54

Щирлиц

преди 3 години

И аз искам увеличение на заплатата,ама нещо не се получава...Явно съм скромен,трябва да поискам повече.

53

Мунчо

преди 3 години

Без хляб- мога, без фитнес- не мога!

52

Идеалист

преди 3 години

Това театро сме го гледали преди години. Сега от всякъде ще искат намаление на ДДС, а цените на дребно ще се повишават. Тома Биков вчера каза по НБР." Намалението на ДДС, не намалява цените на дребно. Намалението е за бизнеса" Радвайте се на бати си Бойко. Той ще ни намали и бензина, колкото намали газта, тока, парното и водата!

51

Анонимен

преди 3 години

Фитнеси ,ресторанти ,някой от Вас сеща ли се да поиска намаляване на ДДС за маски и лекарства например После пак докторите ще са Ви виновни

50

о, да ..!

преди 3 години

Те и крайпътните каки, те също настояват за намаляване на ДДС; ако това стане, нали разбирате, че и крайпътната услуга ще се подобри ..?

49

Анонимен

преди 3 години

Герб се автогол с тия карантини...и ДДС ,мислят че хората ще гласуват за тех на изборите,и всички браншове и фирми искат пачки без да работят!!

48

Анонимен

преди 3 години

А един мокар да искате ,ти аз искам заплата 2000 лв но няма

47

Анонимен

преди 3 години

Започна се!ББ и Валери бе трябваше да намаляват ДДС сега всички ще искат.

46

Не давам, ама искам

преди 3 години

И кво ся - Фитнеса ми никога не е бил пълен повече от 30%, обаче сега държавата да ме компенсира, защото не ми разрешава да го напълня на 100%! Аз не че мога или някога съм успявал - погледнете ми декларираните приходи в НАП.

45

Гъчканак вмирисан

преди 3 години

Да отпаднат всякакви нормативни ограничения свързани с епидемията, нека да са просто препоръки. Защото започват да мрънкат едни хотелиери, ресторантьори и фитнесинструктори как държавата със закон им съсипвала бизнеса и не можели да направят 100% уплътняване на обекта и искат компенсации. А гъченето вече е невъзможно, всеки умен се страхува от нагъчени пространства и не влиза там. Неумните, които обаче обичат да се гъчат, обикновено пък нямат нагъчени пари, които да разгъчат в гъчканака.

44

чичо Грую

преди 3 години

А в бардаците ще намалят ли ДДС-то, че искам по-често да олабвам.

43

Анонимен

преди 3 години

До Ицо КоравияИмащ акъл точно като за овчар.

42

Ицо Коравия

преди 3 години

В тази държава работят само фризьорските салони, кръчмите, чадърите на плажа и фитнеса!Други сектори на икономиката няма!

41

Николина

преди 3 години

А аз днес си купих дамска чанта от Графа и не ми дадоха ксова бележка

40

ъъъ

преди 3 години

Абсолютно са прави - имат същите основания като на ресторантьорите и хотелиерите.

39

Веско бицагата

преди 3 години

Искаме намаляване на ДДС и на стероидите ве ей.

38

Възмутен

преди 3 години

Като си отстъпил на един, сега трябва да отстъпваш на всички. Който не е "ревнал" в тази държава за нещо, той не го е получил! То не бяха само кръчмарите, ами после розари, производители на плодове, сега пък и фитнесджии, като че ли баш без тях държавата ще пропадне... Но за детски храни, лекарства, пенсии и др. "незначителни" неща - пари нема! Защото бебетата, болните и старите не протестират...

37

Анонимен

преди 3 години

Значи на мен ми взимат над 1300 лв месечно от дохода под формата на данъци и удръжки за държавата за да може да ги дава на някой друг, като държавна помощ.

36

Анонимен

преди 3 години

Сбе дайте на всички безвъзмездна държавна помощ. Така ще си щъкаме по молове, чалготеки и фитнеси и едни пари ще си се въртят без да бачкаме.

35

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля, че и моите данъци трябва да бъдат намалени. Първо трябва да се инвестира в хората, после в бизнеса. Да видим така къде ще му излезе края.