291

dfgh

преди 4 години

Кацнаха на Мангъровия, че сега и ще одържавят бензиностанциите....Нали комунизма беше лош, бре...

290

Киро

преди 4 години

Пак изобретяват колелото.Държавата трябва да се грижи за физическото, икономическо и социално благополучие на народа.С държавни бензиностанции се хвърлят милиони в "наши фирми и хора". Също като така нареченото "саниране" - лепене на стиропор по панелки. Два милиарда за "наши хора и фирми". Пет милиона останахме, с уникална природа и географско положение. За няколко години може да минем по стандарт на живот половин Европа. Да, ама не. Нула шанс с такива държавници.

289

Анонимен

преди 4 години

всичката мара втасала, че и нови бензиностанции ще строи и то във времена, в които потреблението на петрол е на световно ниско ниво... ум да ти зайде... сто про далаверка за чорбаджиите, иначе Горанката нямаше запъхтян да обяснява колко било добро. тия когато и да идат в панделата все ще е късно!!!

288

Тъп

преди 4 години

Нали до сега държавата беше лош стопанин. Готви се нова далавера

287

Handel

преди 4 години

С по-малка надценка и с повече вода. Какви ли не измишльотини се июмислят, само и само Лукойл да шродължи да има големи свръхпечалби и малки данъци.

286

Коментатор

преди 4 години

Не знам дали някой вече го е предложил, ама що не направо една рафинерия. И без това Плама стои неработеща един милиард, милиард и половина таман ще оправят работата. И след 5 години бензин по триесе стинки.

285

Анонимен

преди 4 години

До българин.......През далечните години в армията на НРБ през социализма.В едно знаме сме се клели с теб.Амаааа сме различни да знаеш!Л........Така е, в едно знаме сме се клели, но по различен начин. Аз съм се клел за БГ, някои се кълняха за СССР и Варшавски договор. Преди 89-та на 2 пъти искаха от комсомола да ме изключват, теб едва ли, другарю. В казармата и арести имах, но пък ти звучиш точно като хората, които бяха добре с политическите еничари. Дано децата никога не разберат какво беше т

284

Анонимен

преди 4 години

Защо не пишете за поредният "успех" на правораздавателната ни ситема. Кантонерът с 2.6 промила, който забрави да спусне бариерата на прелеза на пътя за Асеновград и влак помете кола с трима човека се отърва с условна присъда. Всичко е пунта-мара

283

ГЕРБ-вече не!

преди 4 години

Не му се е разминало гладко на Владко.Все по-подпухнал и с по-големи торбички под очите.Борисов вече не иска да се появяват заедно на обществени места - на конференцията бяха само Горанов и Караниколов - известни като министрите на Пеевски.Борисов всъщност отчаяно иска да се отърве от Горанов ,но го е прекалено страх от Пеевски.

282

българин

преди 4 години

до 298.Ти си имал много никове тук бре?-:) Както и да е.А това за ЗКПЧ то.Все едно да говориш на децата за военна музика?! Нямат си и дея за какво говориш. С нашето ЗКПЧ в казармата бяхме на ти.Много точен беше.-:)Виж имахме страх само от ВКР то.С чин капитан беше.Ама с едни лукави очичкииии.Претеглил те е без да се замисли само да те погледне!Данев се казваше.През далечните години в армията на НРБ през социализма.В едно знаме сме се клели с теб.Амаааа сме различни да знаеш!Лека !И хапчетата!-:)

281

Гошо...Тъпото

преди 4 години

При шефа на...държавна бензиностанция влиза мъж и пита:-Трябват ли ви работници.-Не,целия щат е...запълнен.-Сериозно?-Сериозно.-Ами нека тогава някой да дойде да ми...напълни резервоара.

280

Анонимен

преди 4 години

До българинКсзвам ти веднага, това е противоестествен, изввратен строй, противоприроден дори. Защо го мразя ли, защото нашите бяха част от него, израстнах в семейство в добра нисша номеклатурна позиция. Познавам отвътре нещата. Истината е, че бих живял по - добре при онзи строй. НО, не искам и няма да допусна децата ми да живеят в такъв. Равенство е различно от равнопоставеност, социализъма е за схотове, не за хора, за ***, който вярва, че това, да му е пълно коремчето е по-важно от свобо

279

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре като закрият и последния ви спонсор златеФ........минавате на квас.

278

Анонимен

преди 4 години

А ТИ кое правителство и коя държава предпочиташ ?!Чехия не е зле. Идеални пътища, добри бензиностанции, качествено гориво...Не, че чешката държава има бензиностанции, поне не знам да има, ама бих им имал доста повече доверие, отколкото на нашите смотани и крадливи калинки. С оглед това как крадат, кой знае колко вода ще има в държавното гориво.

277

българин

преди 4 години

до "Също БГ"!-:) Знаеш ли?Трябва да съм толкова *** до полуда.Та да правя хиляди безсмислени и едни и същи "упражнения" с години!-:) Да гласувам за някого,Само и само Да не е друг! Аз гласувам веднъж И излъже ли Не повтарям! Стана ми ясно че мразиш социализма! Няма лошо! А да те попитам защо? Известно ми е че мразещите ги след 1989 г.Са били ЛИЧНО НАСТЪПЕНИ ОТ ТЯХ! За нормалния човек социализма не му пречеше! Та теб как точно и защо те " настъпиха"?! -:)И дане си беше казвал годините барем! -:)

276

Анонимен

преди 4 години

Достоен член на 80 % и *** е новото ментеSata NATO.вансеремос.

275

Анонимен

преди 4 години

тоя е за затвора, какви бензиностанции, какви 5 лева!!! начело с Лойко трябва да са пред съда строени и национализирани офшорните им сметки, пълни с милиарди левове крадени с години наред и движимо и недвижимо имущество на подставени лица и обръчи от фирми. Лаура Кьовеши, къде си?!? не чакайте на Гешев, те си го избраха, за да им покрива далаверите и да гони конкурентите им в чужбина. БОЙКОт на Лойко! Ако искате да останат хора в страната!

274

Sata NATO

преди 4 години

До 279 Какви западни ценности изповядва Гешев или Танева, или Каракачанов, или Сидеров? Човек трябва да е мало умен, за да вярва в такова нещо. Та Гешев дори не може да се сдържа да говори против свободата на словото и разделението на властите. Човече, ти си десен ***. Ако не ти плащат да се правиш на шут, де... Имаше такава игра, но до вчера. Вече имаме Гешев, милиционерския син, вече имаме убийство на журналист, вече имаме *** и мародери.

273

Анонимен

преди 4 години

От 5 март до 5 май съм заредил само веднъж пълен резервоар. Нямат място за складиране.

272

Анонимен

преди 4 години

българин, още ли сънуваш пеко, дако, нано, пенчУ, тодар и станалите безплодни интелегенте?