11

Вовка вирус поръчает

преди 3 години

блляд водку поркаетсолдат соседи ограбваетрабочий нефт помпаетПутин Запада уничтожаетдолар с рублата да заменяетна лаборант коронавирус заказаетпо свет го ГРУ разпространяетдоктор через окно бросаеткрестян хомоту опываетпенсионер копейку созерцаеткомунист милиони трупаетофшорки открываетстопанка проституираетребьонки да накормяетолигарх вехти кхурви поибаетВовка опозицию избиваетпетро-деньги изпирает тадочерките замъци да покупаетнарод да се не разгневяетон интернету запретает

10

Анонимен

преди 3 години

Не се ваксинирам, та ако ще Гейтс да забременее

9

Подготовка

преди 3 години

Тази статия ни подготвя да приемем ваксините ... Социологически проучвания били направени ... итн.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6прафописа ти кърти мифки

7

До 5

преди 3 години

Абе я *** до инфекциозното да видиш има ли някой там изобщо. И аз мисля че ни лъжат ама малко ме е страх да не би да е истина.

6

Анонимен

преди 3 години

Тоя Мишустин има ранчо в центъра на Москва.Ама офцете му се радват.

5

Не ви вярвам !

преди 3 години

Значи няма лекарство официално но тези заболеви випове се излекуват за нула време и пак ни се хилят от екрана !? Съвсем ни взеха за мезе с тея истории !

4

православен патриот

преди 3 години

Да е жив и здрав и да води Русия напред!!!

3

Дис ис 2300ааа

преди 3 години

Другари, днес имаме ЮБИЛЕЙ! 20 дни с точно 2300 критични, без да променяме числото нагоре или надолу! Само една силна комунистическа диктатура може да постигне такъв фундаментален информационен успех, другари! Нека още малко да устоим, и да покажем на гнилия Запад как се работи с информация. Нищо не може да ни спре, тъй че ако има лекари които си позволяват волности, обърнете се към най-близкото поделение на Полицията или най-добре, в централния офис на Лубянка!

2

Анонимен

преди 3 години

Нашата Тиква не я хваща нищо.

1

Анонимен

преди 3 години

Много жалко