9

Анонимен

преди 3 години

поинтересувайте се малко за влиянието на микровълните върху здравето Нервната система и зрението са сред първите засегнати Докато съюзниците ни пръскат и облъчват ще цъфтим и процъфтяваме По техен план това ще спре едва когато и последният здравомислещ тук се гътне Над главите ни кръжат стотици военни сателити Разработка на програма за контрол на населението

8

1925

преди 3 години

"Работата с телефони и компютри са напрегнали очите ни" Мили ми неграмотничета, не е нужно човек да е завършил магистратура, за да знае, че когато подлогът "работата" е в единствено число, сказуемото също е в единствено число. Правилното е: РАБОТАТА с телефони и компютри Е НАПРЕГНАЛА очите ни"

7

Геймъри

преди 3 години

Докато играят на игри на компютрите и телефоните си по цял ден нямат проблеми, но когато учат има проблеми, хайде стига! Занимавам се с компютри от вече над 20 години в началото като ученик седях по 6-8 часа на компютър, а след това съм достигал и до 16 часа на ден защото на работа работех по едни проекти, у дома по други! Все още не съм сложил очила и зрението не ми е намаляло! Даже и когато имам време чета книги на таблет!

6

Анонимен

преди 3 години

Какво да кажем за дигиталното обучение, което нанася вреда на очите на учители, на родители и на деца. Министерството не му пука за това, вчера обясняваха, че всяка грипна ваканция щяла да бъде дигитална, което е абсурдно от където и да го погледнеш. Хората трябва да се грижат сами за себе си, А ОЧИТЕ ТЕ СА ПРОЗОРЕЦ КЪМ СВЕТА.

5

минувач

преди 3 години

А какво казва по въпроса манекена на генералски униформи?

4

Стоянов

преди 3 години

Глупостите ви край нямат.

3

Анонимен

преди 3 години

Абе осъдени вируси има на всякаде около хората са няма смисъл да се разхождате из гората там има повече вирос

2

Анонимен

преди 3 години

Ами то е близко до ума. Това е една от причините, поради което и дистанционното обучение и електронните учебници нямат бъдеще.

1

Анонимен

преди 3 години

Щом тръгнаха по лекари, смъртността ще си дойде на мястото. Че казват намаляла доста.