31

Обърках се

преди 3 години

До до 21GG ли е "женка"?Защо тогава пише като мъж?

30

Анонимен

преди 3 години

До Слушайте мен.Такива открития за половинката си прави онзи мъж, който не я е опознал преди брака и така е направил голяма грешка.

29

Слушайте мен.

преди 3 години

1. Постоянно провокира скандали и конфликти2. Отнася се лошо и пренебрежително към сервитьори и всякакъв друг обслужващ персонал3. Има лоши отношения с родителите си и се кара с тях.4. Държи се като "принцеса"5. Говори против бившите си приятели, т.е. тя никога не е била проблема6. Страни от приятелите ви7. Инати се и никога не променя плановете си заради вас8. Започва скандали за малки проблеми9. Всичките й приятелки са отвратителни10. Позволява си да ви удря11. Несъвместими ценности

28

деса поетеса

преди 3 години

мноу убичъм тейк дат, гари барлоу, брат пит, нсинг, файви един къдрав как беше. Също кобрата багата гришо гонзо и божинов, ако има някой друг известен и него. Мноу убичам да съ тресъ на чългъ и да фърлям гьобеци за да съм център кат всички като мен. Мноу убичъм да съм гледана глезена и да фащам кой ми падне с ескласа синджири дебел врат и пара, особено всяка вечер след раздялата с предния да се натряскам кат 50 гподишна метреса и да съм 50 пласта грим и да *** закара колегат на снощния.

27

Анонимен

преди 3 години

женката, гейовете винаги говорите зад гърба на някой като женки.

26

ЦИНИК

преди 3 години

Могу мразя женка с татуировки.Прау кът видя такаа и ми са повръща.Още да има има пиъарс на езика на носъ на корема на зърната,прау ми са повръща.Да и мирише кифлата отдолу на развалена риба,и да не е лигла.

25

Генерал Годжи

преди 3 години

Аз от жени не се интересувам..само от надарени мачовци разбирам

24

Анонимен

преди 3 години

Жена, която не си знае мястото, което е зад печката, може да си циври колкото си ще

23

GG

преди 3 години

До 20 ми беше коментара...

22

Хъх

преди 3 години

Аз съм силен мъжкар и ще си кажа: женските тряаа пускат кат им са кача отгоре с копитата, да не ми въртят много-много с тея глави, да не се дърпат мноо-мноо и дамса праат чи ши ги еа

21

до 21

преди 3 години

Женка си и знаеш много добре какво означава. Типично, правиш се на умряла лисица като не ти отърва

20

GG

преди 3 години

До 20Не са три, а пет звездички

19

ЦИНИК

преди 3 години

1.Харчи пари за глупости! 2.Могу филососва и си мисли че знае могу.3. Не мой да готви и шие.4.Не пуска отзад.5.Не мой да прай убави бибитки .6.Голям дръгел и урунгел е а са прай на принцеса.

18

Анонимен

преди 3 години

До до 18Момиче съм и не знам какво имаш предвид като казваш "женка". Обаче ще ми е интересно да чуя от теб или от някой друг от пишещите тук мъжкари какви са всъщност онези качества на жените, които дразнят мъжа.Защото материалът по-горе е написан от жена. Аз го възприех по чисто женски начин и няма какво да се сърдите, някои лигльовци са точно такива. Щом претендирате, че не сте такива, напишете какво всъщност ви дразни и какво ви привлича. Имам предвид качествата на характера и манталитета.

17

Анонимен

преди 3 години

До GGНе разбрахме какви точно са според теб най-големите три звездички и как в даден момент ще се превърнат в най-големите три звездички, ама в единствено число.Защо не вземеш да създаваш кръстословици? Може пък да се окаже, че имаш талант за това :))

16

до 18

преди 3 години

Женка си и имаш типични разсъждения на женка

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15"Женка" те е родила. Баща ти я определя като такава и ти подсъзнателно търсиш образа й у всяка срещната жена :)

14

До Alko

преди 3 години

Кой ти е казал, че момичето непременно се старае да бъде център на вниманието?Всяка девойка има някакви качества, с които привлича мъжкото внимание. Природата се е погрижила за това. Ако момичето е и умно, то ще намери начин да направи впечатление на онзи, когото е харесала, без да се натрапва. Това го очарова на стадия на харесването. Но когато реши да се разделят или просто се дразни от това, че тя прави впечатление и на други освен на него, той твърди, че тя нарочно се държи натрапчиво.

13

Анонимен

преди 3 години

Неква женка се е раздрънкала тука, типично, тия като отворят уста са като ниагарския водопад, немат спиране. Гонете ги и ползвайте камшик!

12

Ха ха ха

преди 3 години

Вижте минусите на 5, 7, 9, 11.Тук в момента се мръщят точно трима кандидати за званието алфа мъжкар, но ако може да го получат без да полагат усилия за това.