14

сиси

преди 3 години

С ПРОТЕСТИ НА ПРЕВОЗВАЧИТЕ,С АВТОБУСИ,КАМИОНИ,ТИРОВЕ,МИКРОБУСИ,КАЗАНО ФИРМИ ЗА СЛУЧАЕН ПРЕВОЗ Е ПРОСТО НЕРЕАЛНА СЛУЧКА ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА!Въпрос на време и организация е другото през ...парламентарния контрол!

13

Анонимен

преди 3 години

Не разбрахте ли вече, че туристическия бизнес отиде на кино и скоро няма да се възстанови.Ще останат само най-силните, с най-добрите условия. Преориентирайте се в друга сфера. Насила клиенти никой не може да ви намери. И да се наливат пари в този сектор е безсмислено!

12

анонимен

преди 3 години

Живея в врачнско село пътувам до децата в в София билета в една посока е 19.50лв с колата ми струва 50лв в двете посоки и пътуваме с жената и по някой път вземаме съседка на която децата също са в София.Ако пътуваме с автобус отиване и връщане на двамата ни струва 78лв а с колата и багаж си караме и не ползваме градски транспорт.Скъпо ни вземат автобусите ако сме 5 човека ни излиза 3пъти по скъпо затова са им малко клиентите.

11

Анонимен

преди 3 години

До тук разбрах ,че в България бизнес имат само кръчмите ,хотелите и шофьорите.

10

Програмист

преди 3 години

а 7% ДДС не искат ли? Че стана модерно напоследък.

9

другия път

преди 3 години

като някоя водна стихия избута къщите на сиромасите ще кажа ,ами да са се застраховали или при други бедствия ,едно разбрах ,че тука солидарност е куха фраза ,а племето е разделено и взаимно мразещо се--а това е най--големия кеф за управляващите !Не вярвам да им помогнат ,защото най ги е страх ,че и други ще искат, а те и искат...автобуси ,влакове ,самолети ,таксита.. инструктори,,,прочие...

8

Анонимен

преди 3 години

дано фалират!! искат от 1,8 до 2,5лв на километър без ДДС, отделно пари за такси и за шофьорите, а автобусите им стари, не изрядни, с повреди! шофьорите им плащаш, а се държат все едно те са шефовете, не спазват графика, нищо, не могат да си ползват GPS, защото не го разбирали! ей това са бг шофьорите!

7

изнервен

преди 3 години

Нахалници, ами просто няма желаещи да пътуват. Какво искат от държавата.

6

Анонимен

преди 3 години

Ба сии бизнеса, кога един месец неможаха да издържат.

5

Анонимен

преди 3 години

Никой не намали броя на возещите се пътници. Не виждам какъв им е проблема. Отново ще возят по 1000 пътника в един малък бус.

4

!

преди 3 години

Аз им предлагам държавата да раздаде на всички нас по 5000 лв, за да имаме пари да пътуваме. Ако решим обаче и ако искаме с автобуси. В градският транспорт няма пътници, те чакат туристически превози да правят...Като няма туристи е нормално всички по веригата да са ощетени, нормално. По време на криза пък фалитите са неизбежни. Няма как всички да се спасят и то от държавата!

3

Анонимен

преди 3 години

Всяка професия, всеки бизнес крие своите рискове. Какво да направим сега, че хората нямат пари за почивки, камо ли им се пътешества. Айде стига вече с тоя цирк и панаир. Укриват данъци, цените не съобразени с джоба на хората... Дай, дай, дай...

2

Indira salome

преди 3 години

Да бе да!!Превоза не е бил ,,затворен"...могат да си чакат на паркингите свободно месеци,докато хората маскирани , зомбирани и гладни стоят затворени по домовете си!!!И сега ще се втурнат по екскурзии...ПРОСТОТИИ,след ПРОСТОТИИ!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Държава Нема! Има мутро олигархия. И те първа ще става зле.