28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Смъртността в Швеция няма нищо общо с подхода и, наложен от професори и експерти, а с безумието на либералното им правителство точно преди короната вкарвайки млади нелегални имигранти в старческите домеве, за да се интегрирали."Значи Шведските професори и експерти не са взели предвид всички фактори - т.е. не са никакви професори и експерти.

27

Анонимен

преди 3 години

Споко слънчака ще работи.Имаме и камериерки да за пълно обслужване.

26

Истинска история.

преди 3 години

Датчани и Норвежци има от какво да се страхуват защото не си изградиха обществен имунитет. И агонията им ще е дълга след спирането на карантината.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Нищо не са се 'пооправили' другите държави, ами просто поотложиха проблема и си съсипаха икономиките. И ги очаква втора вълна.Проблема на шведите беше само, че бяха нафрашкали старческите си домове с мигранти да живеят там заедно със старците. И кеъртейкърите предимно такива без елемнтарна хигиена, дисциплина и познания. Иначе експертите им епидемиолози взеха най-доброто решение. Другите затова ги последваха макар и късно.

24

Анонимен

преди 3 години

Швеция продължават да са много зле, докато почти всички останали държави в Европа се пооправиха. Вчера в Швеция имат 649 нови случая - най-много в Европа на човек от населението и 40 починали - на второ място в Европа на човек от населението след Великобритания.

23

Анонимен

преди 3 години

Не казвам, че шведите са цвете за мирисане в конкретния случай, но това сочене с пръст прилича на онова, където сочехме гърците, малко преди да фалират. Всеки може да си отговор на въпроса фалираха ли комшиите и по-зле ли са от нас.

22

Анонимен

преди 3 години

Шведите в момента са по-безопасни от останалите, които ги пазиха с карантина. Шведите имат вече почти 40% са го преминали и с имунитет, а другите са с 2-3% само. Разбира се че карантинаджиите са готови за втора вълна.Смъртността в Швеция няма нищо общо с подхода и, наложен от професори и експерти, а с безумието на либералното им правителство точно преди короната вкарвайки млади нелегални имигранти в старческите домеве, за да се интегрирали.

21

Анонимен

преди 3 години

На шведите им е през трите корони.

20

ЧАСТ ОТ ВОДЕВИЛА

преди 3 години

Не разбирате ли, че Швеция просто е наред да изиграе ролята си в целия този водевил и го прави.

19

Анонимен

преди 3 години

Швеция е идеалното място за живеене с коронавируса... според Бай *** и Мангъров...

18

Ако не знаете

преди 3 години

Не те чуваме през маската. Пускай мутрата и генерала политикан по тв, да не изпуснеш някоя истина!

17

Анонимен

преди 3 години

Да видим след една година от 10млн шведи, колко ще са останали и как ще живеят и от 6млн българи, колко ще са останали и как ще живеят.Тогава какви статии ще има. Българите се стопиха със 150000, а измрелите шведи са с 100000 повече и БВП им расте, докато ние ще се съкращаваме, ще се топим на НОЩ, ще драскаме по форумите...

16

Анонимен

преди 3 години

Ваксина няма да има. Икономика няма да има, децата ни са обречени. Носете си маските на 30 градуса и минавайте на другия тротоар като видите майка с дете, така формираме нашето бъдеще. Всички ще го изкараме смешния вирус и ще гладуваме.Чакам сега за Италия, чували, интензивното, да откажа лечение, близките ми как да умрат. А какво лечение? Нали няма?Вие като пушите отказвате ли химиотерапия, като цъфнете?

15

Анонимен

преди 3 години

Интересно, как всеки пример за разумни и свободни мерки в Германия, Австрия, Холандия будят минуси и възмущение в тези форуми. Явно българинът си има генетична нужда да бъде роб на синджир. Не, че не ни напълниха с фейк новини като тази тук. Ама хайде малко да се събудим, да видим от какво умираме, да видим кои са проблемите на тази умираща нация...

14

Анонимен

преди 3 години

Току що прочетох в два немски вестника и шведско онлайн издания, че Германия, Холандия, Дания, Норвегия и Швеция синхронизират отварянето на границите, вероятно между 1-10 юни... Като се замисля, че в Швеция общата смъртност включително последните два месеца е по-ниска от в бокова България, ми става тъжничко.

13

Анонимен

преди 3 години

Ще изчистим тези които искат карантини и ваксини навсякъде, скоро хората няма да издържат на тези измислени вируси!

12

Чалгарин дудаев

преди 3 години

ШВЕДКИТЕ ДА ЗАПОВЯДАТ.ГОТОВ СЬМ ДА ГИ ПРИЕМА

11

X

преди 3 години

90% от всички заразени и починали по света са утайката. Черните, мангасарянските общности .., много малка част от заразените са коренно население.Иначе ... вярвам, че китайската храна ще стане фаворит при много хора.

10

Pf

преди 3 години

На слънчака вратите за тях са широко отворени. Хотели имаме да пълним все пак.

9

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?