28

Анонимен

преди 3 години

И какво излезе сега?Ако се изкъпят,ще се разболеят?

27

Анонимен

преди 3 години

Камък,който се търкаля, мъх не хваща.Като са здрави, да вземат са се организират и да ги мият тия тоалетни.Доброволно.

26

Киро Х

преди 3 години

В екстремалните условия, насилени ни от Новия Световен Ред покрай китайския вирус, да се заигравате с още и още ционистка пропаганда е много голяма мерзост.

25

Анонимен

преди 3 години

Спасението е: армията веднага на границата. Българската земя е свещенна, и няма никаква причина да коленичим пред брюкселски и USA-***.аси, които ни налагат да приемем и хрантутим тия радикални ислямисти. Тук е християнска България. Не искаме да ни натрапват арабески, и нямаме нужда да ни принуждават да ги "осиновяваме". Започнах с армията, която има АК, картечници, зарин, зоман, табун, иприт и т.н., и т.н. Еднодневна употреба на някое от тези вещества гарантира поне 5год. тишина по границата!

24

Анонимен

преди 3 години

Откакто през февруари ни налетя коронавирусът, нищо не се чуваше за Завоевателния Ислямистки Поход към Европа. Щом вирусът поотслабна, мисирките взеха да леят сълзи по агресивните ислямски нападатели.

23

разследващ журналист

преди 3 години

Раза, преди да разследва новият си дом, първо да разследва стария си дом, па да го лъсне да светне та да покани сговорната си дружина, да се из.риска рядко на пода в хола на средата

22

Кина

преди 3 години

Хайде сега обратно и си оправете и хигиенизирайте регионите, от които сте родом.

21

Анонимен

преди 3 години

Трябва да ги товарят на самолети и да ги пращат в Афганистан и в Африка.Това са много разглезени и мързеливи хора свикнали да получават всичко даром-пари,храна секс.В Афганистан едно момиче струва колкото една коза.Манджата е евтина а наркотицуте си ги гледат сами.Пистолетите са по 20 долара.Що не работели?Ми що да работят като може да застрелят някой и да му вземат парите? Хайде няма нужда от такива разбойници в България.

20

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се свика общо събрание на ООН и да се променят някои безумни викториански закони.Например за правото на закрила на някакви е като тия на снимката.Цял живот се друсали пили,яли правили деца и сега дошли за пари в Европа.Ама умирали и страдали.Кви са тия глупости умирали и страдали.Такъв е животът.Тези са плод на безумните варварски традиции като се роди момиче да го убият щото не е ценно пък мъжът бил като алах..Безумия.След 20 год има 100 млн мъжки клошара които искат жени.Камилите...

19

Краси

преди 3 години

На тези някой да им е изпращал телеграма да ги вика?

18

Анонимен

преди 3 години

Тоя айти специалист на снимката не се е къпал откакто се е родил, за каква баня изобщо се жалва? Като не му харесва да се връща в дупката от която е изпълзял.

17

Анонимен

преди 3 години

Абе.Вие превъртете ли? Що преди 1989 г.Ни един от тия Не дремеше на Българската или която и да е граница на Европа.И не я " атакуваше" да влеЗне при нас?! Щото пазеха граничари с кучета и калашници,От въоръжените сили на НРБ тогава! А не като сега меки китки Евро атлантици!

16

HПО

преди 3 години

Дайте им веднага апартаменти в 4 звезден комплекс с индидуални бани, рум сървис шведски маси, басейни и всякакви удобства за бели хора! Що за хора сте, какво е това отношение!

15

Анонимен

преди 3 години

Някой трябва да отиде и да за.ст.реля Предателя- Бойко Борисов- Банкя- лията.. И после ще се оправи България. Бедните Българи ще забогатеят, Болните- ще оздравеят. А арабите и *** дето тоя храни в лагери до ЕЛхово, Харманли и в София( Враждебна) да бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Турция, както бягаше Осман Ага през 1865 г, когато срещнал български хайдути.

14

Анонимен

преди 3 години

Единствено гърците могат да лъжат повече от Бай ***...Включително за броя на заразените по време на пандемията. Иначе ги чака глад.. .

13

1

преди 3 години

Със турци, араби, иранци и сирийци- Ислямсити трябва да сте толкова ТОЛЕРАНТНИ както те са били спрямо хората живели в ВИзантия( християните) и Персия( вярвали в зороастризъм).. Ислямските змии са изяли и из.т.ребили всички други там и затова сега в Иран и Турция има САМО Ислямски змии.. Затуй и ние трябва да правим с тях както е правил Влашкия цар- Дракула.

12

Абе

преди 3 години

Тези деца не са ли много малки на снимката? Има ли някой да им сменя памперсите?

11

2

преди 3 години

Оня набучвал на колове Ислямистите. Кола влизал през *** и излизал през устата на Ислямската змия.. Така когато за ВТОРИ пореден път Ислямистите нападат Влашко( Румъния през 15 век), Ислямистите видяли цяла гора от набучени на колове Ислямски змии и избягали обратно.

10

Некъф

преди 3 години

Че те тия къпят ли се?!!Като не им харесва да се връщат от къето са дошли!

9

Анонимен

преди 3 години

ако не им харесва шут отзад и кой от къде е