28

Респект

преди 3 години

Ромовете стават агресивни само когато са във глутница, затова трябва да им се забрани да ходят на групи повече от 2-*** и да се разреждат принудително. Средства - дървени, железни, барутни.

27

дедо Ви

преди 3 години

Малко продължителен РЕСПЕКТ и братчедите ще кротнат

26

12_5

преди 3 години

МВРО...са се хванали на софрата и не щат да чуят или решат проблеми !!Трите формации правят ОП - ( Огладнели Престъпници )..ако имат мъде казват или или напускамеАма а де .. Балдъзи , баджаначки..щерки и синове устроени...Не могат да разберат- няма ли данъкоплатци- Ние , ..няма кой да храни и тях и *** те

25

Анонимен

преди 3 години

Популизъм...на 20та степен.Това е проблем на държавата, че не си върши работата, да прилага закона.Какво общо имат НПО та.Хвърлят ви кукичка и вие я налапвате на секундата.Ако оъ утре НПОтата ги няма...като с магическа пръчка..мислите ли, че ромите ще спрат да крадат и убиват?Мислете малко с тези глави...а не само да пиете и ядете.Хващате се на дребните манипулации на тоя деббеллак.

24

чета с предател

преди 3 години

Бе не знам какво и кого зове вмро-то,само знам че са във властта!И не правят НИЩО!И наистина не разбирам кой гласува за тия хамстери!?Нещо не е наред с това гласуване!

23

Шкембе воевода

преди 3 години

Твърдо зад тебе съм.

22

Анонимен

преди 3 години

Абе вие сте много смотани, аз пострадах от ц ига нск ат а наглост /5 индианци ме пребиха една нощ и обраха/ и се оплаках в ПОлюцията. След като ме ратакаваха и най-накрая ми казаха, че не съм внимавал, реших да взема нещата в ръцете си. За 6 месеца научих кои са ***, потренирах и в рамките на 1 седмица си поговорих с 3 *** от тях поотделно насаме. Много ползотворни РАЗГОВОРи проведох.Поне 6 месеца не са били в състояние да крадат.Само това е начина.

21

Анонимен

преди 3 години

ВМРО са във властта вече 3 години и не са направили нищо по въпроса ! само бутафорни изяви на индивиди като Джинбазки, Сиди, Контрера и Мародера

20

Потърпевш

преди 3 години

Като ги видях на вратата на Гаража изпитах страх, че ще ме оберат обаче като ги питах какво искат и казаха, че търсят работа си казах дошли са да работят не да крадът! Цялата работа е заради тази толерантност която ни пробутват от години продажните медии. Не съм се пазарил колкото искаха на толкова се съгласих. Обаче те ме обеаха 12 пъти повече за да ми е за обица дръг път да не вервам в толерантност и равни права.

19

Явно

преди 3 години

Да пребият човек с две бебета на ръце,че им направил бележка за идиотско шофиране! Що за наглост? Тия дравиди май си присвоиха Отечеството ни и се разпореждат с наказателни бригади като в бащиния? Няма явно да дастане со кротце....

18

Анонимен

преди 3 години

Всички НПОта ВЪН!

17

Анонимен

преди 3 години

Има три начина които ако започнат да се прилагат моментално ще решат проблема в следващите години :- Спиране на помощи- Премахване на НПО-тата- Преследване на всички криминално проявили се и вкарването им в затвора- Премахване на медиатори и клановите им структури- Премахване на гетата- Задължително обучение- Отнемане на деца и преследване на родители които нямат способност да се грижат за тях

16

Потърпевш

преди 3 години

След като бях обран в гаража ми идва друг и ми вика да ти правя покрива за 200 лв. Казах му, че вече са ми го направили за 2000 лв. А той ми вика защо не извика Полиция.Преди месец идва един и вика за 5 лв. Да ти правим покрива ксзах му вече го направих и изолация имам а тои викажда ти го боядиша!Може ли да сложа една реклама на вратата под знака Не паркирай! Казвам Не той ми вика ама защо не искаш.Това ли е толерантност!? Да ни крадът.

15

До 13

преди 3 години

От километри миришеш на грантаджия. Нпо-тата не били виновни... продаваш собствената си държава, пишейки за по 50 стотинки антибългарски коментари

14

A na vmro

преди 3 години

А на каракачанката,кога ще се направи проверка. И какво стана с скандала за купуваното гражданство..,а каскет

13

Таня

преди 3 години

Преди, когато нямаше НПО-та, ромите пак си бяха маргинализирани. Те никога не са искали да се интегрират в обществото. А на Каракачанов целта е съвсем друга, много олекна напоследък.

12

Българина

преди 3 години

Ето чудесна възможност всички чужди НПО та да бъдат закрити, а мотива е много ***, както каза номер 1, имахте 1000 години да ги направите хора. Но не се сърдете, резултата по целия свят е един и същ. Генетиката не е точна наука като много други, приличат на хора, но не са сиреч фейк! НЕЩО НЕЯСНО ИМА ЛИ? Айге гид от тука!

11

На 45 съм

преди 3 години

След като брутално бях лъган и обран от тия подадох сигнал в Мвр те ме викаха направиха преписка до Прокуратурата а те ми пратиха писмо в което пишеше, че сам съм си виновен!Писах и до НПО и Посолство на Сащ и нищоДо тук бях и аз вече не спазвам законите които не важат за тези ***.

10

Анонимен

преди 3 години

Популиста Шкембе войвода, агент Иван, в действие.И какво са виновни НПО тата, които работят за по добри условия на ромите, да кажем?НПО то е теябвало да задържи ромите, НПО то е трябвало да ги арестува при предходните им престъпления? НПО то е трябвало да се отзове и да спаси човека от побоя?Все едно да обвинят НПО тата, които помагат жени жертви на насилие, за това, че дадена жена се е напила и блуснала пешеходвц с колата.Къде в връзката, популист, шкембе?

9

Аз

преди 3 години

се чудя как някой по-отворен син, внук или друга роднина на пребитите не ги изненада в тъмното и от над 200-300 метра с някоя въздушна пушка или нещо малко по-мощно. Няма камери, няма доказателства. Защо българите си стоят и чакат някой да ги спаси? Няма кой да те спаси, ако ние самите не се подкрепяме. Ето, м'нгалите са силни, защото са един за всички. Защо ние сме "еми не е моят баща". Ами, ако е, какво правим, пак ли сме така? Това е нашата страна, нашите градове и села. Не е Ромалия!