11

Munchen_DE

преди 3 години

Има прилики в природата. За пример - числото на Фибоначи го има навсякъде - черупката на охлюва, циклоните на Земята, галактиките в Космоса. По същия начин стои и въпросът и с пирамидите. Нищо чудно и тази структура да се среща при коренно различни на пръв поглед обекти.

10

хахахахах

преди 3 години

Оле кви сте молекули.

9

ДртПрч

преди 3 години

"наподобяваща МОЛЕКУЛАТА на корона вируса"Неуко журналистическо племе

8

до 7 от славянин

преди 3 години

Нито е теория, нито е моя, а е факт широкоизвестен сред занимаващите се с езотерика, аз само го изнасям наяве!!

7

Анонимен

преди 3 години

Молекула на вирОс???Ужас!

6

До 1

преди 3 години

Теорията ти звучи сигурно налудничаво на повечето хора, но според мен има нещо такова, макар и недоказано. Концентрираш ли се силно върху нещо - то се материализира. Те знам как и защо, но наистина съществува такова явление. Юнг го е изучавал и го нарича синхроничност.

5

Анонимен

преди 3 години

Ааа... ми хубу.

4

Анонимен

преди 3 години

Вземете две бучки лед, удряйте ги и получете туй дето се вижда на снимката, нещо не ми се вярва да получите такъв резултат. Удряли се били... питали учените. Боже прибери си вересиите.

3

Анонимен

преди 3 години

Оня ден намерих стара играчка на сина ми, който вече е в шести клас и отдавна не си играе с такива неща. Играчката е силиконово червено кълбо с излизащи от него силиконови пръчици. И "Ау-у-у-у-у-у-у-у-у, синът ми е предрекъл коронавируса!".Вече във всичко се вижда коронавирус, чак и в градушка в Мексико. Превърнали сте се в жълта медия.

2

Анонимен

преди 3 години

Хората не разбират много неща, също и посланията от висш разум. Например много хора не знаят, че триенето на атмосферата със това, което учените наричат слънчев вятър предизвиква статично елктричество. Това статично електричество става причина за направата на житните кръгове. Това са енергийни печати, а също могат да бъдат отпечатъци на клетъчво ниво или да деформират градушката. Магнетизмът на Слънчевата система малко или много е свързан със живота ви.

1

славянин

преди 3 години

Някой да е чувал за мисъл-формите!? Това са нашите собствени мисли, които имат и форма, която при достатъчно концентрация може да се материализира! Целият свят е обзет от хипнозата за коронавируса и колективната му мисъл форма, сбор от мисъл-формите на всеки създава и материални структури с такава форма!