184

Гимназист

преди 3 години

Taкива записки още днес ще извадя безброй, само кажете колко ви трябват: сто,двеста, петстотин? Само срещу едни цигарки и кочан билети за трамвая !

183

Опа

преди 3 години

Влади Хазарта и поБойко се крият за гърба на Девойки. Смешници!!Айде по смело Другари.

182

цървула

преди 3 години

пак се прави на тарикат.Щял да сезира КЗК...това трябва да го направят всички останали телевизии срещу частната Диема екстра,която излъчва държавното футболно първенство без право друг да го прави и на всичкото отгоре трябва да си платиш абонамент ако искаш да гледаш - 1 месец 8.00лв,3 месеца 22.00лв,6 месеца 42лв.Изпечен мошеник и нагъл,крадлив тип...

181

186

преди 3 години

Минуси, ама факти.бг! Тук ако не, другаде Споразуменията за рекламни услуги /предоставено тв време/ са публикувани. Това от 2018 е за от 26.06.2018 на стойност 8 176 800 лева без ДДС! Това за 2019 - 01.08.2019 - над 20 милиона! Значи, властта чрец телевизията на Домусчиев получава едни пари от Божков, за което си затваря очите за данъците, но нещата се оплетоха.

180

С тез “документи “

преди 3 години

Черепът може да си избърше гъзо само Ако има доказателства да ги представиМа като гледа нещо не бърза

179

Четете!

преди 3 години

,,По-късно (01.08.2019 г.) част от поставените условия, за да съществува бизнесът ми, бяха оформени в непазарен договор между "Национална лотария" АД, "Ню геймс" АД и "Нова броудкастинг груп" ЕООД за 240 000 000 лева с ДДС."-------------------------------Тук е същината и по късно Божков публикува договора, виждат се 2 листа с 5 печата и 6 подписа! За сравнение е публикувал и договора от 2018 г. и се оказва, че тогава е плащал 3 пъти по малко. Как стана, че след година сумата скача тройно!

178

Сайтовете са пълни

преди 3 години

с ***, платени. Вие сте едно голямо нищо тука троловете. Само това мога да ви кажа. Ако, скъпи ***, трябваше да си изкарвам парите като вас -щех да се самоубия. Айде модвратори - направете цензурата...

177

Анонимен

преди 3 години

Договор за реклама... и какво ? Аз го мислих Божков за по умен . Падна ми още в очите,какво правителство ще сваляш с такива салфетки.... тоз е направо нелеп

176

Анонимен

преди 3 години

В момента Горанов се обясни по нова ,че държавата не е толералара Божков ,а как така 700000000лв не е платил данък,нас ни търсят за 100лв ,то с заплахи за лихви или глоби

175

Маскари

преди 3 години

Маскари !

174

БГ Гражданин

преди 3 години

Аз пък питам Защо поБойко и Влади се крият зад гърба на Девойки ???? Ай излежте напред две крачки като мъже е!!! Зад жени ли ще се криете ?? Излезте и си признайте кви сте ги нареждали и подреждали!!! И

173

Д

преди 3 години

Само така. Мачкай, Васко. Ако четеш тези редове, знаеш какво да правиш. Време е да поръчаш тези лигльовци братята и Киро и онези дето са на по-високо ниво. Знаеш ги.

172

Анонимен

преди 3 години

Как да не може насила да дадеш?Дава се и още как, само един пример - САЩ дават на България няколко самолета Ф16.Едно време мутрите даваха застраховки и "сигурност" на бизнеса, пак насила и срещу съответната сума.

171

Анонимен

преди 3 години

Какво доказват "разкритията" на Божков - че е жертва или че е съучастник в корупцията !?И какви изводи трябва да си направи Зайчарника на Радев и наркофенчета на Божков ?

170

до 176

преди 3 години

А най-голямата мутра защо я забравяш? Беше създадена от въпросните абривиатури и после тя ( под инструкциите на създателите си ) създаде друга абривиатура - гроб!

169

Анонимен

преди 3 години

Черепа не е бил сам,а с тия,които го създадоха.Не може толкова години без екип от влиятелни бандишири да оцелееш,особено през мутрвнски времена.А мутрите ги създаде БКП,БСП- ДС!

168

бай Иван

преди 3 години

Ми,икономиката на България за това е на дъното в класацията на ЕС.Основната причина 45 години " комунизъм",завършил с хипер инфлация.Последва ограбване на държавата от същите комунисти,каквото е останало - типичен пример Баневи,наследници на партизани,антикапиталисти.Милуцията стана полиция,със старите кадри,наследници на комунисти,антикапиталисти.Прокурори и съдии от същата секта! Ето го резултата на днешните червени милионери и милиардери- обикновенни криминални типиве!

167

Русия

преди 3 години

По интереснуй за калинката Флади Гурануф!

166

Анонимен

преди 3 години

Браво на Гешев - разлая кучетата и те започнаха да се ръфат.Те сами доставят доказателства на съда.А какво прави Съда - занимава се с радевите оплаквания за здравния закон !?Така Радев "бори" Корупцията!!

165

Мен............,....

преди 3 години

Който не плаща на тиквата отива в Специализирания Наказателен Съд.