30

Щирлиц

преди 3 години

Кранчето,наречено "туризъм",започна да се затваря,другари.Когато съвсем се затвори,следва събаряне на "хотели",за да има къде да се разхождат туристите.

29

само при ГЕРБ

преди 3 години

-Калина Иванова Илиева е бивш изпълнителен директор на Държавен фонд Земеделие в периода август 2009октомври 2010!Тя представя диплома за завършена магистърска степен която по-късно се установява, че е фалшива.Дъщеря е на директора на Столична дирекция Пожарна безопасност и защита на населението комисар Иван Илиев!-НиколинаАнгелкова 6 години лъже за диплома от Харвард, новата Калинка е на власт с двуседмичен курс за който дори няма сертификат!Нали се сещате, че и двете са протежета на ББ!

28

Е

преди 3 години

Това почивка ли ще е или мазохизъм?

27

...

преди 3 години

Вкарат ли чужденци, няма да има желаещи българи. Заради жълти стотинки, пак ще ни вкарат заразата и после с месеци отново извънредно положение, изолация, глоби. Ако не допускат чужденци, ще имат много повече Бг туристи и много повече печалба.

26

Анонимен

преди 3 години

Сладурче

25

Анонимен

преди 3 години

СТАДЕН ИМУНИТЕТ!Така е било от поне 6000 години.

24

мак

преди 3 години

Кой ще преценява, че човекът е заразен и как ще го изолират, насила ли? На човека може да не му личи нищо в началото, ще изкара почивка, ще зарази и ще си замине. Това, че хотелът ще работи въпреки болния гост е безотговорно.

23

Иван

преди 3 години

Каква логика...

22

Анонимен

преди 3 години

Кон, да си вземеш преводач на срещата че поне да разбереш какво говорят

21

Анонимен

преди 3 години

Туризъм по време на епидемия е все едно да ядеш крем-карамел, когато имаш д'иария...Явно парите са по-важни в случая или съвсем са изперкали

20

Анонимен

преди 3 години

До: АнгелЗаписано е: Във вторник министрите на съседните държави ще проведат видеоконферентен разговор и тогава ще решат.Редно е, за две държави със сходни данни за заразата мерките да са еднакви за гражданите и на двете държави.За да има туризъм не трябва да има карантина.Също, ако изискват PCR тест той трябва да бъде за един човек от семейство, иначе се обезсмисля туризма.

19

играчА

преди 3 години

Грозила Габана ;) цвета на Гроб

18

Ангел

преди 3 години

И в крайна сметка ще има ли карантина за идващите в Бг и кога ще се реши или е решено???

17

тритяхту пътя

преди 3 години

да се отваря всичко веднага ,за да има приходи от данъци и хората да потребяват,КОЙТО СЕ СТРАХУВА ЗА ЗДРАВЕТО СИ ДА НЕ ХОДИ НИКЪДЕ

16

Само питам

преди 3 години

Мен ме интересува дали ще има карантина да кажа на един приятел в чужбина. Той трябва да си издаде нова лична карта и няма как за остане 14 дни в България, защото се връща обратно на работа там и не може да се върне втори път в България тая година.

15

Каракула

преди 3 години

Тая "Убавицата" е ходила при холивудските режисьори, те бяха "очаровани", предложиха роля на Кваземодо, не и трябва грим и специален костюм,това е, да бъдеш балканската красавицата.

14

..

преди 3 години

аз продължавам да не разбирам защо е този напън - за да могат тези които имат (туристите) да дадат на тези които нямат (хотели, ресторанти, барове) или за да има къде хората да си починат и възстановят физически и психически, защото в крайна сметка нали затова са отпуските изкарани на море или планина...нещо комуникационен въпрос ми се струва вече...

13

Анонимен

преди 3 години

То единия туризъм , обслужване западняци като бели роби за стотинки. На крачка сме да станем като латино курортите им.

12

Алов

преди 3 години

Грозната истина !!!!!

11

!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 3 години

Какво стана с "харвардската диплома" и на тая калинка? Това вече стана патент на ГЕРБ! Коя беше и оная калинка без диплома отпреди няколко години? Много станаха!