55

Анонимен

преди 3 години

Нещата ще се оправят,когато Румен Радев направи партия,и спечели изборите-----------Сериозно!!!И колко от "маТряла" ще гласува за него???2% или 3%???Щото, който се "заиграе" с БСП-то го пиши "политически труп".Болшивиките ще те използват, а след това ще те захвърлят като употребен кондом и ще си търсят нова "жертва".

54

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийците сте големи манипулатори. Никой не е казал, че не е имало вирус. Има си го от стотици години както всички други вируси, които циркулират и могат да ви хванат всеки един момент. Верроятността да се споминете от тях е много малка, особено ако я сравним с други фактори и не е логично да причинява такава паника. Освен ако сега не излизат наяве хората, които са си параноици по принцип. По тая логика човек е по-вероятно да получи удар всеки момент - не знам защо не си направите щаб за това

53

Анонимен

преди 3 години

Нещата ще се оправят,когато Румен Радев направи партия,и спечели изборите,тогава на кратко ще ви кажа какво ще стане със Крадците от управляващите,първо Румен Радев е интелигентен човек,умен и добре изразяващ се,та като нищо ще се съюзи със Г-жа Кьовеши,и тогава им е спукана работата на Гербеджийте,не е ли така а??/Дай Боже,това да се случи по бързо,Амин!!

52

Анонимен

преди 3 години

"Паниката от коронавируса намалява,"Защото скриха оня про стак Мутафчийски дето заплашва с чували за трупове и масово измиране.

51

Анонимен

преди 3 години

На БЪЛГАРИНА всичко му е ясно не може да го уплашиш с някакъв си неизвестен досега на света вирус.

50

Истината

преди 3 години

Паниката корона беше излишна и изкуствена. Видяхте, че няма нищо страшно. Умират си болни пенсионери от инфаркти и други болести, а сезонът на грипа беше февруари месец и той отмина. Всичко оттук нататък е вече изкуствено надуване и напомпване на балона корона, който ще се спука и ще има хора в затвора за тази измама.

49

Анонимен

преди 3 години

Паниката денонощно създаваха и поддържаха правителството и НОЩ, с гьобелсова пропаганда, на която и самият Гьобелс би завидял!

48

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Мангърчетата изклатиха майтапчийчетата;))) Пълно фиаско на твърдото ядро на ОПГ ГЕРБ, в което са събрани най-големите олиго.френи,*** и серсеми!;)))

47

Анонимен

преди 3 години

Паника никога при нас и хората около нас не е имало. Имаше отговорност към обществото и към нас самите. Добре платените квалифицирани млади хора така мислим. Пътуване? На 5ти юни отивам в Гърция за месец. Карантини или не- не ми пречи, ще спазвам всичко, каквото поиска- за наше добро е. Престъпници тип Мангъров и Милен Цветков, които се подиграват на маските, изслушвам с усмивка и им давам за пример Корея, която първа се справи благодарение на високата дисциплина, особено маските N95.

46

Анонимен

преди 3 години

Толкова сме недисциплинирани, неуки и безхаберни, че само късмета ни опази от нещо по-лошо. Четете глупости за Бил Гейтс, за 5G и ваксини с чипове, пък вземете прочетете надписите и пред магазините, че се влиза с маска и се седи на разстояния един от друг.

45

Анонимен

преди 3 години

То трябва да е пълна главата на някой само с бръмбари, че да тръгне по екскурзии и почивки точно, когато има епидемия.Аз се чудя защо изобщо се публикуват статии за туризъм при положение, че единствено по този начин се разпространява всяка подобна зараза.

44

славянин

преди 3 години

Паника от коронавируса сред мислещите хора никога не е имало, имало е такава само сред двукраките първосигнални животни, ''мислещи'' с телевизорите си~

43

Да за Генерала

преди 3 години

Любопитно е как хората се отнасят към доц. Мангъров който се утвърди като своеобразен символ на алтернативния прочит на ситуацията. 49% го одобряват, 30% не, а останалите се колебаят. За сравнение, проф. Мутафчийски има одобрение 70%, неодобрение 26% и 4% се затрудняват да отговорят.

42

до 24

преди 3 години

Спокойно, ще се заразят. *** само гаджето ти няма да стигне, намери и нейни приятелки, щото скоро няма да има кой...

41

Анонимен

преди 3 години

До АнонименШведите много добре я направиха - всички над 80 и под преценка над 60 не се вкарват в болниците да ги задръстват.

40

до 38

преди 3 години

дааа, така стана и с детските градини. Казват ви - ето, онворихме, но рискът си е ваш и на персонала. Ако се разболеят, ще кажат - ми, предупредихме ви.

39

е тва не е вярно

преди 3 години

дори е манипулативно. Няма никакъв наплив от желаещи да пътуват. вече в един междуграски автобус бях само аз. Хората и на почивки няма да ходят - гаранция.

38

Анонимен

преди 3 години

Швеция е "добър пример" какво се случва с хора, които подценяват вируса...Бай *** да погледне, ако може по-далеч от носа си.

37

Анонимен

преди 3 години

Няма проблеми. Попълваш си декларацията, освобождаваш от отговорност определени отговорни институции, поемаш лично отговорност и за бъдещи вреди и пр., и пътуваш където си искаш.Така ще е занапред.

36

Zlatena

преди 3 години

Да обявяват вечна карантина и вечна забрана за излизане от къщи.Забрана на всички бизнеси и затваряне на всички магазини.Само така ще се спасим от вируса.