78

Анонимен до 80

преди 3 години

Бръмбари са налазили твоята празна глава, на хората им писна от скотския начин на живот предлаган от бандата ГЕРБ.Крадците от ГЕРБ викат дръжте крадеца откраднатия милион на копейкин пред милиардите откраднати от хунтата ГЕРБ.Смешни сте, жалки сте колкото и да се напъвате да защитавате това вредно правителство дните са му преброени.

77

Анонимен

преди 3 години

Кажете на онова недоразумение Копейкин, родено от сифилистична майка, че номера му не минава.Да си кюти в къщата за 1 000 000 и де не си показва грозната мутра.

76

Джо бързия

преди 3 години

Пичове , ТОЯ ако наистина си вЕрва , верно си е за хоспитализация!!! Недопустимо е , някой на ТАЗИ ВЪЗРАСТ да няма реялна представа за действителността!!! И пак ще кажа - поредният , необходим , употребяван( все още!) *** на пожарникаря!!! Жалко , много жалко!

75

Анонимен

преди 3 години

Без никакви мерки и при футболни мачове с публика - Беларус: заразени 0,34% от населението. Швеция - 0,31 % от населението. Това за 3 месеца шестване на вируса.Много опасен звяр.

74

Селсъвет

преди 3 години

Га стане тъй ,ей тъй става!

73

до 68 и 71

преди 3 години

Гледаш някаква нереална статистика лъжец!В Испания и Италия се разбутват политиците и питат колко от случаите са писани коронавирус Германия питаше Испания защо завишават случаите и на другия ден масонската организация джон хопкинс излекува за един ден 18 000 души не пиши когато живеш в диктатура ..-***...

72

Анонимен

преди 3 години

Първо с военната униформа,после премина с униформата цвят бежаво от войната в Ирак сега е с черен костюм,после следва появяване с масонска престилка с щампи пергела линийката всевиждащото око и буквата G бели ръкавици ,голям ланец ала университетски ректор държащ череп на починал от ковид19 седнал на трон с триъгьлна облегалканакрая слага работното облекло гумени ботуши зелена мушамяна престилка с петна от прясна кръв стиснал касапски трион в едната ръка и скалпел в другата крещейки в стил Угандийския МВР министър Джедже Оддонго облещен с изцъклени очи нещо за много смърт и умиране

71

Анонимен

преди 3 години

ТОЯ *** УВОЛНИ 100 000 БЪЛГАРИ, ЗАКРИ ХИЛЯДИ ФИРМИ, ОРЯЗА ДОХОДИТЕ НА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ!МАЛКО МУ Е ЗАТВЕОР!

70

Тъп

преди 3 години

Парите за коронавируса свършиха. Къде отидоха 750 000 000 евро никой не разбра. Нови пари няма да има. Затова и шоуто на управляващите свърши. Колко са заразените, болните, починалите никой не знае. Отчита се нещо. Кой ли им вярва?

69

Ром"с

преди 3 години

Появление на беда (коронавирус) понякога прави знаменити хора,които до тогова не са се отличавали с нищо и не са имали никаква публичност.Това не е катострофически лошо,а лошото е когато започва да им харесва значимостта в медийното пространство !

68

Анонимен

преди 3 години

Разбира ти главата от свобода.Ако искаше свобода - ей го вече 70 години те управляват престъпниците от ДС.Те са по-страшни от всякякъв вирус.Вируса идва и си отива.Тия и дечицата им ви държат в желязна хватка ама на вас си ви харесва.И не ходите да се борите за свободата си. Да ви приберат в някоя лудница или се изнасяйте директно при Путин.

67

Испания

преди 3 години

Испания надхвърли 20 000 ПОЧИНАЛИ от Коронавируса!това малко ли е? за каква диктатура става дума? Явно на някои хора им се иска и тук да е така, защото въобще не се съобразяват с мерките.Една от малкото причини да има толкова малко регистрирани заразени и починали у нас е просто че не правим толкова много тестове и не научаваме за всички които умират. Нима мислите че в старческите домове някой прави тестове?

66

Анонимен

преди 3 години

Гледам Мутафчийски и наистина се помъчих да го харесам.Ее,не се получи.Има нещо кофти в него.Иначе да е жив и здрав желая му го.

65

Анонимен

преди 3 години

Правителството започна да работи за спасение на хората, когато още нищо не се знаеше за вируса и за болестта. Световните агенции на всички страни тръбяха с всичка сила, че това е една невиждана до сега страшна болест.Ами нормално е да се стегнеш и да се опиташ да направиш най-доброто, за спасението на хората.И го направиха. Какъв "терор"?. В сравнение с други държави не беше нищо. Нито ви караха да пращате СМСи за да ви пуснат до магазина, и не ви дебнеха хеликоптери от въздуха.

64

Анонимен

преди 3 години

64 - за каква диктатура става дума. Специално в Испания на ден средно се заразяват по 1000 души (хайде нека са 970). Как предлагаш да се лекуват? Ако се отворят границите и се свалят предпазните мерки и всеки си общува със всеки, вируса бързо ще плъзне по въздушно-капков път. Тогава заболелите ще бъдат ПОВЕЧЕ. Спомнете си, че в Бразилия в началото нямаше заболели, но след като редица футболисти от Франция се изсипаха там - пламнаха. Кое наричате диктатура? за мен вие сте кому-нист

63

ДО 63 ТРОЛЪТ

преди 3 години

ЯЕ СИ НАЧУПИТЕ ПРЪСТИТЕ ТРОЛЧЕТА ДА СЛУЖИТЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОИТО ВИ ОТНЕХА СВОБОДАТА .

62

Анонимен

преди 3 години

Трябва ли ви човек за мръс.ни поръчки?Бенатова е на лице.Има си и тарифа.И като за долнопробна . не е висока.Давай народе на гювеча.

61

Анонимен

преди 3 години

Жалко е че си отиде Милен Цветков, а останаха плазмодиите като Бенотав, Ива Николова и Цветанка Ризова. Цв.Ризова няма да забравя как се мазнеше на Станишев, когато той бе на власт и как щеше да го изяде с парцалите - като падна. Бенатова е същият тип. Малко бяха журналистите като Милен, Светла Петрова и пр. способни да отстояват независими позиции. Нищо чудно че отиваме назад по свобода на словото

60

до 61 лъжецът

преди 3 години

ТИ ЗАЩО РАЗСПРОСТРАНЯВАВАШ ЛЪЖИ?АЗ СЪМ В ИСПАНИЯ НАРОДА СЕ СЪБУДИ И В ИСПАНИЯ ИМА МАСОВИ ПРОТЕСТИ СПЕЦИАЛНО ЗАРАДИ ДИКТАТУРАТА КОЯТО ВСИЧКИ СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ СЕ ОПИТВАТ ДА НАЛОЖАТ НА НАРОДИТЕ СИ !НА КОГО СЛУЖИШ ?ТРУПОВЕ ЩЕЛИ ДА ПАДАТ 3 МЕСЕЦА МАМИТЕ И ЛЪЖИТЕ ПРЕКРАТЕТЕ СПРЕТЕ СЕ!ПРЕСТЪПНИЦИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ.

59

Анонимен

преди 3 години

52 - да, бих. На война най-важното е да оцелееш, там непрестанно всичко е кръв, мазало, разкъсани крайници, мъже си крещят непрекъснати, съвсем нормално е някой да си изпусне нервите, особено ако непрестанно го провокират. Бенатова много отдавна трябваше да е в пандиза, още когато къртеше жълти павета за да ги мята срещу властта заслужи поне 5 години, да не говорим, че го предаваше по телевизията. ЕДностранното й предаване на събитията в Катуница също не за забравяне. има и други събития.