13

Веспасиан е бил прав

преди 3 години

Коментари много, но се подминава най-важния въпрос. Защо Борисов отказа не само да приеме акциите, но и да се откаже от тях в полза на лице, посочено от самия него? Защо не спря да говори, че единственото условие за процъфтяването на ПФК "Левски" е смяната на собствеността върху, а когато тази възможност му беше поднесена на тепсия, той реши да я блокира? Нали парите не миришат? Нали Борисов много милееше за клуба? Толкова много, че се провъзгласи за най-големия левскар в България и извън нея?

12

Анонимен

преди 3 години

В постоянството е истината - вечната тема Сираков и Мъри на Герена.

11

Анонимен

преди 3 години

До до 9джирото е едностранна търговска операция - прочети закона.и да можеш да джиросаш и на Путин ,ако искаш.не можеш да го направиш с недвижим имот примерно ,но с акции можеш - тъй като са активи с ограничена отговорност.Както и да го въртиш Бойко си е собственик.

10

до 9

преди 3 години

Няма задължително джиросване. Приемането никъде не е задължителен акт по света в нито една правна система.Можеш да си ги джиросаш и на Далай Лама и на Мадуро. А може и на брата на Фидел, Раул Кастро. В краен случай може и на Бил Гейтс или Путин.

9

Бойко е собственик

преди 3 години

И все пак Бойко е собственик.Потвъртиха го всякакви корифеи в правото. Само Герджиков си промени мнението след телефонен разгвор с премиера (който явно разбира и от търговско право)Наистина остава въпроса защо Борисов не даде акциите на някой ,на който му пука за клуба.

8

Иво

преди 3 години

Чудя им се на акъла на тия ветерани какъв нездрав ентусиазъм ги е обхванал, не могат ли още да проумеят, че проблемът със собствеността на акциите за това се направи по този начин, за да не се разреши.И че страните по този казус, от които зависи разрешаването няма да го направят.И понеже няма да го направят е абсолютно безсмислено Сираков и отаналите да чертаят неясни планове за бъдещето на Левски, да се явяват по някакви студия и да си правят сметките без кръчмаря.

7

Анонимен

преди 3 години

Тия драми с тоя ми писнаха, ама откровено. Мине не мине време и айде пак , а Сираков, а Мъри. Стига де, изтърка се това. То се видя, че у нас футбол вече няма. Има само недоволни, вечно неразбрани и ядосани собственици на клубове, които все не могат да си намерят точния треньор, оттам пък драмите с играчите. Абе... панаир, цирк.

6

Анонимен

преди 3 години

На кой му трябва,цяло стадо таралежи в гащите ?!Никой не бяга от хубавото!!!

5

Партенка

преди 3 години

Поредната измислица на джуджешките медии.

4

минаващ

преди 3 години

има ли оше лески? за един приятел питам, от Кипър?

3

Анонимен

преди 3 години

какъв собственик, като съди подуенци

2

roshani izila

преди 3 години

еми прав е,зада си собственик на някой футболен клуб трябва да имаш пари и то много,не като оня ревльо тити

1

фен

преди 3 години

Мъри сираковци и др какво толкова? Пари няма, какво ги мислите тези леваци, отборът става аматьорски и всички играят за без пари ,както при основаването си и всичко си идва на мястото .