенция Разузнаване ще ви посетят защото това е хибридно клатене на премиерският стабилитетНе случайно го активизират сега това - когато всички са недоволни от тъмните сделки между Горанов и Божков

6

тумбалалай

преди 3 години

Тия да внимават с хибридните атаки и асиметричната толерантност,че ако организираната престъпност ги погне,направо не ги виждам тия чиновници!

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХубрид ,определение - Организъм, получен в резултат от кръстосването на различни видове, сортове, раси и др.; ***, кръстоска.Например хибридни домати. Хибридна овца.Асиметрични е обратното на симетрични - който е лишен от симетрия

4

Анонимен

преди 3 години

Общо взето ще следят за неудобни коментари по социалните мрежи и новинарските сайтове като този, скука. Далеч по-интересно би било да ги видиш как се катерят по гори, скали и сокаци. Но трябва хибридният атакуващ да прояви талант и да успее да им разпали въображението до такава степен, че това наистина да се случи.

3

Анонимен

преди 3 години

Как ще събират информация за нещо което не разбират какво е. атаката си е атака ама са и лепнали етикет хибридна за да звучи зловещо. Смятайте сами какъв им е умствения потенциал.

2

malo

преди 3 години

***. навсякъде е пълно с турски шпиони, тия ще ми борят хибридни атаки. сиреч, ще се борят с вятърните мелници.

1

Анонимен

преди 3 години

Какво е хибридна атака ?