128

Анонимен

преди 3 години

Ех, ясно е, че ще се мре!

127

Баи

преди 3 години

Короната дебне следващите си жертви

126

Анонимен

преди 3 години

Повечето разсъждения са грешни заради презюмпцията, че наистина има епидемия/пандемия. Такава няма. Всичко е театър. Цифрите и статистиката се нагласят за да спослужат на задачата да представят ситуацията като страшна и кризисна. Само че вече и на малките деца е ясна манипулацията и лъжата. Излъгаха ви и ви се подиграха. Продължавайте да носите маски и да вярвате сляпо на телевизора и медиите, има доста такива все още, жалко ..

125

Анонимен

преди 3 години

Всичко е навързано...Колкото повече заразени има, толкова повече и мъртвите ще са ... Застрашени са най-вече възрастните и тези с тежки хронични заболявания.Ако целта е тези хора да си отидат от този Свят... то отпадането на мерките е точно затова.

124

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 85Пропускаш Разгневена, Василев! Не знаеш какви са - мъже ли са, жени ли са!

123

Българофил

преди 3 години

Най-гадното за мен като българин, е като Кантара изръсва всяка сутдин - А, нашите братя в Северна Македония....Аз братя в Северна Македония нямам. Там има само злобни югославски к.у.ч.е.т.а!

122

Анонимен

преди 3 години

Бай Шиле и днес е дневален. И лекция изнася пак. Толкова т.ъ.па, че студентите заспаха. Жалка креатура на вожда на шайката!Мутафа сигурно си пере униформите в понеделник. Да вземе да си изпере и мозъка.

121

Анонимен

преди 3 години

Българино, бъди отговорен и се пази, където и да си!

120

Анонимен

преди 3 години

НОЩ толкова време чакаше да събере едни 10 000 броя тестове, за да тестват покрай Великден и Гергьовден и дотука със закупуването на нови тестове. Сега сигурно използват остатъка от тези 10 000, докато не им свършат. Жалко е да се оправдават с това, че "не са тествани колкетиви в предприятия" и тем подобни приказки. Сами си направете изводите.

119

Анонимен

преди 3 години

До Анти-конспиратор 81"24 от 362 са 7% без малко, което е стандартният процент заразени. Ако направят 2000 проби, заразените ще бъдат поне 120." Лелеее, колко "умно", трольо ненагледен!Ти откъде знаеш как се разпространява вирусът на всеки ЕТАП от развитието на епидемията - право пропорционално, в геометрична прогресия или експоненциално? Ако знаеш, ти си ЕДИНСТВЕНИЯТ в цял свят!

118

Jon

преди 3 години

Вчера - един в болница , 14 излекувани. Кое му е страшното - пика премина! Няма апокалиптични картини, няма 'много хора ще умрат' и тн и тн.

117

Makedon

преди 3 години

Ami dali treba da gi pre- zalite ......penzionerite ....... Ako gi prezalite ke bidite NAJMLADA NACIJA ... samo Romi i Turci....

116

Munchen_DE

преди 3 години

Този човек все пак се държи по-добре от някои други, направи ми впечатление през изминалите 3 поредни дни. Нищо, че малко ми напомня на "Ей Богу!" :)))

115

Анонимен

преди 3 години

85 и 89са по същество (съдържание) еквивалентни, но 89 е 20:1, 85 13:22!Явно има много *** (мозъчноампутирани) тука, които ползуват главата си само за пазене на равновесие!

114

Да живее имунитета

преди 3 години

В неделя са тествали контактни в огнища и са открили нещо. Днес като започнат с по-широк скринининг процента положителни проби пак ще падне. Няма никакъв шанс да стигнем бройката от 100 новооткрити поне до следващата есен.Да не забравяме, има все повече шавливи млади хора, които го изкарват безсимптомно придобиват имунитет и престават да участват във веригите за предаване.Имунитет има-защото това е единствения начин болен да оздравее.Прилаганите лекарства се борят с усложненията, не с вируса!

113

Анонимен

преди 3 години

"Яко ще измрат" - май вече няма да ни досажда ;)

112

Анонимен

преди 3 години

До Тестове се продаватКакви ще са резултатите?

111

Тестове се продават

преди 3 години

Вече се продават достатъчно тестове за ковид по интернет и не се налага да хотите по доктори. Хора, Поръчакте си и се тествайтеРезултатите ще ви изненадат!Ще си кажете Брях. И за това ли нанесоха ЩЕТИ ЗА МИЛИЯРДИ отнемайки живота, работата поминъка и съществуването на милиони хора по света?!В частност, за това ли България си прецаква туризма това лято?

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119Кое ти пречи да дишаш спокойно бе Мрънкачев?

109

Велес

преди 3 години

..."Заразените с коронавирус у нас нарастват с 1.1% за денонощие"...Това твърдение е на проф. Кантарджиев, или математика Кантарджиев? Щото...Така процентно да я кара си е баш манипулация... Преди месеци, когато откритите заразени бяха 30, ако се открият 30 нови, процентите са !00%. Сега при над 2000 открити, 30 заразени са 1.1 % След време /недай си боже/ стигнем 4000, 30 заразени ще представляват приблизително 0.7%... Така, че господа, не си играйте с цифрите, както ви е угодно!