164

До Професора

преди 3 години

Ти по кое време стана професор...............хаха??И по какво си професор, я си напиши каква дисертация си защитил??И с какво си по-добър от депутатите в парламента??

163

Професора

преди 3 години

Извинявам се предварително и се надявам да не триете коментара ми ,но освен това няма какво друго да им кажа на тия 240 кърлежа дето изсмукаха държавата и кръвчицата на хората.Вашто *** долно ддсарско ,гербарско бспарско дпсаеско ,смърт за всички катили където тормозите народа!!!

162

Професора

преди 3 години

Извинявам се предварително и се надявам да не триете коментара ми ,но освен това няма какво друго да им кажа на тия 240 кърлежа дето изсмукаха държавата и кръвчицата на хората.В******** всички където тормозите народа!!!

161

Анонимен

преди 3 години

намалява ДДС на мутрите ресторантьори .а го вдига за деца.пенсионери.безработни..всички хора които си купуват каквото и да е за храна.

160

Анонимен

преди 3 години

Избирайте ГЕРП!Напред само с ГЕРП!Да живее БАЦЕ БОРИСОФ!ГЕРП. ДПС. ВМРО. завинаги!*** ниедни, *** мастити и.т.н.

159

Анонимен

преди 3 години

Във Великобритания по случай Ковид ДДС падна нацяло за всички храни и стоки от първа необходимост. В 3-тия свят вдигат ДДС, което е нормална стъпка за слабо развита, да не кажа изостанала нация като манг.алия

158

Наблюдател

преди 3 години

Мечешка услуга ще им се направи на хотелиерите и ресторантьорите. Ако ДДС на други продукти и услуги скочи или Корп. данък, или още по зле данък печалба (това не е изключително фирмен данък) - всички така ще насочат гнева си към споменатия сектор. Не сезон ами 5 няма да ги оправят! Толкова ли е трудно цените да се вдигат таргетирани по продукти!?!? В Гърция водата е с едно ДДС , алкохола с друго, храната с трето ,лекарствата и т.н...колко трудно е да се направи това и в България? Слаби политици!

157

За Ричи

преди 3 години

Защо да се намаля, да може Ричи мазния да има за топла вода и шампоан ли? Айде стига вече

156

Иван

преди 3 години

Няма смисъл да се възмущавате тук. Трябва да излезем на улицата, за да протестираме под правителствената сграда. В противен случай утре ще ни унищожат.

155

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя туризъм....................да фалират алчните хотелиери и ресторантьори , на кого му пука за тия алчнотии???

154

Анонимен

преди 3 години

Е.................това вече прекалено, да вдигат ДДС-то................тоя финансов министър Владо Горанов е голяма плевенска гадина.................това вече не се търпи!!

153

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрахте ли за какво беше короната, офци???

152

Lan

преди 3 години

РУССКИЙ ОККУПАНТ, а питаш ли се какъв избор имаше Дянков? На ръба на световна финансова криза, той успя да изведе България почти без никакви щети, без увеличение на външния дълг, без обедняване на народа, даже започва първия въобще растеж. Дянков е гениален финансист, но шефът му го използва като бушон, след което се отърва от него. Заобиколи се с калинки...Ся чакаме калинките да донесат нещо от нищото. И ето "гениалният" план - да увеличим ДДС-то за ВСИЧКО, за да дадем паричките на едни наши...

151

Lan

преди 3 години

Виж ти, що ли се учудвам - идеята била да се вдигне данъкът за всички! Като не умряха пенсионерите от вируса, да умрат от глад!

150

Брей

преди 3 години

Ама нали казаха, че мерките са за да излезнат на светло ресторантите от сивия сектор, а накрая - приходите в бюджета щяли да паднат. Ами да не го правят тогава! Иначе моите разходище нарастнат с 4 на сто, за да може някакви хора да се хранят в ресторант и на собственика да му е по-изгодно?! Ми аз не искам да им плащам сметката!

149

Анонимен

преди 3 години

В Германия храните имат по-малка ставка ДДС

148

suika

преди 3 години

До Анониментака е отдавна в развитите страни, вАнглия мисля 0 ДДС върху храните, в други страни ддс върху лекаркства, храни и книги е по-малко.Но ние нали сме "много богати" плащаме 20% върху всичко.

147

asd

преди 3 години

Ще ги вдигнат, не се и съмнявам вече.

146

Анонимен

преди 3 години

Аз съм против да пада ДДС -за алкохол цигари наргиле-барове и плюскане .Защо не намалят ДДС на лекарства ,учебници и книги-за земеделски производители -ами щот какъвто министър-председателя на такова ниво са и решенията

145

Анонимен

преди 3 години

и ква стана тя ще дадеме ще има ще помогнеме ама друг път