19

А сега сериозно

преди 3 години

"ЕС подкрепи СЗО срещу атаките на Доналд Тръмп"Има ли учудени? Великите ЕС лидери знаят че те са наред след СЗО и Китай, на опашка за шамарите на Тръмп. Всъщност Тръмп не иска разтурянето на СЗО и ЕС, а само смяна на корумпираното им от Китай ръководство. Затуй е и тоя рев.

18

м мръс-на

преди 3 години

СЗО-ТО,Сатанинска заразна орган-изация

17

запомниго Гей-так

преди 3 години

Гейта скоро на бесил......Съвременния фашист,хич няма да се усети,където е той там е и невидимият

16

postradal pasi

преди 3 години

До Аз е тогава големия чипизатор бил Гейтс да започне да чипира еврогейците да си тества мръсните ваксини като започне от меркел и макрон и цялата билденбергска хунта

15

Аз

преди 3 години

Европа подкрепи СЗО, в която най-голям платец е бил гейтс. Това са факти.

14

СЗО

преди 3 години

да отмени подкрепата си за американските фармацевтични компании и да не одобрява нови лекарства, предлагани от тях.

13

В края

преди 3 години

На краищата ,всичко опира до пари!И тези,трябва ,да са нашенци!Ти дай ,парата,аз знам,как да ги харча!

12

Анонимен

преди 3 години

Ясно е значи ЕС за кой работи заедно с Русия и Китай. Тръмп е прав за всичките си възражения срещу мътната и тъмна СЗО,която трябва да се закрие.

11

Анонимен

преди 3 години

Европейския съюз не са оядените чиновници а хората които са ги избрали и които не са на тяхното мнение. БОГ да е с Тръмп.

10

Истината

преди 3 години

И какво направи Пекин,бе ***?Да бе би да съживи милионите измрели плъхоядци,като не ги вписва в регистрите от два месеца?

9

Истината

преди 3 години

Пекин отрови Света за пореден път!Жалко,че на евроджендърите не им увират главите!Не приказвайте,ами плащайте на етиопските светила в медицината банкетите!

8

Брюксел да се готви

преди 3 години

Изр***ел и Мусад се подготват да бъдат НОВИТЕ ГОСПОДАРИ? Вместо да погледнем истинския враг в лицето на МАСОН-ЮДЕИТЕ, ние се занимаваме с дребния проблем - КИТАЙ.Доказателства има-питайте китайския посланик в Изр***ел. А, него пък го били самоубили. WTF?!

7

Брюксел да се готви

преди 3 години

Явно някаква зла сила така подрежда шахматната дъска в ЕС, че НАВСЯКЪДЕ ПО ВЪРХОВЕТЕ СЛАГАТ ГЛУПАВИ ХОРА. ДОРИ В МАЛКИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ФИРМИ. А, КАКВО ОСТАВА ЗА ГОЛЕМИТЕ? Това е гениално. ЕС едно лекарство не може да създаде вече пюцял месец, а какво остава да се справи с проблеми като миграция, глад, безработица, военни конфликти, германски капитализъм(комунизъм).Майко мило. С двата крака в гроба сме и ПЛЕБЕИТЕ дори не виждат близкото бъдеще и какво ще се случи след три хода на шахматната дъска с ЕС.Изр***ел и Мусад се подготват да бъдат НОВИТЕ ГОСПОДАРИ? Вместо да погледнем истински

6

Брюксел да се готви

преди 3 години

Време е Тръмп да уволни всички от СЗО и Брюксел. Брюксел се е превърнал в развъдник на некомпетентни хора.Ако това продължава нито ще имаме скоро лекарство за ковид19, нито ИМПЕРИЯ-ЕС. Евреите под предлог, че вредят на Тръмп съсипаха ЕС. Брюксел се хванаха.Явно някаква зла сила така подрежда шахматната дъска в ЕС, че НАВСЯКЪДЕ ПО ВЪРХОВЕТЕ СЛАГАТ ГЛУПАВИ ХОРА. ДОРИ В МАЛКИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ФИРМИ. А, КАКВО ОСТАВА ЗА ГОЛЕМИТЕ? Това е гениално. ЕС едно лекарство не може да създаде вече пюцял месец, а какво остава да се справи с проблеми като миграция, глад, безработица, военни конфликт

5

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Пекин направи с информацията каквото всяка държава в неговото положение (щеше да) направи."Всяка комунистическа държава. Отивай да садиш картофи, ***.

4

Анонимен

преди 3 години

Няма битки.СЗО просто не играят по гайдата на никого.Даже и на патока Доналд.

3

Анонимен

преди 3 години

На кого не му стана ясно, че се случва огромна битка и добре се очертават двата лагера? Ръководителите на СЗО очевидно не са от отбора на Тръмп. А това за Китай е ала-бала казано.. Други сили дърпат конците на СЗО.

2

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

е смеят ли да работят срещу шефа си - Императора на ЭС и Комунистически Китай - ШиЖинПин!

1

Анонимен

преди 3 години

Тя и Урсула така каза преди месеци по повод затварянето на Америка за ЕС ,но после направиха същото.Европа трябва да разбере,че китайците направиха голямо зло и да действат защото Пекин е по-хитър от ислямистите.Запада има много врагове.