29

Петров

преди 3 години

За да не ставаме за смях пред света, трябва двата отбора ЦСКА да си сменят имената ако не се обединят. Единия отбор да се прекръсти на София а другия България.

28

Росица Вангелова

преди 3 години

ЦСКА София трябва да се преименува на Литекс Ловеч а комунистическата им емблема трябва да я подарят в музея на комунизма.

27

Радослава Пейчева

преди 3 години

Двата отбора трябва да бъдат без лиценз защото са с комунистически инициали. Трябва двата отбора да съществуват с друго име и емблема. Например обединеният отбор да се казва България и емблемата да бъде лъв. Тогава от всички отбори ще ги уважават и ще имат най много фенове.

26

Футболни фенове

преди 3 години

Ако комунистическото ЦСКА не се обедини с мутренското ЦСКА, то България ще се превърне в страна с неограничените простотии. Футболът ни се превръща в театрално шоу.

25

иванова

преди 3 години

Сърбите оправиха себе си,тръгнаха да коментират нас! КЛОУНИ !

24

Анонимен

преди 3 години

Edin umrial srestu drug umrial.... i sarbite trapnat, drug pat nevideli, vedno da se biat jivi i umreli...po bg patent...i bg darjaven standart, krib, ban, bum, bok, unesese, oone....

23

ПЕНКО

преди 3 години

СМЕХЪТ Е ЗДРАВЕ И ЗА ТОВА НИЕ СРЪБИТЕ СМЕ : " ВЪРЛО ЗДРАВИ " !!!

22

аз-ът

преди 3 години

ааа то за къде по-сериозни неща има...да се смеят, това да ни е кусура... Иначе да. За смях сме. Ама сме свикнали пък и вече не ни прави впечатление. Аз затова в чужбина като ме питатг ооткъде съм - казвам Чехия или Полша...

21

Анонимен

преди 3 години

до 21 Той Гриша Ганчев ако ви кажете да се прекръстите на ФК "Чорба", вие ще го направите, само и само да ви издържа отборчето, нещaстници такива!

20

Анонимен

преди 3 години

Да ме прощават сърбите- това е Литекс Етрополе срещу ЦСКА 1948. Тук отбор ЦСКА няма. И това го казвам като дългогодишен ЦСКА-р. Уж на времето бяхме единни, казахме, че няма да подкрепим разни хибриди, но, уви, много народ забрави какво казахме, включително мои приятели.

19

Некъф

преди 3 години

И техния измислен крал ни се смееше на нас Българите ама Владо Черноземски им показа кой кой е!СЪРБЕ НА ВЪРБЕ !!!

18

Благодарение на ЕС

преди 3 години

Ние пък им се смеем, че от по-развита от нас страна сега Сърбия са много след нас по економическо развитие ........

17

У бре

преди 3 години

Ще се смеят я! Все едно в Сърбия да се играе дерби между Цървена звезда и Оранжева звезда.

16

Анонимен

преди 3 години

Тези които се занимават с футбол в България да се преквалифицират,защото големи пари в българския футбол повече няма да има.Свършиха.

15

реалист

преди 3 години

Според мен накрая Литекс и 1948 ще се обединят

14

Зозо

преди 3 години

А 37 отбора Левски? Например Левски Сирищник :))))))))))))))))))))))))))))))))

13

Анонимен

преди 3 години

Дал господ и трето ЦСКА.

12

Анонимен

преди 3 години

Че е комично комично е но баш сърбите не са фактор за каквото и да било че да се смеят.

11

1234

преди 3 години

Големият въпрос е кому е нужен футбола с огромните си харчове? Люксебург Норвегия Швейцария Хон конг Сингапур малки но много богати държави. При ББ България стана доста бедна и малка и да се онвестират стотици млн е абсурдно и безмислено. Стадиони!'?? За какво?!!!! Липсват в градовете плувни басейни, тенис кортове, по скромни и евтини индивидуални спортове.

10

Стар до 5

преди 3 години

Както и да го кръщаваш Левски никого не е припознавал.Точно обратното ,благодетелите и създателите на ЦДНА/,ЦСКА/,и уунищожителите на Септември,му пришиха през 1969г. милиционерският Спартак ,след големият бой със 7:2.....Много преди това същите прекръстиха Левскина Динамо,Славия на Ударник ,И Локо на Торпедо......Не на нас тези,живи сме,помним!Вземи два -три вестника от тогава и ще разбереш истината мушмороко,млади! А ЦСКА-единственният в света победил сам себе си с 8:0!!