65

Анонимен

преди 4 години

Сега ако имаше и места за всички деца по ясли и градини в София

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен "Измиха си ръцете!" НАПРАВО ВИ СЪЧУВСТВАМ НА РОДИТЕЛИТЕ БЛАЗЕ НА ДАСКАЛИ И ПОДИДАСКАЛИ ТЕ СА НА СМЕТКА

63

Анонимен

преди 4 години

В по- добрият вариант щяха да изчакат още месец поне и да дадат допълнителен отпуск на родителите да останат с децата. Сега или трябва да го пусна на градина или да напусна работа. Що за избор? Измиха си ръцете! Уж имате право на избор ...ама нямате много избор!

62

Анонимен

преди 4 години

Министъра каза : Ние отваряме градините,ама вие си ги дръжте в къщи....

61

ккк

преди 4 години

Нямате угодия - до вчера ревахте да ги отварят, сега ревете защо ги отварят. Всеки си преценява дали да си пусне детето или не, какво искате - "държавата" да носи отговорност за вашите решения и за децата ви ? Усещате ли в какъв нонсенс изпадате с противоречащите си твърдения. Успокойте малко топката, ние сме една от най-добре справилите се държави в света! Много разбирате и от вирусология, и от контрол на извънредни положения. Да се чуди човек с толкова разбиращи защо не можем да изплуваме.

60

Анонимен

преди 4 години

До никойБез карантина излиза по-скъпо отколкото с карантина, а и опасно за живота.

59

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 59 Двата коментара са взаимно изключващи се, както и твоето мнение.

58

никой

преди 4 години

До АнонименНикой никого не кара да пуска детето си на градина или да ходи където и да било. Човек може да си стои в къщи до трето пришествие. Стоенето в къщи също вреди. Прекалената стерилна среда също.

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен "От миналата седмица работим няколко семейства от Гърция дистанционно."Така с тия карантини много престъпни елементи могат да се укрият от властта, по принцип. Но не бяхме се сетили за това докато не прочетохме вашата история по принцип.

56

Анонимен

преди 4 години

На вниманието на майките препоръчвам анонимен коментар под номер 28 който си е написал и кода на края на коментара а именно 48565.

55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен "Приключи ол инклузива"- трябва заплатите да се заработват най сетне.

54

Станой от Софстрой

преди 4 години

Не си стойте вкъщи, защото е доказано вредно, излизайте навън, харчете пари- да подпомогнете икономиката, харченето на пари е най-голямата солидарност днес, помагате на много хора, заети по веригата на това, което купувате.

53

защо

преди 4 години

Хиляди години вируси, бактерии, растителен и животински свят живеем в симбиоза. Този е силно токсичен за хората. Но е имало редица други като него и все пак хомо сапиенс съществува. Или ще се приспособим един към друг/в което съм сигурен/, или единият вид изчезва. Ако ни затворят ще сме ние. Не сме приспособени за такъв живот.

52

Анонимен

преди 4 години

Според интервюто от 29.02 на генералисимус , пивелителят на камионите с трупове , Мутафчийски , грип тип Б е по - опасен от короната. Жена ми и детето изкараха тип А и Б януари и февруари ( тип А беше по тежък ) и О слава на негово величие ББ , те са живи. Малко болни , сополи , температура и тн , но са живи. Защо тогава да се страхувам от короната ? Защо за бога да не си гледам бизнеса и живота нормално? Излизайки на улицата може да ви блъсне кола , останете си вкъщи , спасете се моля ви !!!!!

51

Кифла

преди 4 години

Пускайте моловете, че не се издържа вече!

50

Анонимен

преди 4 години

Най-после и градините се решиха да отворят.

49

Анонимен

преди 4 години

Ще ги отворят на 22-ри, ама де факто на 26-ти, но за целите на ПР-а на герберушките едни 4 дена по-рано е много критично. Пък и след месец ще се забрави. То все едно да отвориш открити заведения с тераси от декември...

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48565 Как може възпитателка ли си или детегледачка но такъв речник е недопустим.

47

Анонимен

преди 4 години

"С нормален живачен термометър ще се измерва температурата на децата в първия ден."Па не беха ли забранени, именно щото са много опасни за деца? Ананката пак го изпердаши факса.

46

Хм

преди 4 години

До 40Вече мерят с безконтактни термометри. Такива дето от 3 мерения ще ти покажат 3 различни резултата. Бях веднъж до болница март месец и след меренето ми казаха 35.6 градуса. Още се чудя жив ли съм бил или какво. Друг е въпросът,че пристигащите по летищата също ги мерят ама файда няма.