73

Пепо

преди 3 години

ВМРО са надеждата на България! Най-накрая истински патриоти! Вън нпо-тата. По стъпките на Орбан и ще се оправим! Да живее България!

72

Анонимен

преди 3 години

На SS никой не му пречи да поговори с реални хора, които познава и които са били пълнолетни по времето, когато се е случило това.Тук той може да се представя за всякакъв, но никой не го знае какъв е, дали наистина е от Столипиново, на колко години е бил по времето на онзи инцидент, дали пък не е някой, на когото му се иска нещата да са се случили по по-различен начин. Или някой го кара да пише тук точно определени неща?

71

Чичо

преди 3 години

Така ще бъде завинаги,като не разрешават на нормалните хора да притежават лично огнестрелно оръжие за самозащита.

70

Анонимен

преди 3 години

Събореният ромски коптор едва ли е могъл да бъде наречен къща, но ефектът е бил постигнат.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87Доколкото знам, генералът е бил пенсиониран след този случай заради самоуправството, друго не е било възможно да му направят по онова време. Той е бил един от силните на деня.Относно танковете чувах, че ги е вдигнал от Сливен. Не знам колко са били на брой. Това е била причината да го обвинят в самоуправство, а не пердахът и претърсването, които са последвали.

68

One

преди 3 години

До Анонимен 87ООООО такива хора има, но те не биха си дали зор да спасяват вас долни предателски роби такива.

67

One

преди 3 години

Ми проверете ги бе.

66

Анонимен

преди 3 години

Няма сега мъж като Чоччолу, който през 1978 след убийството на племеника му и бременната му съпруга, изкарва два батальона танкове от Карлово, обгражда Столипиново, събаря една къща и предупреждава, че ще има и други, ако не му предадат убийците. В Столипиново влизат милиционери и започват да претърсват, като бързо се справят с банда въоръжена с брадви и ножове, която ги напада. Убийците са заловени и осъдени. Това са 9 мъже, от кого 4 са осъдени на смърт, а другите на затвор. Чочоолу е уволнен

65

Анонимен

преди 3 години

ВМРО са едни от управляващите и вместо да настояват, да действат, а не да чакат друг да действа. Няма кой друг освен управляващите, който може да вземе мерки. Да настоява може опозицията.

64

SS

преди 3 години

До 80.И на коя улица е била съборена тая къща?НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ!НИКОГА ТАНКОВЕ НЕ СА БИЛИ ВКАРВАНИ В СТОЛИПИНОВО.НИКОГА КАКТО ПИШЕТЕ. НЕ Е ИМАЛО УБИТИ И РАНЕНИ.НИКОГА.Убийците на племенника на генерала получиха смъртни присъди.Яд ме хваща,че се нароиха много експерти по ромските проблеми които никога не са стъпвали в Столипиново.

63

Анонимен

преди 3 години

Що триете бе неграмотни п у тки? Аз нищо политическо не бях писал, само срещу неграмотността на журналистите!

62

Анонимен

преди 3 години

До 48Не се постига с образование! Нека приемем, че ромите са високо образовани, всички висшисти, инженери, химици, и.т.н., къде ще намерят работа? При кого ще работят - няма индустрия, а и вече и селско стопанство! Те българите от България бягат вече! Причината е, че България вече е в третия свят - отвори си очите! Погледни образованието - колко *** тук във форума пишат без правописни грешки? Да не говорим за лексика и.т.н.!

61

Анонимен

преди 3 години

Орбан забрани ли НПО-тата? Забрани ги.Нашите управляващи да последват примера му.Някой по-долу пита дали НПО-тата пречат на МВР да се справи с ромската престъпност. Пречат и още как. Също така, защитават и ди.ваш.ките им "културни" традиции, включително търговията с д/петата на малолетните момичета.

60

антисоросоид

преди 3 години

ВМРО то , след като сте в управлението искайте пълна забрана на антибългарските НПОта на Сорос.

59

Анонимен

преди 3 години

До SSБил си дете, няма как да знаеш какво се е случило първата вечер от периода на твърдите мерки през онази година. Знае се, че една къща е била съборена за респект на останалите. Но в нея не е имало хора, за разлика от ромската къща в Сливен преди много повече години, когато онези убили едно войниче, но приятелят му направил каквото трябва.

58

SS

преди 3 години

Ромите винаги са били проблем.При соца комунистите много не им цепеха басма.В квартала (гетото) се въртеше контрабанда на дъвки,дънки и всякаква друга дефицитна за времето стока.Това което можеше (и тогава) в Столипиново беше не мислимо да го правиш другаде.Много роми бургуджии бяха ковачи.Правеха подкови и ножове.Бях 17год когато си купих нож за 5лева със 18см острие.Толкова беше закален че сечеше пирони.Но тогава не смееха да посягат на бг щото много ги съветваха в милицията

57

Анонимен

преди 3 години

До 75 койГлей тебе некой та непровери

56

SS

преди 3 години

До 15.Израснал съм в Столипиново.До глу,паците дето говореха за танковете.На ул.Острец заклаха племеник на Генерал Чочооолу със счупена бутилка.Бях дете но помня.Беше въведен полицейски час,милицията като минеше и пускайки сирената и улиците опустяваха.Виждал съм милиционери да бият роми (спукваха ги от бой)Но танкове НИКОГА НЕ Е ИМАЛО.НИТО АРМИЯ.Не говорете глупости.А живеехме тогава в центъра на Столипиново на ул.Малина.В същия блок живееше М.П.Сега е една от организаторките на гей парадите.

55

кой

преди 3 години

Кой ще провери ВМРО?

54

Анонимен

преди 3 години

браво на тоя божинов,на едно мнение сме,нпо-тата не помагат за интегриране,напротив,още повече ни настройват едни срещу други,като толерират и защитават иганската престъпност и беззакония и дискриминират обикновения български гражданин откъм права и грижи от държавата