170

Кого попитахте

преди 4 години

Значииииииии, толкова пудра и фон дьо тен, колкото има в тази статия и това проучване - от десет кифли не може да се свали!Какъв туристически "патриотизъм", бе? Може би посоченият процент се отнася за негативно отнасящите се към морските ни курорти?Я слезте на земята, моля. Пък и мутролиерите не искат българейшъни.Никога на бетономорието!!! За планината ни, може да се помисли, но като вариант "Б".

169

не море а кенеф!

преди 4 години

Дръжте го за вас! Бог дал и Бог взел! Няма вече келепир от капан за пали!

168

няма да я бъде

преди 4 години

Да ни хранете с екскременти и вируси! Стойте си у дома - най-сигурно! И там е слънчемо

167

Караденис-Гирис

преди 4 години

До българско черномориеГИРИЗ - *** на ЕС... Задръжте си го за вас! Мислете за COVID-19 втората вълна!

166

гост

преди 4 години

Да бъдем патриоти и да подкрепим мутроморието само, че мутроморието подкрепяло ли ни е въобще за нещо!

165

народ

преди 4 години

Няма начин човек да си причини това мъчение да отиде на Черноморието.Море-помийна яма, нагли мутри искащи пари за всичко, чалга величия, балконинг, гастролиращи джебчии. Отвратително отношение само защото си българин. Те са там за парите. Нормалните хора не искат да имат общо с тях. Разбрахме, че с данъците ни ще бъдат поддържани на системи, но моля ви престанете с агитацията, че дивите *** инвестирали там се подкрепят от народа.

164

българско черноморие

преди 4 години

До мхмКенефа на Черно море - безотточно езеро. Жалко за препитанието на местните жители!

163

предсмъртна агония

преди 4 години

До мхмКраят на черноморските курорти и на Агелакова НАСТЪПИ....- началото на края!

162

колега

преди 4 години

До пенсионерКато научеха за мене, че следвам във Варна и работя на морето, търсеха ме за валута!Когато казвах, че работя в системата на Балкантурист, всички ме мислеха за келнер.През сезона на морето първата мисъл на хората беше че съм спечелил за 1 колаНакрая работех касиер в БНБ и всеки си мислеше че имам много пари и искаха заемХоди му обяснявай на този народ!!!

161

мхм

преди 4 години

Това са само силни спекулации и популизъм! Никой българин няма да почива на бългаското черноморие! ангелкова гледа да се спаси като за последно

160

пенсионер

преди 4 години

Преди когато следвах във Варна през лятото ми се изреждаха на гости близки и познатиСега когато, съм самичък никой не идва да ме види, а преди беше задължително!

159

Анонимен

преди 4 години

Възможно е. Аз не познавам човек, склонен да почива тук. Около мен са добре платени млади хора- образовани и квалифицирани. Горните нива на средната класа има и висока класа сред тях. НИКОЙ няма да почива тук и не почива тук от години. Изключение е да се иде за 2-3 дни на море тук на нечия вила (на приятел) и то само на отбрани няколко места. Обслужване, култура, качество, чистота- нула. Тук-таме има и някое нормално място, но се броят на пръстите на двете ми ръце.

158

nexussss

преди 4 години

Е тука вече не можете ме излъга! Българина НЕ ЖЕЛАЕ ДА ПОЧИВА В БЪЛГАРИЯ И ИСКА ДА ВИДИ МАСОВИ ФАЛИТИ ПО МОРЕТО! Незнам как ги правите тези "стъкмистики" но ставате жалки и смешни...

157

JORO

преди 4 години

Почивка в България е загуба на ценно време.Гърция и Турция са на един ой разстояние)))

156

Патриотизъм

преди 4 години

Лежите си на шезлонг и внезапно лежащия на 1.5м от вас решава да си тръгне.И тогава дотичва един младеж с пръскачка и започва да дезинфекцира.... с разтвор на хлор.....

155

крайната цел

преди 4 години

До АнонименТова е рейтинг на Герб и Боко!

154

Анонимен

преди 4 години

Точно така,ако се пътува да е до Гърция, гърците може да са всякакви, но си уважават туристите, не са като нашите мутри окупирали Черноморието

153

Анонимен

преди 4 години

Пак ще питам кво стана плюхте плюхте и хората пак на черноморието. Знаете ли що? Щото можете само да ни го облизвате и да помете във форумите които мразите българите. А за оня с ниския рейтинг на борисив-това от над 10 години го слушам и гледам как БСП мре на избори после. Нищо ново под слънцето. Бау бау кучета.

152

One

преди 4 години

С кола до гърция. И аз така го виждам.

151

Анонимен

преди 4 години

До ВъзмутенИ карантината я превърнаха в услуга на предизборната агитация! Народе!!!