116

Енчо Петров

преди 3 години

В България пак изоставаме. Първият мол в САЩ създаден в Сиатъл около 1950 г. от средата на миналото лято вече се преобразува в жилищни и офис площи. Сега покрай коронакризата може да го направят изцяло жилищен комплекс. Причината да го затворят като мол са все по-малкото посетители заради увеличаващия се дял на онлайн продажбите, където разходите на търговците са по-малко и цените са по-добри. В България трябваше да дойде коронакризата, че да почнем да пазаруваме повече онлайн. Изоставаме.

115

Хората по обедняха

преди 3 години

Глупавите мерки срещу ковид ГРИП-а причиниха това.Сега ще отнеме време, докато хората се възстановят финансово и емоционално за да започнат отново да си харчат парите за дрешки, услугу, аксесоари и други глезотийки в Мола!

114

Анонимен

преди 3 години

До Златка:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Да не съжали, че не си отишла?

113

Златка

преди 3 години

Тези на снимка 5 , са 100% натопорчени млади българчета, които търсят нещо за осеменяване!

112

Вечната Амбър

преди 3 години

Що малко бе! Ходете повече, блъскайте се, цункайте се!Ние какво ще правим без Вас!

111

ggg

преди 3 години

Ега фалират

110

Анонимен

преди 3 години

Рядко *** статия.1-во: понеделник е, работен ден.2-ро: намордниците са задължителни, както и други безумни мерки.Че кой ще има желание, пък чак и наплив да има!!??

109

Гъчканак

преди 3 години

Да отпаднат всякакви нормативни ограничения свързани с епидемията, нека да са просто препоръки. Защото започват да мрънкат едни хотелиери, ресторантьори и фитнесинструктори как държавата със закон им съсипвала бизнеса и не можели да направят 100% уплътняване на обекта и искат компенсации. А гъченето вече е невъзможно, всеки умен се страхува от нагъчени пространства и не влиза там. Неумните, които обаче обичат да се гъчат, обикновено пък нямат нагъчени пари, които да разгъчат в гъчканака! :-)))

108

Анонимен

преди 3 години

Оказа се , че мога без онлайн пазаруване , без МОЛ и без ресторантВече гледам по друг начин на живота Не знам как ще ме върнат към предишния ми начин на живот Видях че тези неща не носят щастие

107

:))

преди 3 години

Моловете отвориха, малко посетители, магазините останаха празни-------------Очакванията за наплив не се оправдаха----------------Моловете и преди бяха празни / има много молове /на 1 човек колко ли мола се падат? Не са очаквания/прогнзи, а празни/нереалистични надежди!

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84Еее, то само за мола обидно! Защо да е обидно? Все едно, че ще ходиш на опера, та да не ти загрози официалния тоалет.

105

баба мара

преди 3 години

сега де-били-те ще налазят моловете където да кърмят децата си

104

Анонимен

преди 3 години

До А? : Ами ти ще поискаш тоя генерала да ти даде и пари да си имаш за харчене за следващите шест месеца най малко. Плачковци. Че ако не може да ти оцелее бизнеса 2-3 месеца без приходи явно си си сбъркал професията. Защо не отиде в селското стопанство или на полето да поработиш през това време вместо да ревеш. Големи сте бизнесмени, няма що. И *** за зеле не става от вас.

103

Анонимен

преди 3 години

С беден народ търгували се бе. Те хранителните магазини са празни бе. Шлангажията го извикайте да пазарува той има милиарди.

102

Анонимен

преди 3 години

Сега *** ще се сети да спре да дава пари за скъпи парцалки.

101

Анонимен

преди 3 години

До 1234И що пак обвини евреите?МОЛове има и в арабските страни, и в Турция и в други държави, които не се дишат с евреите.

100

Pepi

преди 3 години

Моловете са готини, има пичета на килограм.

99

1234

преди 3 години

По принцип мола е еврейски глобалистичен бизнес. Всичко на едно място за харчене на пари.сиреч пазр на закрито но луксозен. Това не е нормален бизнес, същия е като с горивата. Едно и съшо навсякъде и като цени и като стоки. Светът ще се убеди, че може и без мол, много важно! Жалко а хората, чиито доходи идват от там, но ще се пренастроят

98

Анонимен

преди 3 години

Мога да ви разкажа , как 6 пъти връщах едни маратонки и накрая сезирах КЗП но е дълга история . След подозрение , че ми сменят чифта със"същия чифт" сложих една малка точка с маркер от вътрешната страна на стелката и направих снимки с час и дата Познайте колко пъти ми пратиха едно и също нещо .Око да види ,ръка да пипне

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104По закон всяка онлайн стока може да се върне.Добрите онлайн търговци не създават никакви проблеми.Е, ако си я купил от някой в ромската махала, едва ли ще успееш да върнеш пяарцалката.