12

Анонимен

преди 3 години

До к.7: С действията си магистратите, особено прокурорите доказаха, че те са най-корумпираната каста в България. Там остава на входа да се закове табела, на която с едри букви да пише "ИЗПЪЛНЯВАМЕ ПОРЪЧКИ ВСЯКАКВИ! А при избора на г.прокурор гласуването под строй хептен орезили нещата. Така че няма защо някои лица с червените мантии да се възмущават, че доста хора от бранша искат Прокуратурата да е под шапката на МП.Нали знаете лу.д.ите защо ги държат в п.си.хи.ат.рия? Да не правят бели!

11

Qwerty

преди 3 години

Много правилно решение, да ги видя сега разни учителки дето правят хиляди левове, за да подготвят за всякакви изпите. Един приятел ходи при една такава и 1-2 дена преди изпита му каза, че ходила на гледачка и тя и казала коя тема ще се падне. И изненада- точно тази тема се падна.

10

Пази Боже сляпо да

преди 3 години

Пази Боже сляпо да прогледа !

9

Анонимен

преди 3 години

До БубетоПраво ако беше най-престижна, България щеше да е най-престижната държава.

8

Анонимен

преди 3 години

Дискриминация винаги има но тя е най-голяма не при изпитите а при таксите сякаш не всички са българи а едни са по от другите.

7

Бубето

преди 3 години

Откакто е ректор, проф. Герджиков прави нововъдения - направи така в почти всички специалности, като Българска филология, История, Английска филология, География , включително и в Психологията, и други, да се влиза с матурите, които са задължителни, за да завършиш средно образование. Промени запазената марка на СУ, промени формата им - писмените изпити по БЕЛ и по История. Та... въпрос на време беше да направи да се влиза с матурите Право. А Правото беше най-престижната специалност в СУ.

6

Анонимен

преди 3 години

Не, разбира се, не е надеждна матурата. Но то и висшето ни образование е същото.

5

Край

преди 3 години

Идеална си е матуррата - направо им давайте дипломите за ВИШО. И без това вече нищо не значат. За паследните 20г. българите си раздадоха всякакви дипломи за да не работят.

4

Анонимен

преди 3 години

Дъното на дъната стигнахме

3

Анонимен

преди 3 години

Прилича на - "Гузен , негонен бяга"-защо са тези обяснения ,че и противоречиви изказвания - министърът казва ,че само тази година без приемен изпит за "Право" ,от СУ вярват в тежестта на матурите--да си уеднаквят критериите ,значи щом са добри показателите от матурите като знания вече може в специалност "Право" завинаги да се приема с тях- изпитите да отпаднат-те и без това включваха неща ,които не се изучават в училище и трябваше да се ходи на курсове в СУ

2

Анонимен

преди 3 години

Най-слабият ректор на СУ! Проф. Герджиков да си подаде оставката!

1

ъъъ

преди 3 години

Няма значение, и без това вече приемат и на седмо класиране.