85

Анонимен

преди 3 години

Както разбрахме от министърката на туризма днес, карантината ще бъде само за българи.

84

море в българия

преди 3 години

Плаж, море, вълни - хубав пясък и чистота, това е Тюленово. Цените са умерени, наблизо е Каварна, а в Шабла е още по-хубаво, но плажа е неохраняем, то и не си спомням през последните 50 години да е бил. Но става. Просто бъдете до децата си. Рибена чорба в Шабла - 1,80, миди в Каварна 4,20. Барове и дискотеки колкото си искаш. Ако си с кола и търсиш нещо по-така - Балчик. Не е уста за всеки, там даже и средна класа не с го позволяват.

83

Анонимен

преди 3 години

Търся безплатен вход , безплатен паркинг и безплатен чадър , по принцип смятам , че тези неща трябва да са безплатни Намеря ли , веднага ще си взема нощувки в съответния курорт

82

Балкантурист

преди 3 години

Ще ви разкажа един смешен виц: Българин турист.

81

Анонимен

преди 3 години

Повече от 2 месеца насам всякакви индивиди, при които се проявява ефектът на Дънинг-Крюгер, дращят из Интернет всякакви простотии. За щастие Интернет и истинският живот нямат много общо и огромната част от хората в България се отнасят доста разумно към създалото се положение с този вирус, като спазват не само формално въведените ограничения, а и не бързат да се възползват от отпадането на някои (вече доста) от тях, както е видно. Ако засега няма драма, то трябва да благодарим на тях.

80

сводник

преди 3 години

плати-клати днес а преди чупи-купи......

79

русский характер

преди 3 години

До рускинитеНякои се съпротивляваха и казваха БУДЕТ ВОЙНА а когато си заминаваха съжаляваха.Пишеха ти сърцераздерателни писма и се разкайваха за постъпката си.

78

Мен

преди 3 години

Чакат бум ама нещо бума не идва...

77

безплатен секс няма!

преди 3 години

До СпасителМина онова време на бройките. Вечи всичко е бизнес за пари! Чиста работа!Защото някои рускини се оплакваха директно в руското консулство и те осъждаха!

76

стар гларус

преди 3 години

До Веско МисираВсеки гларус си знаеше неговия сектор и другаде не ходеше. Неписано правило.Сезона го закривахме с последната група рускини!Клетвата ни беше: да ти изсъхне онази работа, ако се събереш с рускиня!

75

рускините

преди 3 години

До ЗороВсе пак бяха за бройка, но парфюмите им ухаеха на саламура и роклите басмяни.Ела сега да ги видиш пременени и гримирани не можеш да ги различиш от другите!Гадното беше, че ходеха само на групи петьорки, и в 20.00часа се прибираха в хотела.Постоянно ги инструктираха как да се държат и от групата трудно се делаха.

74

Спасител

преди 3 години

Момчета вече няма лесни нито вносни нито местни, щото всички за известни- в Инстаграм и за под 50Е на час не се навиват в Китен.... ,а за без пари трябва да е някоя 135 килца-перце.

73

Striker

преди 3 години

Ъъм е той който е имал достатъчно отговорност и акъл в главата си пътуваше и по време на т.нар. пандемия в България. И по-миналата и миналата седмица ходих до морето, по планините и т.н. Просто не ганьовската, а с мярка и по същество. Разходка, означава раходка, а не пиене и ядене с 10 мързеливи *** на първата взъможна полянка, с още 10 подобни компании.

72

АМИ

преди 3 години

HEPADNAVIRIDE - който иска черноморски хепатит може да се пробва.

71

Анонимен

преди 3 години

До Веско МисираИ полякини сме "виждали" ама от рускините по-лесни няма.

70

Анонимен

преди 3 години

Руснаци на морето?? Простотия с добавка корона вирус? Не!

69

Веско Мисира

преди 3 години

Поставили са ми цунзура на другата дема за роми.

68

До АПСУРД

преди 3 години

Скоро хората ще осъзнаят колко е нелепо да се боят толкова силно от тоя така "смъртоносен" вирус. Смъртността не е по-голяма отколкото на обикновен грип.

67

Атанас Велмазов

преди 3 години

По-хубаво от българското черноморие няма ! Евтини цени, вкусна и разнообразна храна, плажове с истински пясък, има за всеки по нещо, ако искаш парти имаш най-големият парти курот в света Слънчев бряг, ако искаш архитектура имаш Несебър и Синеморец, ако искаш тишина, спокойствие имаш Ахтопол, Шабла, Крапец, Синеморец и тн.Само на компле.ксарите, които не могат да си позволят нещо различно от цаца и пържени картофи не им харесва и ходят по чукарите в Гьрция с пълни багажници заредени от ЛИДЛ

66

Зоро

преди 3 години

До азВинаги са ми били гадни рускините с пищящия си мякащ език. Виж чехкините и полякините бяха страхотни, а унгарките сексмашини.