75

некой

преди 3 години

"Паниката от короновируса намалява" - Правителството в Паника!

74

Факт

преди 3 години

Насочващи към определени отговори въпроси, типична социологическа манипулация. Примерно мерките нормалните хора ги делят на адекватни и неадекватни, а не на достатъчни и недостатъчни. Как да отговоря, че искам повече адекватни неприложени досега мерки и по-малко от прилаганите сега неадекватни мерки?

73

До 64

преди 3 години

Аз пък не познавам нито един , който не го одобрява . Без да преувеличавам. Да определено има неща за които да бъде критикуван, но като цяло се справи много добре.За съжаление, има много от нас които има много за какво да се критикуват- поведение, манталитет, култура..Е, от това е наистина трудно за се избяга

72

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо е цялото това грачене.Който го е страх, да си стои в къщи!Не смятам да прекарам живота си в къщи, затворена между 4 стени, щото имало било вирус.Вируси е имало и пак ще има, има и безброй други причини, от които може да се умре.Живота не може да спира, заради това.Тези дето най-много зяпат, са такива, на които парите им падат от някъде както си стоят в къщи, останалите трябва да работим.Не смятам да се лишавам и от почивка, щото видиш ли някой си дрънка глупости и се самонавива.

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Ми то хубаво Румен Радев да направи партия, ама господарите му от Москва не му дават.Казали са му - вече финансираме няколко партии в България, не щем още една.Това е вътрешна информация.

70

бай Пешо

преди 3 години

До ХААХАХааха, тоя па, че кой пише позитивни коментари в тая държава? Значи 500 негативни коментара имало за Мутафчийски, ами извади ги от общото население на България и ще видиш колко са позитивните :))

69

ХААХА

преди 3 години

ББ ИМАЛ 54% ОДОБРЕНИЕ??? АМА ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ? ЧЕ ТОЙ НЕ МОЖЕ 20% ДА ХВАНЕ СИРОМАХА НА ИЗБОРИ!ГОДЖИ БИЛ СЪС 70%???МИ ЧЕ ВЧЕРА НАД 500 КОМЕНТАРА ПОД НЕГОВОТО СЛОВОИЗЛЕАНИЕ, БОЛШИНСТВОТО БЯХА СУПЕР НЕГАТИВНИ!ХАЙДЕ, ЗАХЛЕБВАЙТЕ СИ, АМА ЩО НИ ПРАИТЕ НА БАЛЪЦИ?

68

Анонимен

преди 3 години

Много паника, много нещо.Ама като ни плашат с "чували с трупове", така е.Така стана и със студентското шоу "Куку" с радиацията. Така е било и с радиопиесата "Война на световете" в САЩ.Не на последно място така е, защото хората днес не са виждали кадри от САЩ през Голямата Депресия - Умрял кон на улица в Калифорния, и деца режат месо от него че са гладни!

67

ууу

преди 3 години

До да,да ама неЧестото цитиране на мението на 80-те процента само утвърждава позицията им. А пък и платените и дирижирани агенции си ги знаем.

66

Анонимен

преди 3 години

До славянинНе се панирам във връзка с короната и здравните последици. Определено се панирам от икономическите последици и от броя гладни безработни хора, които неминуемо ще излязат по улиците.

65

да,да ама не

преди 3 години

"За сравнение, проф. Мутафчийски има одобрение 70%, неодобрение 26% и 4% се затрудняват да отговорят." За сравнение с Мангъров - защо! Кой от двамата се преизяви медийно? Да го сравняват с Ананиев или някоя от другите калинки!А може ли Галъп да са разменили одобрение с неодобрение специално за генерала?!Те проучват срещу заплащане! Интересно - кой плаща?

64

Анонимен

преди 3 години

Затягат мерките - болните се увеличават.Отпускат ги - болните намаляват.Извод: не е трябвало да затягат нищо

63

Анонимен

преди 3 години

"За сравнение, проф. Мутафчийски има одобрение 70%, неодобрение 26%"А аз не познавам някой дето да одобрява тоя *** :))

62

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам защо САЩ започват да евакуират всичките си граждани от България?

61

Стойчо

преди 3 години

До Чокоабсолютно вярно

60

Анонимен

преди 3 години

До ЯворНе само препоръките са били такива. Те са си като мухи на ла*но. И не ги интересува какво е то, моралът е нулев. Повечето хора дори не се замислят и вземат всичко, кото чуят за чиста монета. Но журналистите се учат как да манипулират и се хранят единствено от лошите новини, които задействат в аудиторията примитивни психологически механизми. Казано на български - колкото повече гадости излъчваме - толкова повече ни гледат и печелим.

59

Чоко

преди 3 години

Вируса ще изчезне в момента в който медиите престанат да говорят за него.

58

До анонимен 53

преди 3 години

Сигурно се е покрил някъде да прави опити на беззащитни зайчета или котета защото количеството смърт рязко е започнало да не му достига. Първо им чете реч по какъв ужасен начин ще умрат и после започва с удоволствие да ги измъчва. Сигурно си представя, че са хора. Имаше един такъв доктор с подобен поглед и такова мислене и държание в обкръжението на Хитлер.

57

"ж"унгла

преди 3 години

Интереса клати феса ! -сега по-важно е да се напълнят хотелите на Олигарсите - сичкото вирус в Бг да дойде , пък след 2-3 месеца ще има бг черни чували с хиляди ,ама някак плебеса това иска ,инак Не Верва !

56

Явор

преди 3 години

Паниката я сътворихте вие медийте!! От сутрин до вечер само едно и също дърдорихте. Ама такива ви бяха препоръките от горе!!!