248

тоя е психопат

преди 3 години

Бил-ко цели троянски кон,на цялата планета,това означава пълно робство,безродие болести,смърт,с една дума ***.Фашизма е китка пред това което той крои към всички човешки организми.Трябва да бъде съден.срещу човеч.за геноцид.Тоя *** мрази човечеството,тоя мрази себе си,той е самата смърт. Казах

247

100G

преди 3 години

До за 5GЯ да видим - като си голям инженер, на каква честота работи 5G?

246

До Ема

преди 3 години

Нищо не разбираш от тия технологии, Еми..................най-добре си гледай децата, мъжа и манджите!Жената може да е луда, но за много неща е права, наистина има такава технология - RFID- RadioFrequency IDentification, която служи за идентификация, събиране на данни и дистанционно следене на обекти чрез радиовълни!!

245

за 5G

преди 3 години

5G технологиите са много вредни...................който иска да прочете за т.нар.кръгова диаграма или диаграма на Волперт-Смит.........................там ше ви стане ясно за какво става дума!Тя се учи в една много важна наука..............радиовълнова техника!Но това е доста сложна материя, само за физици и инженери по телекомуникации и радиокомуникации!!!

244

за 5G

преди 3 години

5G технологията е много вредна........................това знае всеки физик или инженер, който разбира от техническа електродинамика и радиовълнова техника!!!

243

за 5G

преди 3 години

5G технологията е много вредна, ще го разберете, но ще бъде късно!Работи се в високочестотно радиовълново лъчение с висок интензитет, голяма енергия.........това уврежда клетките, води до мутации и рак!Това ви го казвам като инженер по телекомуникации, който разбира от радиовълнова и радиокомуникационна техника!!!

242

за ваксините

преди 3 години

В много от ваксините има живак, алуминий , органоживачни, органоалуминиеви съединения и други токсични вещества , които са много вредни и водят до рак и нервно-дегенеративни заболявания като Паркинсон, Алцхаймер т.н.Това ви го казвам като специалист по биохимия и органична химия!!!

241

Анонимен

преди 3 години

До Емаа на теб кой ти говори

240

5G

преди 3 години

До ПитащThe truth about mobile phone and wireless radiation Dr Devra DavisАко разбираш английски това е около един час презантация в Австралийски университет. А както казах преди за 5G официални разследвания не е имало а и няма и да има както и за ГМОта и всичко което обхваща големият бизнес. Те просто ти казват че няма странични ефекти защото нищо не е доказано, как ще докажеш нещо което не е и не искаш да разследваш.

239

Питащ

преди 3 години

До 5GКъде да проверим за вируса? Кои са тези експерименти с 4G? С какво точно 4G са правени експериментите? Имаш ли представа, от това което пишеш?

238

..

преди 3 години

Всъщност, тия невероятни истории и измислици се пускат, за да могат да преброят глупавите хора.

237

Ема

преди 3 години

Видях профила на едната жена, която смята, че 5G- модули вече са инсталирани в уличните лампи в Бургас, и следят хората и ..!!!.. мислите им, и... правителството облъчвало хората, и им внушавали какво да правят...!!!! Същата твърди, че е "инженер, работещ с такива технологии...". Не се изненадах, че същата персона съвсем сериозно вярва в астрологията, зодиите и асцендентите. На нея звездите и говорят.

236

Анонимен

преди 3 години

Не знам, ама със сигурност при 6G като дойде, ще ви разглеждат мозъците отвътре и ще ви пускат за фон - "Разцветали яблани и груши"...

235

Анонимен

преди 3 години

Ние никога не може да станем развита държава с този материал.

234

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не му съчувствам на другаря Гейтс. След вирусите WIN-95, WIN-ME, WIN-XP и най-вече вирусът IE-6 които създаде си заслужава целия хейт на света. Също така затоплистите доста дълго дрънкаха как хората не трябва да се размножават за да се спаси планетата и бай Бил им пригласяше. Сега ще се наложи да изсърбат попарата която надробиха с безотговорното си говорене.

233

Анонимен

преди 3 години

Голяма кампания срещу Бил Гейтс , естественно фармацевтичните компании няма да имат големи печалби.Фармацията е една от най-големите далавери.

232

Анонимен

преди 3 години

До 275 До руските тролчетаНоси се някаква доста неприятна задушлива миризма от към теб ! да не си се испуснал след сутрешното дрогиране

231

5G

преди 3 години

Кои са учените които са тествали 5G покажете ми моля материалите а не да ми говорите празни приказки. Има експерименти дори със сегашните 4G които показват облъчвания на тестисите, гръдни жлези при жените мозъкът при деца и т н. А 5G никой от официалните медии не иска дори да пипне и да говори за проучвания. 5G когато е напълно въведено е сравнено с живот във микровълнова фурна. А колкото до ковид19 няма тест нито в сащ нито никъде който да е доказал съществуването на такъв вирус Проверете

230

Анонимен

преди 3 години

В много от ваксините има живак, алуминий , органиживачни, органоалуминиеви съединения , които са много вредни и водят до нервно-дегенеративни заболявания като Паркинсон, Алцхаймер т.н.

229

До руските троли

преди 3 години

Русия е велика сила, Крим е руски завинаги, свикна ли??