11

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовОт безработни с временна заетост като руски хибридници акъл .... ако искаш отивай на нивата при картофите да ръсиш. Там ще си сред свои.

10

Анонимен

преди 3 години

до 2Децата под 25 години не се изказвайте за неща които не сте виждали и не разбирате.

9

до 1

преди 3 години

КАжи за алиекспрес къде да си напазарувам две три железопътни компании за "точки".:))))

8

Евро глупион

преди 3 години

А когато всички шампиони в сектора си започнат да се поглъщат един друг, значи сме все по близо до управление от една световна корпорация, по-силна от всяко правителство

7

1984

преди 3 години

Искахме капитализъм, но той все предвижда ръст както на малки, така и на големи фирми. Накрая фирмите стават гиганти, а малките фирми накрая ще изчезнат. ЕС субсидира само големи фирми, което е в конфликт със световния пазар. Ако не си част от ЕС, направо си загинал. Това е дъмпинг. Източват слабите държави. Накрая само ЕС, САЩ и Китай ще останат. А след тях единна световна държава.

6

Анонимен

преди 3 години

Това добре, но тези шампиони да имат клонове и у нас и ние да правим поне гумите на Ербъса, а то сега сме само фон на правила, които променят както им уйдисва. Прибраха тировете с измама и сега пак ще си помагат на своите фирми, а ние къде сме?

5

Христо Христов

преди 3 години

Лицемерите в ес с една ръка теглят заеми от работещите, а с другата печатат пари за инфлация, която да обезцени труда на работещите в спестяванията... И дава парите на банките, провалените политици и едрите капиталисти, докато в същото време говори за ценности.Браво на Тръмп, че гони немските ментета и налага глоби на субсидирания от всички нас еърбъс!

4

анонимен

преди 3 години

изперкали

3

Дончо Тръмпов

преди 3 години

В нормални страни ЩАЗИбабичката щеше да гние в некой старчески дом от Корона ,а некрофила да гледа небото през вертикални кръгли железни пръти....

2

Анонимен

преди 3 години

Див комунизъм

1

Анонимен

преди 3 години

Няма как да създадеш компания-шампион, ако преди това не си раздвижил поне минимално конкуренцията между по-малките играчи. Меркел и Макрон пак се опитват да сложат каруцата пред коня, облаготетелствайки собствените си държави за сметка на всички останали. Всеки, който е пазарувал от алиекспрес знае много добре как се борят компаниите за всяка точка и значка. А тези двамата на снимката искат да си сложат значките на който им отърва.