132

Анонимен

преди 3 години

До ЕмигрантОт 25 години съм по света , (включително и 5 години в САЩ) и българските деца в по-богатите части на градовете "може би" са по-читави от "някои" американчета (главно от по-бедните райони). Оттам нататък е леш в България. Ела да видиш как са децата в Австрия, Швейцария, Германия, Чехия и т.н. От училище в къщи, от къщи в училище. Първокласниците мъкнат раници по-големи от тях. Масово (сега в Швейцария носят доста и таблети, но е ясно за какво става дума). Трябва обективност. Мдааа.

131

6

преди 3 години

Това е резултата от действието на новия закон за образованието , където думата възпитание отсъства !? В Стара Загора сега един квартален клуб се превръща в обществена пералня ,открита спортна база в квартала и детска площадка липсват ...е , как да не пушат и пият учениците !? Какво им предлагаме като културно занимание ? Нищо, а от нищо нещо не става !

130

Анонимен

преди 3 години

На 11 години ги женят и раждат

129

Емигрант

преди 3 години

От двадесет години съм зад Океана и като гледам,българските деца са едни от най-читавите заедно с полячетата и други от Източна Европа.Така,че по-полека с изводите!

128

Моля,моля

преди 3 години

Индийските деца не са наши деца!

127

за хибридника

преди 3 години

До Христо ХристовОт късане на опашки не остана от гущера.С други думи, бегай на нивата с картофите.:))))

126

Анонимен

преди 3 години

Евроатлантическата цивилизация умира. Варварите са тук. Останалото е въпрос на време.

125

Анонимен

преди 3 години

Никой не ви е виновен за духовната нищета.

124

Родолюбец

преди 3 години

Когато управляват чалгаджии-герберасти и фалшиви патриоти, това са резултатите !

123

Пян Гъ

преди 3 години

Първо, щом правят такива неща, значи са смели, отворени и зрели. Второ, я кажете точно кой финансира изследването - и в нашия у-т има продажници, платени от Сорос - и ще ви разтълкувам ситуацията. Трето, престанете да навеждате българския народ. Може да сме зле, но другите хич ги няма.

122

Ямболски цървул

преди 4 години

За първи път се напуках на 15 г.Следващите два дни ми беше много гадно и от тогава взех решение да ме изтрезнявам.

121

Анонимен

преди 4 години

Аз тука, деца не виждам, не играят а са по гезмето, гледат лошо както и родител не гледа, дрога щото живота е мноого труден, на училище, като на модно дефиле и пр. простотии..

120

Анонимен

преди 4 години

Сигурно Лидия Василева ходи да им свети и сипва на тийноветеТова е от социологическо проучване и в случая даже може да му се вярва, и преди беше така. В нашия клас имаше едни момчета, които пиеха твърд алкохол всеки ден преди училище, и то много, и даже не им личеше. Други са пиели поне по чалготеките, за да се покажат, макар че после са повръщали. Смяташе се за един вид задължително да се напиваш. Някъде една трета бяха пробвали треви, амфети или комбинации от легални хапчета.

119

Анонимен

преди 4 години

Така беше и при нас преди 20 години. Много съученици с проблеми в семейството, пренатоварване с материал в училище, оттам пропускане на материал с години, постоянна тревожност, страх от бъдещето, търсене на изход в чалготеки, алкохол и хапчета, аборти, опити за самоубийство и успешни самоубийства. Повечето проблеми идваха от училището и родителите, не толкова от самата мутрокултура навън.

118

Анонимен

преди 4 години

Нормално за население с нисък коефициент на интелигентност, социална апатия и одобряващо и практикуващо корупция, далавераджийство и т.н В България приятели нямате. Тука всеки си гледа собственото канче и собственото канче само и единствено още от 3-4 годишни.. солидарност, приятелство.. хаха върви им обяснявай!

117

Анонимен

преди 4 години

90% от бг децата са мега *** и задръстени с просташки манталитет.Нормално с родители алкохолици,мутри и чалгари

116

хм

преди 4 години

добре е да се регламентира - без аборти , регламентирано отнемане на родените - може с/у заплащане. Ще е здраво поколение - със сигурност!

115

Анонимен

преди 4 години

А ШАМАРИ ДЕ!

114

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 124Какви "евроатлантически ценности", ти знаеш ли рускините по морето какво правят?

113

ЦИНИК

преди 4 години

А бре да са таковат да трупат опит.То сагъ една жена ко немой да прай качествени бибитки,не мой да готви,и не пуска отзад за кво тий?Да мрънка само за пари?За мен не е важно женатъ да е могу учена кокошка.Тряа да бъде жена.Да не арчи пари за глупости,да мой да готви да пере,шие,да ражда здрави дяца,да пуска отзад,и могу да не говори.Да бъде леко глуповата а не само да мрънка.