33

Мона Лиза

преди 3 години

Ше ви попилея.

32

Анонимен

преди 3 години

Сметката ми не излиза,с едни петдесетина милиарда,Дали да пусна Мона Лиза,на повикване по булеварда

31

От Ха ха до Мод

преди 3 години

Разбрах :)

30

От Ха ха

преди 3 години

Написах синоним на "да не я премества", но се оказа, че тук това не се разрешава.Предполагам, че е затова, защото доскоро един все ни уведомяваше след коя новина си премества еди-какво-си.

29

Ха ха

преди 3 години

До ДзъПравиш добро предложение.В договора за продажба може да впишат, че купувачът се задължава да не мес.ти кулата, да не я събаря, а също и да я ремонтира, за да остане тя завинаги в оригиналния си вид. Иначе нека си е негова.

28

Анонимен

преди 3 години

Това е все едно да заколиш кокошката, която ти снася златни яйца... А иначе, прочитайки статията, веднага направих аналог с продажбата на Аляска от руснаците, в която по-късно американците намират и започват да добиват много злато...

27

Анонимен

преди 3 години

Защо не си продадат цялата клоака на оризниците?

26

Дзъ

преди 3 години

Абе по-добре да продадат Айфеловата кула...имало е опити през годините. Така хем ще имат парите, хем ще Кулата си стои където си е...да пообсъдят малко предимствата

25

Жана д'Арк

преди 3 години

Ако ще пишем за ненужно скъпи стоки, можеш да включиш и Шанел, и Ермес и Живанши, и който още се сетиш. Но, докато има про.сти американки да им купуват бо.клуците за хиляди долари, очевидно всички трябва да немеем пред френските "изисканост" и "финес". По-прода.жна нация не съм виждала. Затова са си дружки с ев.реите открай време.

24

муспи

преди 3 години

Изсраил (няма как да се пише с малка буква - начало на изречение) иска да я купи. Сумата не го плаши, защото ще е само прехвърляне на 50 милиарда от едни банки в други, а гордо не се крие че всички банки са еврейски. Въпросът е че такава покупка е неетична, и е решено от Синедриона, Бойко Борисоф чрез поверената му държава да оформи сделката. За добре свършена работа ще си получи своите 5 хиляди и надежда за нов мандат.

23

Леонардо/GOD

преди 3 години

Нали знаете, че минусите на моите коментари ускоряват пристигането в Джендема? :) Да не кажете после, че не съм ви предупредил/а. :)

22

Леонардо

преди 3 години

Затова харесвах комунистите. Земята беше държавна, но de facto обща. Културните ценности бяха национални, de facto на всички. После на световния небосклон изгря "Зорница та" Миша Гарбачов. И светът отново потъна в л.а.й.н.а.

21

Най-свидното!

преди 3 години

Тиа дават нещо дет не е тейно,па и много пара сакат.Я не знам коя Джоконда ще разиграват-пръва,втора?Она е ценна-едни викат,че е мъж,други,че е ***(пръвия официален),но си мисла че тва е самиа Леонардо(не Каприо) и он така се е нарисувал, че му идело сам да се нае..е!Бойкооооо!,Приятелю,Мола те!,Предложи целата пещеръ Бачо Киро за продан!Цел свет знае,че там е възникнал Булгаропитека-прародител на сите питеци у свето.А Свето не знае,че у БГ,Бугаропитеко си е същио!Уникат!Наддавайте!

20

тритяхту пътя

преди 3 години

те само под наем да я дадат на токио ,лондон,дубай итн.за по една година и са избили рибата

19

GOD

преди 3 години

Французите биха могли също така да продадат Лазурния бряг, река Сена и част от Френските Алпи. :)))) Все неща, които са създали и им принадлежат. :))))

18

Е НЕ!

преди 3 години

До там ли я докараха французите?!

17

Анонимен

преди 3 години

50 милиарда!? Тоя луд ли е

16

Анонимен

преди 3 години

50 млрда !!!!Едва ли ще се намери наивник да даде и 5млрда ,а франсетата мечтаят за 50!А и тарикати, искат да имат право да контролират какво ще се случва с картината след продажбата!

15

Дитенген евреин ли е

преди 3 години

Най-напред им запалиха Нотрдам.Сега да продадели Мона Лиза.После по някаква друга причина някой ще предложи да продадат Айфеловата кула за скрап. Я какво подходящо за джамия място ще се отвори!Ердоган пък си прави устата "Света София"отново да бъде превърната в джамия.Не много отдавна прошляци хрантутени от немския данъкоплатец бяха се организирали да нападат немски жени в сянката на Кьолнската катедрала в нощта на празник, който те не зачитат, понеже пророкът им не го е определил за празник

14

Леонардо

преди 3 години

Скъпи, не Мо на лизинг, а Mom на лизинг. :))) Свикнала съм, ангелче! :)