47

сериозно ли ?

преди 3 години

? десито искала да забременява ! е толко години що не го направи ? бибито искала да закрие някаква сметка ! е до сега що не я е закрила ? честито на печелившите обитателки на сливенския затвор !

46

дедо Ташунко

преди 3 години

плюя на този съд, който осъжда напълно невинни хора!

45

Анонимен

преди 3 години

Как е възможно да искаш освобождаване от ареста с аргумент Отивам на инвитро ?!?!Тая. Е егати наглата брънтия.

44

ист

преди 3 години

В гъстата мъгла Ваклин се покри. Някой се отказа от показание под натиск, но и той потъна в мъглата. Вече не се споменава коледната елха. Но 20 години затвор не е присъда а отмъщение на строителната мафия. Добре че поне е жива. Гъста мъгла.

43

Бай 100ян

преди 3 години

На втора инстанция Иванчева пледира -ВИНОВЕН .Това трябва да разсее всички съмнения отностно нейната вина. Немога да повярвам ,че още се намират индивиди които да си мислят ,че е невинна !!

42

Анонимен

преди 3 години

Нека я съдят и ако има доказателства да я осъдят,но... присъдата не може да бъде 20 години за такова престъпление,прекалено много години са и второ - не може да я спират да направи ин витро и да има дете,това е въпрос на личен избор и не трябва да се месят в тези лични неща,това е прекалено.

41

Ангел

преди 3 години

Леле колко е долна тая .Иска да става майка само и само да оттърве панделата !

40

Don

преди 3 години

Уникална,невероятна,изключително нагла крадла,а за капак и грозна.

39

Анонимен

преди 3 години

Само в България за убийство дават 8 години затвор и за поискан подкуп 20 години... естествено всичко е пълен майтап. Идеята е да се покаже на другите кметове, че спрете ли презастрояването ще ви случи нещо подобно. :)

38

Анонимен

преди 3 години

Е тва се казва бяс. Хем крала, навън на всяка цена, то не бяха избори, че сега иска и да направи още един азис и то без мъж, защото никой няма да вземе да мандръса такава тарантула.

37

123

преди 3 години

Хубаво, ама тая е на близо 50. Докато забременее, докато роди...и после кой ще го гледа? Шантава работа. Безотговорно. Да имала дете. Тая работа не е нито играчка, нито е за всеки. А нали там имаше един, с който се снимаше по курортитИ в Гърция, ама той се изпари веднагически?!

36

Хихи

преди 3 години

Иванчева беше една абсолютно непригодна кметица. Идваше само вечер, след пет часа в кабинета си. Два пъти ми записваха приемен час, а тя и двата пъти въобще не се появи. Безотговорно женище. Бивша фризьорка. Такива случайници ще опропастят държавата.

35

Добре де

преди 3 години

До Анонимен 33По принцип може да опита,ама за тая работа **й си треба:)

34

Анонимен

преди 3 години

Който се изправи срещу строителната мафия, това му се случва!

33

Анонимен

преди 3 години

А защо е нужно инвитро? Не се ли намери достоен за нея,великата боркиня срещу мафията? Или никой не желае жена, станала по-известна с белезниците на оградата на булеварда,отколкото с нещо свършено,за каквото я бяха избрали?

32

Анонимен

преди 3 години

До Добре де,Ами кой й пречи за ин виво с другите затворнички?Може пък и да й се получи ;-)

31

Анонимен

преди 3 години

тая крадла още ли не е в затвора докога така кога ще има справедливост в тази страна затова бяга всеки от тук ако може

30

Добре де,

преди 3 години

като не разрешавате ин витро,разрешете ѝ ин виво...

29

Т.Шак

преди 3 години

До Анонимен 27Личен избор имаш, когато си свободен човек. Тази е затворничка за следващите 20 г. Дотук с личния избор. Да не е крала!

28

Анонимен

преди 3 години

Така е в България, за да заемаш ръководна длъжност или трябва да си корумпиран, или много да слушаш, или и двете. Иванчева беше изключение, което попречи на машината да се върти, ама хората започват да се осъзнават., доказателсво е и Борис Бонев, не искат корумпирани партий, а цялата система така е направена. Искаме реформи и смяна на системата.