46

до Защо

преди 4 години

Злобни са и са несправедливи, защото доброто им е кът и си го кътат за себе си.Пиша го за втори път в този сайт. Първия път беше по повод Георги Господинов.Няма нищо общо с етнос, нито с музика, нито с темата.Станало е норма да се изразяват почти само злословещите.По принцип не приемам класации и елиминации в изкуствата.В изкуствата всеки е със спецификата си.Няколко души бяха наистина на много високо ниво.Успех със собствен репертоар на всички!А Фикрет да продължава да се държи възпитано.

45

Защо

преди 4 години

Защо сте толкова злобни и несправедливи? Изкуството, талантът не познават раса, цвят на кожата, вероизповедание...Фики напълно заслужено спечели формата! Не понасям и не слушам поп-фолк, но не мога да не призная колко талалтлив певец е това момче!И е чудесно, че баща му го обича, подкрепя го и се гордее с него!Честита заслужена победа, Фики!

44

Анонимен

преди 4 години

Това по телевизията на гелосаната мутра ли го дават, щото нея съм я забранил.

43

Кюляков

преди 4 години

Е то такова бутане беше от самото начало, че щях да се учудя ако не беше той спечелилия...

42

Monfazagre

преди 4 години

Нямам нищо против малцинствата , но в случая беше очевидно ... по-скоро очевадно , колко фалшиво пее малкия Стораро , особено на фона на Маги Джанаварова и , както винаги става в такъв тип формати , хората може да са гласували , изпращайки смс -си за някой друг , но на господин продуцента не му пука и си е навил че намазаното , "възпитано" ромче трябва да бъде курдисано , а пък другите да го духат

41

Горан

преди 4 години

Истинският победител е Димитър Маринов, който трябваше да дойде тук от Щатите, за да ви покаже, как се прави, и що е то да си човек, и то голям. Отстъпи си мястото, а таланта му е наистина много голям и той си е моралният победител, доказа го и с образа на големия Тодор Колев!

40

георги

преди 4 години

звезди....

39

Еврей

преди 4 години

Махайте ги тези манг,,, от екрана бе хора

38

варненец

преди 4 години

Новия световен ред в действие! Роми, афроамериканци, мюсулмани, гейове.. Пляскайте по терасите и всички пред тв на нова и бтв..

37

Додо

преди 4 години

До 11Догодина май ще очакваме някой представител на ЛГБТЮШЦФРХПЛЯК общността, или накратко, някой содомит да бъде победител, как мислиш?До кери: Аз не съм казал, че Стораро не е талантлив. Прочети пак поста ми.

36

Анонимен

преди 4 години

Нагласен финал... Дано да няма друго предаване догодина. Както отпадна Господари на Ефира и хората го забравиха, нека и с Капките се случи същото.

35

Анонимен

преди 4 години

До ОсманАбсолютно съм съгласна с теб.

34

кери

преди 4 години

До Додоза арменеца си прав, не мога да го гледам с тази мазна усмивчица и спластената му коса, все българите му виновни за нещо и все реве и се оплаква от обществото. Но за Стораро не съм съгласна с теб, много е талантлив!

33

Анонимен

преди 4 години

Издислав и неговият принос в хилядолетието на ромското включване. Зееееми тоя талант със силни крака.

32

ЗЗД

преди 4 години

Хареса ми шоуто. Честито на Фики. И Дара и Маги също заслужаваха да спечелят. Не мога да разбера обаче как на хората забраняват да сядат по пейките в парка, а в шоуто се прегръщат и целуват. За Магърдич няма пандемия, няма извънредна обстановка, няма социална дистанция. И за него като за ББ законите и заповедите не важат.

31

жалко

преди 4 години

този джей нищо не направи на Ху уонтс ту лив форевъ. Очаквах повече, а нищо от магията на Куин не можа да изкара. Успя една вечна песен да я изкара като някакво сладникаво поп парче ала кейти пери или нещо такова. Не трябваше да се вкарва в такава огромна роля, не е за него, а и въобще не е за хора тая работа.

30

Анонимен

преди 4 години

Беше ясно че той ще спечели. Всичко е уговорено предварително.

29

Поручик Ржевски

преди 4 години

По принцип бях за Дара, много е надарена и то не само отпред.Но смятам, че Фики спечели заслужено, той беше просто перфектен във всеки образ. Дори изпя перфектно Металика. Браво Фики, невероятен талант!

28

до додо 28

преди 4 години

додо ама много си ***!

27

Додо

преди 4 години

Да ви е честит Издислав! Арменецът не пропусна шанса да се изгаври с така мразените от него Българи, които са му дали родина, прехрана и бая охолен живот. Вероятно и от някоя антибългарска, антихристиянска НПО са платили на арменеца някой лев, за да има България победител небългарин, нехристиянин. Вие пуснахте ли си СМС-чето?