3

Digger

преди 3 години

Сложих минус не защото съм против звеното, а защото български специалисти и то ай-ти е неква гнусна шега! Кодаджии не са специалисти!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 3 години

България купи 8 ненужни самолетчета за да изпълни желанията на НАТО да харчим 2% от БВП за отбрана. Парите напуснаха българската икономика и отидоха да хранят чужденците. Трябваше вместо това да бъде създадено звено за кибер отбрана съставено от елитни български ай-ти специалисти със заплати почващи от 10.000 лева нагоре. Така парите щяха да се въртят в българската икономика, а работата на тези хора можеше да е с по-голям принос за отбраната отколкото на тези 8 самолетчета.

1

Ами

преди 3 години

Страхотен удар са направили тия хакери, особено с 20 000 кредитни карти и то на хора, които пътуват със самолет - дори и най-евтините чартъри са по 50-100 евро поне, плюс парите за 3-5-10 дена в чужбина и обратно, поне 1000 евро разполагаема наличност или кредит имат тия карти, а някои и много повече, примерно 10-20 к евро.За данните на 9 милиона души изобщо няма да коментирам.Не знам за такива крупни пробиви защо не работи полицията да ги хване, нашите гащници, които хакнаха НАП ги хванаха.