24

Реалист

преди 3 години

Страшна реклама за цялото ни Черноморие.Портних ти хотел нямаш ли ?

23

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ТОВА Е ТО ..."ГРИЖАТА ЗА ТУРИЗМА"-ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ..ХА,ХА,УХААААА...ТОЧНО ПРЕДИ СЕЗОНА , С НАМАЛЕНОТО ДДС..ХА,ХА,ХААААААААААА.....СМЕЕЕЕХ...!

22

Анонимен

преди 3 години

Оставка на кмета! В затвора!

21

Анонимен

преди 3 години

а къде е министерството да накаже кмета за това, което е станало, за това че се е стигнало дотук. За такова безхаберие трябва да е съден, не само свален от власт. Как може да се допуска такова нещо да мине безнаказано. Това е морето на всички ни, на тези, които искат да ходят по бг черноморието. Нямат ли деца тези хора, думи нямам как този човек не си е подал вече оставката и не е в ареста за (не)стореното! Прекрасна Варна превърнаха в тоалетна!

20

Анонимен

преди 3 години

Ние сме свикнали да се къпем сред фекалии и други подобни. Малко умряла риба и медузи , голяма работа. Съвсем ще придобием имунитет.

19

Анонимен

преди 3 години

Има ли някакъв начин да се изиска да бъде направен тест за наркотици на кмета?Съвсем сериозно питам.

18

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега Потник като е толкова отворен, да покаже колко е безопасно и да се изкъпе в езерото.

17

Анонимен

преди 3 години

Жалко за езеротоРазбшрам Грета

16

Анонимен

преди 3 години

Къде беше от миналия август месец? Жалко за красива Варна

15

Анонимен

преди 3 години

Тоя е поставеното лице и командвано от ***. Управителче беше навремето на гранда, после си го направиха кмет - трябва да е послушен Иванчо защото ... Какви проверки какви пет лева, с години нищо не работи - всичко е шменти капели. От липса на кислород ми била умряла /тонове риба/, я ти плувай в лай...ната и ще те питам дали ще уживееш.

14

Mda

преди 3 години

Значи всичко вече за сезона е подготвено. Водата е . Гръцките плажове нямат шанс пред нашите. Такива условия като тук трудно се намират другаде. Най-много в африканска страна с корумпирано управление.

13

Анонимен

преди 3 години

Имало съмнения. Строителен надзор и контрол не се ли извършва бе, какъв е този българо-датски надзор? Веднага в затвора тези хора, ИЗ Портних

12

Анонимен

преди 3 години

Проверката беше направена и заметена по комунистически уж само няколко рибки умрели от липса на кислород,не било от тръбата с ,Такова прикриване около 9 месеца е подсъдно и такава екокатастрофа не е имало досега.Червено кафявата вода от езерото естествено с отлива влиза в морето .

11

Анонимен

преди 3 години

разбира се, за догодина ще е готоваа това лято туристите да се снабдят с повечно хлорхидрин и имодиум, и всичко ще е ОК. Имодиума може да се плаща с ваучерите на Валерката.

10

Кафявата лагуна

преди 3 години

Общината е взела всички необходими мерки, още миналата година.Живущите в кварталите южно от езерото бяха изрично предупредени да не ходят до тоалетната и да стискат известно време, обаче като са недисциплинирани и не спазват наложените мерки, какво са виновни кмета и общинския съвет.

9

Pf

преди 3 години

Замърсено било езерото,а не морето подчертал той. Е те дали не са свързани. Или някаква огромна преграда ги дели.

8

Kiro

преди 3 години

Портних да те опортни дано ...По безхаберен кмет не е имало във Варненско.

7

Пиян - залян

преди 3 години

НАЗДРАВЕ др. Портних от израелслите плажове !!!

6

Анонимен

преди 3 години

Оня ден от кварталния пазар във Варна квартал Кайсиева градина си взимам 2 кефалчета от един дядка- мой познат, който беше ходил сутринта за риба. И прибирам се и разпорвам едното кефалче и вътре пълно с тиня. Разпорвам другото...същата работа. Викам си като го измия и като му махна черна им ципа ще стават за ядене. Изпържвам ги и кусвам от едното едно парченце и го изплюх- биеше на тиня и куп още неща. На другия ден го срещам" Откъде хвана рибата?" Вика ми "на пристанището." Ясна работата.

5

Анонимен

преди 3 години

Няма да закачате лъжливия и крадлив наркоманизиран гербераст ей.Все пак е от шайката , и другите са виновни - не те.