54

Гост+

преди 3 години

Да предположим, че успехът с тестовете е смайващ. Достойно за напреднала държава от 1-Ви Свят. А какво да кажем за смъртността, която е достойна за държава от 4-я Свят. Затваряхте болници, училища. Зарежете ги Гетата и безпризорните - да се трудят повече и да не се опитват да лежат гърба на бюджета, който е предвиден най-вече за военните и трибуквените (ФБР, ЦРУ и т.н.). Нал, тъй.......

53

А сега сериозно

преди 3 години

До Анонимен 54А сега си напъни малко мозъка и кажи САЩ или България са в по-добра ситуация срещу вируса и срещу втора вълна????

52

А сега сериозно

преди 3 години

Eга ти изкълчената от зурлалистите новина. Затуй и хората само се забавляват с тъпотиите на медиите и никой вече не им вярва. Навсякъде по света броя на доказаните с тест заразени няма нищо общо с истинския брой заразени. А само че се правят повече тестове. Точно това е казал Тръмп. Освен това повече заразени но не знаещи че са били заразени и никога не усетили това означава че вече са буфер срещу вируса и втора вълна няма да има. Да му мислят тия държави със строги карантини !

51

Анонимен

преди 3 години

Клоуна е за връзване.

50

Анонимен

преди 3 години

Има нещо вярно за броя тестове, което и аз коментирах преди няколко дни - в САЩ на 7-8 теста има един заразен, а в България на около 30 теста има един заразен.

49

Анонимен

преди 3 години

- Американец?- Найн! Българин! От Своге!

48

Дан сан

преди 3 години

Мизерници от Бегейница, дотук в САЩ тази година умряха точно токлова хора, колкото и миналата година. Напразно се радвате, че в Америка ще измрат, напротив живи сме и харчим парите, които Тръмпи ни даде и пак ще ни дава, само вие ще останете с празни ръце. Затова и ви пълнят чутурите с фейк нюз и ви лъжат колко зле е в САЩ, а вие вярвайте си там, не пречите на никого завистници.Колкото до Тръмп, пак ще го изберем наесен за да има бой по ***-либерали!Go Trump!

47

Анонимен

преди 3 години

Този чува ли се какви ги говори изобщо...Боже колко мъка има по този свят, Боже...

46

Анонимен

преди 3 години

И да се гордеят, и да не се гордеят - все са си прости американци. Затова по-добре да се гордеят.

45

До българина

преди 3 години

Ти краварите не ги мисли. Гледай овчарите как се справят че май се задава народа с гегите.

44

Грую Родния Циник

преди 3 години

Тествай леко и по малко като Боко и се окичи със значката на невидимия но широко пропагандиран успех. Да живей Боко! Там правят по 20-30 Хил теста на ден за щат. Тук направихме толкова за два месеца.

43

Българина

преди 3 години

Типичния американски цинизъм и нарцисизъм. Ако Русия беше първа цял свят щеше да ги плюе колко им е изостанала здравната система. Така са краварите въртят сучат все са номер едно и в осирането

42

Анонимен

преди 3 години

Пиндостан е с най-много тестове като абсолютно число, но ... Русия е направила около 7 млн. теста при население от 146 млн. души.Пиндостан има 11,3 милиона теста при 330 млн. население.Като брой тестове на 1 000 души население, Русия е направила повече.

41

Трезвен

преди 3 години

До Анонимен 42Е има разлика, нашия президент е военен и съм съгласен че говори врели-некипели понякога, но неговите правомощия са ограничени.Президентите в БГ нямат почти пълната власт, както президентите в САЩ....може би искаш Плевнелиев да слушка ли?....и да бърбори мъдрите си слова.....хахахах

40

Анонимен

преди 3 години

Дадохме им три милиарда миналата година, можеха да направят нещо за здравеопазването си. Сега ще трябва пак да ги финансираме (уж за самолети).

39

Още по трезвен

преди 3 години

До ТрезвенНие и американците в една и съща година избирахме президент.Ама пък добре си ги избрахме....Нещо, май годината те е била подходяща за избори.

38

Анонимен

преди 3 години

Имат и голямата чест да са най-много починалите американци...

37

АБВ

преди 3 години

Този ежедневно доказва на евентуално усъмнилите се в обратното, че "не го слуша главата".

36

Трезвен

преди 3 години

До Анонимен 36Може и да се изненадаш, но в САЩ е много голям проблем здравната система.Обама направи някакви повърхностни промени с obamacear, но това си остава голям проблем в здравеопазването и до днес....:)

35

Анонимен

преди 3 години

Ако президента Тръмп като един влиятелен човек премахне носенето на маски по задължение и по подражание на Китай, който е една абсолютно комунистическа страна то той Тръмп ще бъде най велика и световно призната личност.