13

Ф.С.В.

преди 3 години

Странно е да има 500 000 българи и само 2-3 000 да идват на работа по Черноморието -явно не са Патриоти родолюбци ! хахахахахаха-- Ами тези хиляди македонци които взеха Бг гражданство- защо нямат и един работен ден в БГ?? Явно и те не са ПАТРЕОТЕ! ДОРИ ПАРИТЕ СИ НЕ ХАРЧАТ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО! НЕ ГИ Е СРАМ!! )) тАКА ЧЕ Валери като главен патреот да си гледа собственият патриотизъм и ваучери и да не се занимава с излишни дейности като клуб Левски и чужденци искащи БГ европейски паспорти!

12

Анонимен

преди 3 години

Украинците са фашисти и ще асимилират много бързо остатъците от барба-ганьоси с воложко-татарски произход на територията им.

11

Анонимен

преди 3 години

Имам трима колеги българи, които говорят странен български, но имат български паспорти. Оказа се, че са македонци и са си извадили български паспорти за да могат да работят в Австрия. Готини са ама подбиеат малко цените т.е.заплатите!Утре в Словения а други ден Италия, ама само малко зад границата! Тука днес е почивен с утре съединителен/мостов ден ( не го знам на български), така му викат. Не сме имали в България!Бъдете здрави и поздрави от Klagenfurt!

10

че Вапцаров

преди 3 години

сам се обявява за македонец е работил с оръжие в ръка да унищожи България. Същото с македониста Георги Димитров, същото с македонеца Димитър Благоев - русофилските влечуги им назоваха български градове, признаха македонско малцинство, признаха им македонски език, а сега се чудят защо Македония третира българите като други, амо защото така заповята Сталин и т.н., защо се чудиш бре, Славчо, това не ти се иска да го посочиш ато причина - та доскоро правителсвения сайт на БГ твърдеше че сме тюрки,

9

ПорЦелан

преди 3 години

Бях командировка във Лвов. Там има паметник на Кирил. Около паметника има нещо като софийският Славейков - продават някакви парцаливи книги. Един содомитятнин там ми разказа че Кирил бил роден в Украйна и измислил Кирилицата за всички славяни. Тия са невероятно зле.

8

Анонимен

преди 3 години

Подобни ходове работят само в полза на Просията, защото е известно, че нашите тиквеници там, заедно с гагаузите, са проруски настроени в голямата си част.

7

Радослав

преди 3 години

,, Изгрей зора на Свободата, зора на вечната борба... Изгрей в душите и сърцата на българите по света... Тирани... Ний чудо ще направим ний чуждо робство не търпим с юнашка кръв ще ви удавим и пак ще ви сразим!Никой не е забравен на никого не сме простили...

6

Анонимен

преди 3 години

С УКРАИНЦИТЕ ТРЯБВА МНОГО ТВЪРДО ДА СЕ ДЕЙСТВА,ИЛИ ЩЕ СПАЗВАТ ПРАВАТА НА БЪЛГАРСКОТО МАЛЦИНСТВО ИЛИ ИМ ЗАТВАРЯМЕ ПЪТЯ КЪМ ЕВРОПА

5

До 3

преди 3 години

Нищо, тя кармата си го връща. Сега ние имаме Македония, те Косово. Гърците и те помагаха на сърбите, сега си имат Кипър.

4

Анонимен

преди 3 години

Отначало когато почнах да гледам видеото си казах, къв е тоя бе, но не знам защо го изгледах до края...Оказа се интелигентен човека, за моя изненада, има много истина за Северна Македония, съгласен съм донякъде че сме ги изоставили.Само че не е само Македония!Беломорска Тракия, Одринска Тракия.....гърците и турците не са смеели да припарят с месеци до тези земи, явно добре сме ги били през ВСВ, само че наще политици са си бай *** с малки изключения...

3

Анонимен

преди 3 години

Без Австроунгария Сърбия нямаше да направи Северна Македония и дори Груевски се скри в Унгария. НАТО също приеха Северна Македония без да обръщат внимание на България за езика и историята.

2

Анонимен

преди 3 години

Нищо общо, каскет червен.

1

Анонимен

преди 3 години

Каквото е за България Северна Македония, това за Русия е Украйна.