25

Анонимен

преди 3 години

Куките са на партия с ромските тарикати и си затварят очите!Затова край на безчинствата няма да има!Полицията ги покрива и осигурява чадър!

24

Пижо

преди 3 години

Данните са сходни със същият период на миналата година! И на по-миналата! И на още по-миналата! С други думи си ганската престъпност, неизвестно защо наричана "битова", си остава същата! Независимот от големите приказки на Гешев! То, от устата на тоя човек не е излязла една вярна дума!

23

Възмутен

преди 3 години

Части от България са като окупирани от някакъв див и *** народ. Парче по парче режат от България. Ама ще видим до кога...

22

Анонимен

преди 3 години

, че няма да им бъде потърсена сметка за престъпното бездействие и немарливо отношение към проблема? Или си въобразяват, че ако вече не са на този свят, няма да се наложи на потомците им да заплатят с цялото си имущество греховете на бащите или дядовците си?Българинът търпи до време. После става страшно.

21

Анонимен

преди 3 години

Конфискация на цялото имущество, пари и злато, чийто законен произход не могат да докажат или ако не са плащали данъци върху това имущество и доходи. Къде са скрили пари и злато, има начини да ги накарат да си кажат.След това - за назидание и за урок на всички подобни на тях - доживотен принудителен труд.Ако сегашните управляващи не са способни или не желаят да направят това, ще се намери някой друг, който може, но къде са им гаранциите на днешните управляващи и на онези преди тях, че няма да

20

Анонимен

преди 3 години

***, нагъл и неграмотен - кандидат министър от греб

19

Анонимен

преди 3 години

Господин премиер, полиция, всяка вечер по новините гледаме своеволията на цигааните, целия народ е недоволен, защо не ги геноцират ромиите в полицията, защо не ги изселят от бг, докога да ги търпим, управляващите са се капсулирали в сараите си за милиони и не ги интересуват нещастията на народа. Но рано или късно ще си платят. Трябва на цигааните да им орежат всички права, да полагат принудителен труд и да бъдат постоянно под контрол

18

Шюкри

преди 3 години

Нищо не е сигурно

17

факт

преди 3 години

Екзекуцията на тъмните финландци е закъсняла ... Някой ден ще има екзекуции на цветни привърженици на партиите ÷ червеносинизелени чернокафяви. Може и господин борисов и неговите приятели да засегнат... Тръгнахме към анархия и хаос.

16

Рашко

преди 3 години

Благадарение на публикация във Фейсбук от приятел на пострадалия, случая добива гласност, и трътлестите власти се виждат принудени да вземат отнашение и да симулират, че си вършат работата. Очаквайте след ден-два, случая да се забрави и обвиняемите за бъдат освободени, за да могат да довършат окончателно това, което са започнали. Този път, взимайки мерки да не ги разпознаят и хванат отново.

15

Кармен Младенова

преди 3 години

Отдавна е време да се намеси армията! Но къде е тя!?.А полицията.... и тя отдавна е корумпирана,наредила се при бакшишите...И армията и полицията служат на чужди интереси!!!

14

така е

преди 3 години

До Анонимен 17Нормалните тренират подмиване,за да ги похвалят "гостите"!

13

Анонимен

преди 3 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙВ Пловдив няма Факултето,а Столипиново!Плюс още 3 махали:Аджисан,Шекер и Арман махала!

12

Гаманов

преди 3 години

Абе Българския хелзинкски комитет си е ясно че не е Български,ама къде са ни десните организации и "патриотични" партии?

11

адвокат Тенев

преди 3 години

Насилие и всекидневни зверщини от страна на ромите(които ни ядат хляба и ни пият кръвта) къде е "Българския"хелзинкски комитет?...

10

Арестуваните са:

преди 3 години

жители на ромския квартал "Нов път".Пострадалият баща също е негов жител. Направил им забележка: "Ш* ти *** майката б****, с б****. Да ти с*ра в устата л*няна! Хасмукар на вилица, със студена бирица!"Първо бяха бухалки, после станаха дървени палки.Как са го намерили, ако не се познават? Не са могли да му вземат номера на МПС-то? Пеша е бил...Защо ни занимавате с такива глупости? Никой няма дори средна телесна повреда.А и цял свят ви съветва "Стойте си вкъщи".

9

Анонимен

преди 3 години

Нападат българските баби и дядовци, защото за техните възрастни баби и дядовци ги е жал, а за българските не изпитва съжаления! Това си е жив расизъм, дори в престъпленията, както и в изнасилванията изнасилват българки, а не ромки.... Имам чувството, че държавните органи, които трябва ВЪОБЩЕ не познават ромската психология в престъпността, просто не знаеме как расъждават като цяло!

8

До 4

преди 3 години

Споко тези дни ще отиде с хвърковата потеря *** да се наснима.

7

бъзльо

преди 3 години

До като си траете,така ще е!

6

marquise

преди 3 години

По - разумно е, ОС - Видин да приеме решение, с което квартала "Нов път", да се преименова в квартал " Ромска гордост".