12

Аха

преди 3 години

След дъжд качулка !

11

Анонимен

преди 3 години

Все пак е хубаво да се прочита статията. "Когато не е възможно спазване на социална дистанция от два метра". Т.е. почти на същите места, на които и в България.

10

ivailo

преди 3 години

Имало и по-малоyмни от нашия щаб...

9

Чакам да видя

преди 3 години

Колко дълго ще е в сила тази заповед, като се има предвид какъв сезон идва. Линейките ще хвърчат за колабирали по улицата хора на 35-40 градуса с маска тва е жива гавра с хората.

8

аа

преди 3 години

за сведение на маскаджиите, при 40 градуса жега с маска ще развиете бактериална инфекция и тогава ще ви интубират, ама вие май-нямате търпение. за да не чакате моля наредете се оше сега на опашка пред вма. Опа вма вече не приема коронаджии и ся кво праим

7

Анонимен

преди 3 години

Значи Бай *** няма да ходи в Испания....-------- Бай *** е спал в центъра на Севиля в пентхауз за 600 евро на вечер, само за протокола отбелязвам. Но да, няма да ходи, за да си тормози дробчетата с някакви мало умия

6

Анонимен

преди 3 години

Мярката не се отнася за хора със затруднено дишане--------Скоро и тези, които нямат затруднено дишане, ще станат пациенти на пулмологията. По-голямо мало умие от носенето на маска, няма.

5

Мдааа

преди 3 години

Айде,специалистите вирусолози, да почват да изказват компетентно мнение!!!Сигурен съм, че и испанците ще оправим и целия свят,защото всички са много глупави.

4

Леле мале

преди 3 години

По-неграмотно и неправилно подредено изречение дали можете да напишете за заглавие?

3

Не става за Ганьо

преди 3 години

Значи Бай *** няма да ходи в Испания....*** Балкански държи много на своите "права и свободи"... Нищо, че е п'рост, като галoш...

2

Анонимен

преди 3 години

Това прочетоха ли го мрънкачите у нас срещу носенето на маски?

1

Анонимен

преди 3 години

Какъв е ефектът от една маска, ако тя не е стерилизирана, след като е произведена? Къде и с какво се стерилизират маските, произведени в България?