13

Студи

преди 3 години

Още ли е преференциална лихвата им, само 7 /седем/ процента ?

12

V

преди 3 години

Пак ще плащаме нечии виш кетап. А колко опрпстиха до тука що не казват. Гаранциите да ги дава ,,бизнеса,, А не данъкоплатеца.Кой е длъжен да плаща по 100 бона на ,,бизнеса,, Да си плащат те.

11

Пижо

преди 3 години

Наближават избори и не спряха да повтарят колко много са направили. Всъщност - едно голямо НИЩО. 20 хил студенти за 10 години! Що не кажат, че 200 хиляди студенти са теглили заеми за 100 години! Бройката ще е по-впечатляваща! Всъщност от саттитята разбирам, че от 7 години насам има значителен спад в тегленето на кредити! Т.е. бумът е бил преди 10 години, а сега по 100-тина-200 души на година се лъжат да се заробят до живот!

10

Анонимен

преди 3 години

Барбас Ганьос пак ни хвърля прах в очите.Какво означава държавна гаранция ,бе Ганьос?Ако студента не си върне тези жалки 5-6 хиляди лева ,какво се случва?

9

Анонимен

преди 3 години

Става въпрос за студенти, а на снимката магистър от междугалактическата шуробадженакорушветчийска школа за титани на мисълта в Симеоново. В която ако имаш зачот по право, ставаш главен прокурор.

8

Няма такава държава

преди 3 години

За студентите- 40 милиона кредити ,за краварите -2.5 милиарда авансово плащане за подкрепа но изборите.На всеки е ясно ,че тези музейни 8бр Ф-16 не са нужни на никого.

7

Джедай Мастър

преди 3 години

На снимката най-видният студент на страната.

6

Ебаца в крэндель

преди 3 години

Мъ.ршите от герББерската чума си осигуриха лукс и мезонети с тераси и асансьори, раздадоха си вашите пари и оздравиха банките на олигарсите дето им снасят подкупи..Теглете кредити толупиии...!!!Мъ.рши герберски, вашето велечие свършва! Много малко ду.хачи ви останаха...Пътници сте!

5

Анонимен

преди 3 години

Браво! С Т.иквоний България има най-голямото финансиране за наука в света. За 2019 г. са отпуснати цели 420 х. лева!

4

Анонимен

преди 3 години

Какво точно означава държавна гаранция?Че ако не си върнат кредита държавата ще им го покрие?

3

Анонимен

преди 3 години

Единствения премиер който мисли за народа като ги заробва с кредити..тиквуний цървуланков

2

Дачо

преди 3 години

В плаза и илюжън е скъпо.Нормално е да се тегли кредит.

1

Кредит за студенти

преди 3 години

При семестриални такси от 200 - 400 лв?Не ми се вижда сериозноИ като са гарант какво? Студент може да не си плати ли или какво?