43

Анонимен

преди 3 години

А Бойко Борисов и останалите от ГЕРБ кога?

42

Анонимен

преди 3 години

Един клан на мафията удря други кланове на мафията, използвайки държавата за бухалка.

41

Toto

преди 3 години

А срещу лихваря Менду ще има ли иск, или той е от наште.

40

ПроСоТо

преди 3 години

аз не виждам нищо необикновено в тия последни ГЪР..ЧОВЕ на мафията...Напълно естествено е,след като цели 10 години от Харема дъвчеха САМО "Магистрали","Пак ги бихме на изборите","И следващия мандат е наш",.."Виновни за сичко са Станишев,Нинова и най-вече Радев"...и ред такива просташко-дебилни лозунги ,да се стигне до там,че в яловостта си като ИЗМИСЛЕНИ "държавници",Шайката да започне да се САМОИЗЯЖДА!..но така е:-"*** народ-слаба държава".."Майка плаче,грамфон свири"..

39

Цацаров

преди 3 години

Ето кои не разследвам за корупция, защото те са доказано некорумпирани: Доган, Пеевски, Борисов, Гергов, Данчо Ментата, Волен Сидеров, Каракачанов, Горанов, Московски, Караниколов, Мавродиев, Цеко Минев, Златев, Домусчиев, и други...

38

4epa

преди 3 години

А КОГА ЗА АХМЕД ДОГАН- КОГА,КОГА ,КОГА !!!!!!!!!!!

37

Анонимен

преди 3 години

Медийните работнички, стига сте търкали по клавиатурите стари мантри. Отваряйте учебници и доучвайте журналистиката. За манипулативните методи на които свикнахте, вече няма да има парички. На босс му резнаха крилата.Отивате на борсата. Вдигайте нивото шото .глад иде.И не ви плаша, съветвам така да се каже.

36

А това кога?

преди 3 години

Дружеството на Иво Прокопиев Булброкърс е нарушило прозрачността и е създала предпоставки за манипулиране на сделката за приватизацията EVN. Това е заключението на счетоводната експертиза, приета по делото срещу бизнесмена и бившите министри Симеон Дянков, Трайчо Трайков

35

Анонимен

преди 3 години

църкането продължава. харесва ми. от 9 кладенеца вода да оневиним прокопа и да заблудим хората че не бил крадец на милиони и манипулатор. Това всеки го може. Ето например - А вие знаете ли че корупцията в Катар и Алжир е по важна и по голяма от тази на прокопа. Хахахаха

34

Анонимен

преди 3 години

Който си плаща на властта не го закачат,а на който му е писнало да плаща,го арестуват.Сетете се от пръв път КОЙ на КОЙ плаща.

33

Анонимен

преди 3 години

Ловът на вещици продължава.Неудобните под ножа,а такива като Пеевски и Домусчиев са галени с перце.Нали са големи дарители.И никой не ги пита откъде имат толкова много пари.

32

Анонимен

преди 3 години

плъховете на прокопиев много загрижени нещо, единия иска данни които са прокуратурата, другия пък се прави че го е еня какво правил цацата. жалки грантаджии. окошариха им ментора и се разцъркали.

31

Кьовеши

преди 3 години

Скоро ще идвам на гости на Борисов, Гешев и Цацаров!

30

До 25

преди 3 години

Кокко човека е прецакал с Каолин?Можеш ли да ни кажеш дали в момента Каолин работи, колко служители има, средна заплата и т.н.?Или си говорим, ей така, да има какво да се плюе?

29

Ром

преди 3 години

Цаца, за милиони няма закони, за кокошка няма прошка!

28

До 20

преди 3 години

Хаха..Прокопа утре ако го няма...в дъежавата нищо няма да се промени. Бойко и шайката ще продължават да крадат.Или си мислиш, че премахването на Прокопиев ще доведе до благоденствие, въвеждане на правосъдие и вкарване в ред на държавата?Или само си деънкаш..така, без много мисъл?Радваш се, че Бойко громи лошите олигарси? Хаха

27

Наблюдател

преди 3 години

Начело на орган, харчещ милиони за уж борба с корупцията, Цацаров продължава да води личните си битки. Не вижда ли Цаци че всеки ден гърмят скандали с министри и олигарси за търговия с влияние, касаещи злоупотреби за милиони?

26

Анонимен

преди 3 години

до 25 тая "пречка" не е София. Тая "пречка" се намира на ул Козяк 16, територия на друга държава, ама е пречка сега защото е поръчана през мандата на Обама през нпотата на всеки знае кой. На протестърите им запорираха грантовете.

25

Петко

преди 3 години

Гризача от Разград пак го закъса.Колко семейства прецака на времето със Каолин

24

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ системно премахва всички свои пречки.София е 2 млн. Какво дремят ?! Да протестират.