28

гост

преди 3 години

или доказателствата нещо не издържат в съда, или прокурори и съдии взимат яко под масата. То е ненормално всички да ги пускат с уловна присъда, за убийство, пък Иванчева още лежи

27

у нас

преди 3 години

Почнат ли професори да се бъркат в политиката,и става страшно!

26

Анонимен

преди 3 години

Как няма да дадат резултат бе? Я хврлете няколко убиеца в ареста за 30 години минимум и да видим дали няма да се замислят как карат другите луди. В цял свят ефективните наказания дават резултат.

25

Анонимен

преди 3 години

Кой го казва?Адвокатите на мутрите?!

24

Анонимен

преди 3 години

До Тоя царски скакалецСледващия път ще предлжи да ги награждават вместо да ги съдят тези дрогирани и впиянчени убийци

23

Тоя царски скакалец

преди 3 години

Тоя царски марокански блюдолизоец индиректно призовава към саморазправа - директно,на мястото на инцидента. Такъв вид наказание като какво би било? Строго или мека китка?

22

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност няма да дадът, това е абсолютно вярно, трябва затягане на контрола абсолютно навсякъде, от пунктовете за прегледи през курсовете и даването на книжки и контрол на улици и магистрали. Всеки ден гледам по магистралата хора със 160-200 км/ч, минавания на червено, отнемане на предимство, говорене по телефона, каране в пияно състояние, всичко това е защото няма контрол. Хората го правят, защото никой не ги глобява за това.

21

Анонимен

преди 3 години

Неизбежността на наказанието му е майката, а не лакърдии за повече от нещо, дето не е ясно и точно разписано, и вместо безусловно отсъждане да позволява тълкуване, решаване по съвест, каквото да значи и включва това, отлагане с години и ред други. А ако все пак се допуска условна присъда, то тя и "кръвнината" да бъдат задължително обвързвана с достатъчно доброназорен обществено-полезен труд при неплащане, отказ или невъзможност.

20

Анонимен

преди 3 години

Ще дадат, и още как...

19

Анонимен

преди 3 години

Кажете какво би дало резултат, а не какво не би дало.

18

Панов

преди 3 години

Забравих - що стана с 800-те дни??

17

Панов

преди 3 години

Единственото вярно заглавие от месеци! Няма да дадат резултат, просто щото няма събираемост и всеки е човек на някого. Иначе за минаване на червено предлагам обезглавяване до девето коляно. :))))

16

Анонимен

преди 3 години

Тоя се прави на компетентен..не сме забравили как за 800 дни ни окрадоха заедно с дпс

15

House M.D.

преди 3 години

Никакъв юрист не е този!1. Наказанието, видно от съдебната практика, е условна присъда.2. За убийство на пътя в нетрезво състояние Румката дава ордени. Например "Стара планина". Справка - Кирчо от Скакалците.

14

Анонимен

преди 3 години

Не е въпросът в големината на наказанието, в това да се прилага. Нарича се превенция. Това означава сигурно наказание, т.е. извършителят на 99 процента ще си понесе наказанието. Естествено трябва да има и градация - за първо нарушение по-леко наказание и т.н. У нас наруштелите на пътя на 99 процента са сигурни, че ще се измъкнат. Знаете как става. Корупцията убива. И на пътя и в болниците и където се сетите. Иначе в лошата Америка в някои щати трето нарушение на пътя значи затвор

13

Анонимен

преди 3 години

въведете публично изпълнение на клизма и резултат ще има, най-много левите да нарушат заради безплатното удоволствие, но те колко да надвишат, а и като насъветват един/двама и ще се откажат

12

ДС

преди 3 години

НЕИЗБЕЖНОСТТА на наказанието а не тежестта на самото наказание ще повлияе.

11

Kolchak

преди 3 години

Много змии и змийки наизпълзяха в последно време в резултат на повишение на температурите или планът Ран-ът нещо не върви ....Тоя да се връща в историята , където му е мястото.Аре фуч!

10

голю босев

преди 3 години

Престъпността храни съдебната система. Тя има интерес по малки присъди, но по чести.

9

Коко

преди 3 години

Колко камери за скорост монтираха в България за последния месец?0.