9

социално слаби

преди 3 години

Познавам много българи социално бедни, трайно безработни, които на зъболекар не ходят. Нямат нито една пломба в устата си. И не искат да имат. Нямат пари да плащат за пломби. Те не могат да се издържат сами, нямат пари за храна. Като стане голямата болка отиват да им го извадят. Казват, аз само вадя. Не правя. Ще дъвча на венци като остана без зъби. Един съсед има 22 зъба, към 10 извадени...но е без пломби...22 здрави. Важното е че предните му са на място и не се виждат извадените.

8

Варна

преди 4 години

До it N 7Екипировките за зъболекарите пристигнаха преди около 2 седмици. За съжаление се работеше без необходимата защита. Дано някой не е пострадъл междувременно в резултат на прехвалените "навременни" мерки..

7

It

преди 4 години

Това, че зъболекарите са екипирани НЕ Е ВЯРНО! Ако наистина г- н Шарков го е казал НЕЗАБАВНО да си свери часовника..! Ако желае, за по-сигурно нека отиде на зъболекар във Варна! Още в началото на епидемията са направени заявки за защитни облекла, но до днес все още НЯМА! В районната колегия отговарят, че не знаят кога ще получат! Преди да се правят официални изявления в пресата, информацията трябва да е проверена на 100%.

6

Анонимен

преди 4 години

да ти кажа цените на тези дейности в DE.. 400 евро почистване на зъбен камък..да продължавам ли?купуваш си клещата от Практикер и си вадиш зъбчето сам. може и да заснемеш онлайн как се справяш.пиеш аналгин за влудяващите болки посред нощ и така 2-3 месеца.какво толкова .може и без зъболекари.

5

до номер 3

преди 4 години

Къде такива цени?!?

4

Tooth fairy

преди 4 години

Онлайн вадене на зъби, няма ли, или поне преглед на зъбен статус.

3

Анонимен

преди 4 години

Вадене на зъб за 5 мин - 100лв. Почистване на зъбен камък за 30 мин - 90лв. Мъдрец - 300лв. Извинете....

2

4itatel

преди 4 години

Atezi koito biaha home office zasluzavat li?

1

Психодиспансер

преди 4 години

Друг е въпросът кои ги получиха....