8

Бен

преди 4 години

До 3. Ей много ме кефите като почнете с това турска/ромска работа. Какво стана с Перник там май беше българска работа.

7

АНЧО

преди 4 години

ЯЗОВИРА Е МНОГО ЗЛЕ.ХОДИХ ТАМ ПРЕДИ 4 ДНИ.МЕСТНИ НА 70 ГОДИНИ НЕ СА ГО ВИЖДАЛИ ТАКЪВ.ВОДАТА В ОТВЕС Е ПАДНАЛА С 11-12 МЕТРА.РАЗСТОЯНИЕТО ОТ КЪДЕТО Е ВОДАТА СЕГА ДО КЪДЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ Е 2 КИЛОМЕТРА.И ВМЕСТО ДА Е ЗА ПИТЕЙНИ НУЖДИ ПУСКАТ ПОЛИВНА ВОДА.ЯВНО НЯКОЙ Е ВЗЕЛ ЕДНИ ПАРИ ОТ МАЛИНАРИ В ПОПОВСКО.КАНАЛА Е РАЗСИПАН И ВОДАТА СИГУРНО Е 60 ПРОЦЕНТА ЗАГУБА.А ПРЕДИ МЕСЕЦ-ДВА УПРАВЛЯВАЩИ УВЕРЯВАХА ЧЕ ОТ ЯЗОВИРИТЕ НЯМА ДА СЕ ПУСКА ПОЛИВНА ВОДА........

6

Къде

преди 4 години

спахте сега ли видяхте, че няма вода миналата година се писа за язовирите накажете тия които ги източиха.Знаете кои са.

5

Ss

преди 4 години

Областният управител е виновен за цялата история, защото не си гледа работата а само си прави селфита. Всяка област си има ВИК асоциация където членуват всички общини от дадената област, начело на асоциацията е областният управетел. Преди две седмици господин управителя кръжеше над този язовир със самолет.

4

Анонимен

преди 4 години

вода за вец-ве не отпускат ли и хидроинженера ни няма нищо общо, оня хубавец си живее на морето, радва се на вода, гледа си сметка как набъбва от хидро и енергийните му проекти. Не може да мисли и за местните, които пак ще гласуват за него

3

Анонимен

преди 4 години

Като няма вода поливайте със бира и яжте пасти още ли сечете горите зер много трудно да си купите 2 слънчеви батерии вместо да давате пари за дърва всяка година. Хубава работа ама турска/ромска по-лесно е да се краде.

2

боко

преди 4 години

Като няма вода ползвайте бира !!

1

Анонимен

преди 4 години

Като поплачат на ББ ще им прекара водопровод я от Рила, я от Хималаите, ще окрадат строежа с 90% и вода пак няма да има, справка Перник.