11

Анонимен

преди 3 години

.......... за да я прочете под форматаа на доклад на някоя регионална "научна" конференция.Когато ще идва представител на медиите, всички вкупом подготвят много кратки текстове, в които бива преразказана информацията, набавена от знаещите чужди езици младежи. Е, това са изреченията, които директорът на института или някой от заместниците му съобщава тържествено, като от амвон и като че ли споделя собствени, епохални научни открития.

10

Анонимен

преди 3 години

........ шефовете на секции изкомандват да бъде направена библиографска справка на писаното в чужбина по съответния проблем и под всяко заглавие се обобщи съдържанието на публикацията в резюме от едно до три изречения.След като получат тази буквално сдъвкана информация, секционните шефове преценяват дали лично да я преразкажат под формата на статия за списанието, издавано от техния институт или ако резултатите са маловажни - да дарят тази библиография на някой от фаворитите си, за да я ........

9

Хахахахахаааа

преди 3 години

Обърнете внимание на последните изречения.Шефката от БАН просто изрежда няколко чужди становища и то след като цял свят вече ги е прочел още преди месеци.Но в БАН е така. Очертае ли се някакъв проблем, по който трябва да се работи или само да се вземе становище, най-напред на Директорски съвет решават коя секция или секции трябва да докладват по темата "Състояние на проучванията" по съответния проблем.После шефовете на секции изкомандват онези от най-младите, които знаятчужди езици ........

8

Анонимен

преди 3 години

Някой да знае, някъде в света "вирусът" да е бил изолиран?

7

Калеко Алеко

преди 3 години

До Нане ... Ще се карантинирам някъде на Южното Черноморие, да се възнасят тези от Бузлуджа - поради напредналата възраст на столетницата си ... !!!

6

АНТИ

преди 3 години

Пътнико свиден, пътнико млад,ела в безКовиден днес Слънчев бряг,тук на Шмъркало бийч, лекуват пак,със стара рецепта на белия прах !

5

1234

преди 3 години

Още март и малките деца знаеха, че лятото грип почти няма. Само *** *** на герб откриха топлата вода лятото....

4

Нане

преди 3 години

До калекоКарантинирай се, и се възнеси...

3

Калеко Алеко

преди 3 години

Това е положението, лятото всички трябва да се карантинираме на Българското Черноморие, горещия пясък и солената морска вода са най-добрите дезинфектанти ... !!!

2

Кандидат китаец

преди 3 години

В Иран и Австралия времето е горещо и сухо, а не горещо и влажно.

1

Анонимен

преди 3 години

Какъв вирус бе господа учени. Изолирайте го и ни го покажете, ако можете.