39

Нищо ново

преди 3 години

Хайде, отвори се работа на гербаджийските ***. Тонката, Станджата, Калеко Алеко, Наблюдател и т.н. - всички на позиция. Щом Илияна Йотова е казала нещо (което си е вярно) цял ден трябва да се пишат п'ростотии.

38

Скептик

преди 3 години

Днес срещам един познат старец. Много съм зле. Що бе. Малката щерка теглила заем и не може да плаща. Сега ти ще го плащаш му викам. Е то след тези 3 + следващите 3 месеца ако има възстановяване, вече ще се търсят вземанията. Достатъчен е малък пик Октомври и всичко заминава по пързалката

37

Анонимен

преди 3 години

Поредният нескопосан опит на тази жена за да привлече внимание и да имитира дейност. Друго си беше шоуто, което ни показа, като се пльосна пред попа Гундяев. Защо не опита пак нещо такова!?

36

Анонимен

преди 3 години

За Генерал Деси съм.Също и за Йотова.

35

Анонимен

преди 3 години

На Диван критикарите от президенството не им ли омръзна!?Тези приказки вече ги знаем!Утре наред е Деса!Вдругиден опозиционера!

34

Пилат Понтийски

преди 3 години

Жалко че президентът не се казва Плевнелиев! Той никога нямаше да критикува, той хвалеше правителството начело с Бойко! Резултатите са налице: градове без вода, лекари подават оставки, затварят се болници, индустрия на ниво нула (сравнена с Румъния, Унгария, Словакия, Чехия, Полша), обеща се дуална образователна система- та ние не можем да наредим плочите на един тротоар в столицата. Там също се иска мурафет. Давам думата на тези, които умеят да вият-не съм бил фен на Радев но те ме направиха..

33

До35

преди 3 години

Съгласен съм с теб за вируса-да,но за останалото президентът е напълно прав,особено за безконтролно и безотчетно харчене на парите на българските данъкоплатци.

32

Седесар,стани да с-а

преди 3 години

Стига щабове.Стига демагогия.България е пред фалит.След 30 години крадене,грабеж,далавери и криминалнимашинации идва катастрофата.

31

срам

преди 3 години

Тази от всичко разбира. Искам да ги попитам тези хубавци колко пари дариха на болници заради корона вируса. Много бизнесмени, депутати, обикновени хора, дори пенсионери и деца паказаха човещина, само тези двамата нищо не дариха. Можеха поне да направят кампания, да открият телефони, но не.това обижда всички българи, може би не всички, само тези, които нямат петолъчки в главите си. Тези безполезни хора си мислят, че ако дарят, помагат на правителството. Не, помагат на обикновените хора. Срамувам

30

Анонимен

преди 3 години

Вицепресиденшата е олицетворение на "кризата" !!!Зайчарника на Радев затова излезе на жълтите павета да протестира срещу Бил Гейтс, че щял да го ваксинира против 5G.Утре ще пита кога ще отворят границата с Гърция за а да си отпочине от "кризата " !!!

29

Шефа

преди 3 години

Ами мерките , т.е. парите свършиха!Герберите си ги разпределиха и край , няма повече пари!Който взел - взел , на бедните пари не се дават защото не знаят как да ги харчат ,не знаят че половината трябва да се връщат към Мутрата Началник!

28

апо

преди 3 години

До последно ще клатят държавата , сън не спят и ще се спукат от завист и злоба че немогат да бутнат кабинета и кауноглавия да стане самодържец със служебен кабинет и разпуснато народно събрание.Само че зле си правят сметките ;) защото ако ББ и ГРЕБ търпеливо ги игнорират , то реакцията на ДПС става все по-открита и категорична.На АлБънди вече са му подлели шербета и е въпрос на време да го изпързалят към мръсния канал , къде всъщност е мястото му

27

мъпет шоу

преди 3 години

Каква двойка - мис пиги, която знае и коментира всичко и жабокът кърмит, който от време на време излиза от блатото и плюе по него.

26

House M.D.

преди 3 години

Илиан в качеството си на какъв се изказва?Българите биха изпаднали в ужас, ако знаеха какви жалки хора ги управляват!

25

Morski

преди 3 години

Като слушам президентската институция -Радев и Йотова как постоянно въртят плочата за масовите тестове , ми се струва , че трябва да се търси топла връзка с Мангъров и притискането му постоянно за тези тестове .Всички зтаят , че това ще доведе до повече от милиард лв разходи , а те сега са ни нужни за друго! А и БСП могат да си покрият дълговете🤔!Светата троица на разсипията Президент, БСП, Мангъров!

24

Анонимен

преди 3 години

госпожата винаги е на Софрата - кадърна Ей ! станишев, радев и кой дойде пак тя !Мерки искала ? ми да върнат Накраденото бсп олигарсите и готово - Милиарди ще има за бедните !

23

Анонимен

преди 3 години

Тази не трябваше ли да напише писмо наТръмп във което да има много сълзи, като доказателство, че страдаме за братския американски народ.

22

Анонимен

преди 3 години

Вице саботьорът на България се изказа

21

Членът на Партията

преди 3 години

Да очакваме скоро включване на сланини, а след това е пак на ред резидента.

20

Анонимен

преди 3 години

4Румен Десин! Ха ха, расмяхте ме! Много точно попадение!