27

Факт

преди 3 години

Китай има население около 1,5 милиарда ! САЩ имат 250 милиона население или 6 пъти по-малко хора !!! Но пък вноската на Китай за СЗО е 30 000 $ ,докато вноската на САЩ е 400 000 $ ! Е , кой поръчва музиката ? И за кого играе СЗО ???

26

Анонимен

преди 3 години

Който не пита тръмпи и не е съгласен с него демократично бива изритван.Така е най-демократично.

25

С1

преди 3 години

В случая Тръмп е прав за СЗО.Ако СЗО беше реагирала навреме, сега нямаше да сме в пандемия.СЗО се довери на Китай.Резултата го видяхме.Да не говорим, че е недопустимо на такава организация шефът да няма медицинско образование.

24

Анонимен

преди 3 години

Еми правилно, какви са тези, че не питат първо дедо тръмпи?Дедо тръмпи има 3 завършени образования по медицина и 50 години стаж в медицинската им академия, а те тръгнали да го учат. Туй вирусология, туй пандемии, туй хирургия, туй вътрешни болести, бай трънчо колко сеят е изръшнал да ги изучава, ей...Да питат ако не знаят, дедо всичко ще им обясни.

23

Анонимен

преди 3 години

Правилно те са някаква сбирщина от дилетанти.Аз се чудя въобще как е възможно такава голяма и богата държава да си губи времето с тия ***.

22

Анонимен

преди 3 години

Тръмп, на база на собствения си експертен опит, образование каза, че вируса е създаден в лаборатория, от китайците.На следващия ден, нищо не разбиращите експерти от СЗО, които нищо не разбират от медицина го опровергаха и казаха, че няма доказателства за това и почти на 100% вирусът не е създаден изкуствено.На следващия ден Тръмп казва, че ще спре финансирането на организация.И тези действия се приемат с овации от родните форумци.После, защо сме на дъното на света.С такива гласоподаватели.

21

Анонимен

преди 3 години

Оставам със спечатление, че тази организация не се подчиняват пряко на американския президент, не е приятно да има международна организация която не е под 100 % контрол на американските политици.Логично е да си създаде организация над която има пълен контрол, и разбира от политически интереси, а не от здравеопазване.

20

Анонимен

преди 3 години

Който плаща той поръчва музиката.

19

Анонимен

преди 3 години

СЗО е частна евгенична фондация. Дано бай Дончо да и бутне прът в шпиците. Амин

18

DO 18

преди 3 години

До До11и14Ти, защо го приемаш като обида?Гордей се. *** е българин.

17

Анонимен

преди 3 години

Тия дебели бюрократи милионери, освен картинки и съвети как да си мием ръцете, друго да са направили? Айде няма нужда.....

16

Пи Ле

преди 3 години

Абе СЗО не са идеални, ама поне не призовават хората да пият белина...

15

Котки

преди 3 години

До До 7Не отричаме всичко и всеки. Какво направи СЗО от края на миналата година до сега, кажи ми поне едно нещо полезно. Корумпирани бюрократи и празнословци, които постоянно променят информацията, не вследствие на нови открития, както трябва да е, а в зависимост от кой им плаща повече. Доказаха, че са неспособни, дори може би вредят.

14

Анонимен

преди 3 години

Хаха...много симпатизанти на Тръмп из форума.Защо ли не съм изненадан.Същите, които му подкрепят glupoстите...са и тези, които гласуват за ГЕРБ или ВМРО...същите, които слушат чалга и Азис, но плюят по джендърите :)Абе, класическа българска извадка.Всеки, който е по-умен от ***..бил престъпник, корумпиран, ненужен...всеки, който е на противното мнение трябва да се закрие...преследва и т.н.Гледай Тръмп, гледай йГаньо...едни и същи.

13

Анонимен

преди 3 години

Лудост е да се дават пари на престъпни организации.

12

Котки

преди 3 години

Ама той още ли не го е спрял? Режете им парите на тези корумпирани лентяи!

11

До 7

преди 3 години

До АнонименA, от какво има нужда света? От никакви организацийки?То, на ***, всичко му е безсмислено. *** отрича всичко и всеки, а най-много обича такива анархисти и татални lumпени като Тръмп.Кажи ти къде работиш, да я закрием и твията ненужна организацийка?Или казваш...да разнасяш минерална вода по офисите е много по-важно от световната здравна организация?

10

DO 8

преди 3 години

До До 4От устата на Тръмп вече сме чули достатъчно.А, фактът, че сте му симпатизанти..говори за вас повече, отколкото предполагате.

9

дО 6

преди 3 години

ЯВНО НЯМАШ ВРЪЗКА ИЛИ ПОЗНАНСТВО С СРЕДЕН АМЕРИКАНЕЦ!!! !ИЛИ СИ ПУБЕР ИЛИ ТЕЖКО НЕИНФОРМИРАН ЧОВЕК. тОЙ МОЖЕ ДА ИМА ГРУБ РЕЧНИК,НО СЕ СПРАВЯ СТРАХОТНО СЛЕД ,,БАКИИТЕ" НА ОБАМА И КЛОПКИТЕ КОИТО МУ ОСТАВИ ! пРЕИЗБИРАНЕТО МУ БЕШЕ АБСОЛЮТНО СИГУРНО,НО ,,ВРАГОВЕТЕ" ИЗПОЛЗВАТ ПРОБЛЕМЪТ С КОВИД 19 ДА ГО СМАЧКАТ.

8

До 4

преди 3 години

Ако беше по информиран и по грамотен нямаше да напишеш тази глупост.Тръмп е абсолютно прав ,но трябва да чуеш доводите и съображенията му от неговите уста.....